Salut !
Sunt membru nou al acestui forum si totodata un incepator in cadrul masinilor cu autocomanda. Am citit tot acest post de 38 de pagini inca de la inceput pentru a ccunoaste pt inceput lumea "virtuala" si pt a va vedea masinutele. In 2-3 saptamani vreau sa imi achizitionez si eu ceva frumos, un RTR onroad si asta pentru ca nu sunt familiarizat deloc cu asamblari. Inca nu m-am uitat la sectiunea vanzari,sa vad ce au baietii de vanzare, insa m-am gandit la achizitionarea unei vaterra camaro si anume aceasta :
http://######/masinu...camaro-zl1.html . Stiu ca este scumpa,mai ales pt mine care sunt somer si mai muncesc "ocazional" deocamdata, insa mi-a placut f mult modelul. Astept pareri despre masina,daca se merita sa dau banii acestia si daca ii face. Sau poate imi sugerati voi alte masini insa numai onroad, nu prea imi place cele off. Am locuit 8 ani in CT, de o luna m-am intors acasa in TL , insa voi reveni cat de curand la CT cand imi voi achizitiona si masinuta. Saptamana viitoare in Mamaia este Pokerfest si voi vi tot timpul in CT dar sper sa am timp sa vin la o intalnire de-a voastra daca mai faceti. O zi buna .
Aceasta postare a fost editata de magnifiqo: 06 June 2015 - 11:35 AM