Modelism - RHC Forum: Teren de zbor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Teren de zbor

#1 Useril este offline   NTV 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 08-July 04

Postat 18 July 2004 - 04:23 PM

Salut,

Indemnat de un pasionat al zborurilor, am purces ieri (17 iulie 2004) catre mini aerodromul Calugareni.
Am plecat din Piata Unirii... si usor, usor am reusit sa ajung la marginea Bucurestiului.

Nu mi-a fost usor s-ajung... pentru ca... miniaerodromul nu este chiar aproape... Cu spatiul restrins de pe Soseaua Giurgiului, cu gropile de la iesire din Bucuresti, cu farurile din contrasens care anuntau radare, cu traficul de simbata seara si multele localitati, am facut nici mai mult nici mai putin de o ora.
Drumul de intoarcere mi-a luat cam tot atit.

Nu ma indoiesc ca nu se poate sa scoti si mai putin... dar... una peste alta... din timpul alocat pentru o astfel de iesire... undeva in jurul valorii de 90 min tot o petrecem pe drum...

Lansez acest mesaj catre cei ce vor sa economiseasca timp... si le propun sa raspunda acestui mesaj cu propuneri pentru un teren de zbor mai aproape.
Fie ca ati vazut un loc propice pentru zbor cind ati mai iesit la gratar... fie ca este aproape de o comuna si l-ati vazut cind ati fost la un prieten, bunici... rude... etc... daca stiti un teren si este cel putin la fel de bun precum cel de la Calugareni... spuneti-ne si noua si haideti sa il incercam...

Ideal ar fi sa fie in Bucuresti... insa n-am nici o idee. Poate aveti voi.

Multumesc anticipat tuturor celor ce vor raspunde.

Regards,
Nic
0

#2 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 09 August 2004 - 02:25 PM

NTV, la 18 Jul 2004, 16:23, a spus:

Salut,

Indemnat de un pasionat al zborurilor, am purces ieri (17 iulie 2004) catre mini aerodromul Calugareni.
Am plecat din Piata Unirii... si usor, usor am reusit sa ajung la marginea Bucurestiului.

Nu mi-a fost usor s-ajung... pentru ca... miniaerodromul nu este chiar aproape... Cu spatiul restrins de pe Soseaua Giurgiului, cu gropile de la iesire din Bucuresti, cu farurile din contrasens care anuntau radare, cu traficul de simbata seara si multele localitati, am facut nici mai mult nici mai putin de o ora.
Drumul de intoarcere mi-a luat cam tot atit.

Nu ma indoiesc ca nu se poate sa scoti si mai putin... dar... una peste alta... din timpul alocat pentru o astfel de iesire... undeva in jurul valorii de 90 min tot o petrecem pe drum...

Lansez acest mesaj catre cei ce vor sa economiseasca timp... si le propun sa raspunda acestui mesaj cu propuneri pentru un teren de zbor mai aproape.
Fie ca ati vazut un loc propice pentru zbor cind ati mai iesit la gratar... fie ca este aproape de o comuna si l-ati vazut cind ati fost la un prieten, bunici... rude... etc... daca stiti un teren si este cel putin la fel de bun precum cel de la Calugareni... spuneti-ne si noua si haideti sa il incercam...

Ideal ar fi sa fie in Bucuresti... insa n-am nici o idee. Poate aveti voi.

Multumesc anticipat tuturor celor ce vor raspunde.

Regards,
Nic

terenul de zbor trebuie sa aibe mai multe caracteristici.de la lipsa de interferente radio pana la
iarba care creste sau vaca care o paste.
degeaba cautzi teren in bucuresti ca n-o sa gasesti.
au cautat altzii mai demult si cele mai bune sunt cele pe care se zboara acum.detali gasesti pe forum la locatii de zbor.
flying is my life...
0

#3 Useril este offline   ctotth 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 985
  • Inregistrat: 22-April 04

Postat 06 October 2004 - 03:26 PM

Iata un nene care a rezolvat problema terenului de zbor la el la bloc:
http://www.inmat.pw.edu.pl/bjanusz/deprono...senger_podw.mpg
Filmu are vreo 2 MB dar merita.

Aceasta postare a fost editata de ctotth: 06 October 2004 - 03:28 PM

0

#4 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1596
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 06 October 2004 - 04:03 PM

Apropo, cand iesi din Bucuresti pe la IMGB, dupa depoul de metrou IMGB, pe dreapta se face un camp destul de mare. ( pana la linia de centura) Pare a fi similar cu cel din Pipera, dar nu este padure, in schimb este aproape... Daca aveti drum, cineva cu experienta poate sa dea un verdict.
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#5 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 07 October 2004 - 12:16 PM

Terenul de dincolo de IMGB pare bun, dar drumul (acu vreo 2 luni) era execrabil; nu am vazut nici vreo posibilitate de intrare cu masina. La fel cu o gramada de alte terenuri, daca ploua e necaz mare, iar din sosea intrarile sunt ori f proaste, ori inexistente.
Si nici la Pipera nu pot spune ca e mai minunat, in afara de scaieti, cand ploua, sa spuna bastinasii de acolo cum arata accesul.
Ramane sa ne pregatim pentru iarna cu tunsul ierbii la Clinceni; tot acolo o sa sfarsim in curand... mai ales noi cu electricele... ca o sa scada temperatura prea mult pentru cei cu termice.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#6 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 27 October 2004 - 01:52 AM

Mi-a trecut pe la urechi ca staful RHC umbla in prospectare de teren de zbor pa care sa-l cumpere. Discutiile despre cum ar trebui organizat, cat platim pe an iata ca acum isi gasesc rostul si finalizarea.Asteptam sa aflam locatia. Aveti 10 milioane din partea mea pentru amenajarea poate a unei cabane din lemn sau ce mai trebuie pe acolo. BRAVO si succes!
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#7 Useril este offline   IlPadrino 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1437
  • Inregistrat: 17-January 04

Postat 27 October 2004 - 07:45 AM

@Bogdan Stancu

poate faci o descriere cum ajung la campul din preajma SelGros Pantelimon, ca vreau sa dau o fuga pan' acolo
If You don't have enough time, than sleep faster
0728.26.93.19
0

#8 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 27 October 2004 - 08:42 AM

itzi spun sigur ca bogdan mai zboara la selgros BERCENI si nu pantelimon.
da nu e minunat terenu.
e intre selgros berceni si benzinaria omv
flying is my life...
0

#9 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2004 - 08:59 PM

@Nashu (Il Padrino);nashu cui?
ba, io m-amNASCUTin Pantilimon, da' nu zbor acolo!
selgros Berceni ar fi bun pentru avionase mici si ascultatoare, dar nu prea ai unde sa pui masina. Du-te si vezi, daca nu crezi.
In alta ordine de idei, au trecut ceva mai mult de 2 ore de cand mi-ai promis un raspuns; deci nu o sa te angajez, ca nu stii!

0

#10 Useril este offline   IlPadrino 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1437
  • Inregistrat: 17-January 04

Postat 28 October 2004 - 07:36 AM

BogdanStancu, la 27 Oct 2004, 20:59, a spus:

In alta ordine de idei, au trecut ceva mai mult de 2 ore de cand mi-ai promis un raspuns; deci nu o sa te angajez, ca nu stii!

...nasu' lu' nepoatsa, 'tzeles?!
cat despre raspuns, fara date concrete (cum ar fi greutatea moleculara si cu ce vrei sa diluezi) nimeni nu va putea sa-tzi dea un raspuns

in rest fii cuminte
If You don't have enough time, than sleep faster
0728.26.93.19
0

#11 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2004 - 08:27 PM

ba, daca te dai chimist cu mine, sa-mi spui cum se dilueaza alkilfenoletoxilatul; bineinteles cu apa, dar mai trebuie ceva; si mai ales trebuie sa stii (daca esti adevarat), cum.
daca e vorba de 6 sau 9 moli, te las pe tine sa pregatesti amandoua raspunsurile, ca ma distreaza sa bag oamenii in ceata.

nasu, auzi la el...baaaaai, ala a lu' nepoata e unchiu!, ce dracu, nici acu' n-ai invatat?

0

#12 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 06 November 2004 - 01:39 AM

cu 3M77!
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#13 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 22 November 2004 - 05:04 PM

ctotth, la 6 Oct 2004, 15:26, a spus:

Iata un nene care a rezolvat problema terenului de zbor la el la bloc:
http://www.inmat.pw.edu.pl/bjanusz/deprono...senger_podw.mpg
Filmu are vreo 2 MB dar merita.

As vrea sa-l vad si cu un termic de macar.4 inc http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
0

#14 Useril este offline   boddha 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 10-June 05

Postat 03 May 2006 - 02:51 PM

Salutare, oameni buni

Dupa cateva luni bune, revin si eu pe forum cu o intrebare/propunere apropo de un teren de zbor.
Am citit despre cum ajungi la "aerodromul" Chitila. Si am vazut ca e la mama necuratului.
Va intreb, si totodata va semnalez: cum treci de podul Constanta, o iei la stanga spre Chitila. La capatul masinii/ex-tramvaiului, este o benzinarie Petrom pe dreapta. Dupa aia, tot pe partea dreapta, este un baritai campul, cu cateva mormane de moloz presarate pe ici - pe colo. Dar in spatele acelor gramezi de moloz e loc cacalau, sa zic asa. Acolo nu se poate zbura? A incercat cineva? Si daca nu, de ce?
Toate bune,

Boddha
0

#15 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 03 May 2006 - 04:54 PM

boddha, la 3 May 2006, 15:51, a spus:

Salutare, oameni buni

Dupa cateva luni bune, revin si eu pe forum cu o intrebare/propunere apropo de un teren de zbor.
Am citit despre cum ajungi la "aerodromul" Chitila. Si am vazut ca e la mama necuratului.
Va intreb, si totodata va semnalez: cum treci de podul Constanta, o iei la stanga spre Chitila. La capatul masinii/ex-tramvaiului, este o benzinarie Petrom pe dreapta. Dupa aia, tot pe partea dreapta, este un baritai campul, cu cateva mormane de moloz presarate pe ici - pe colo. Dar in spatele acelor gramezi de moloz e loc cacalau, sa zic asa. Acolo nu se poate zbura? A incercat cineva? Si daca nu, de ce?

Sa fii sanatos...tocmai ai descris locul de zbor pe care il frecventam...ALA ESTE!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#16 Useril este offline   boddha 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 10-June 05

Postat 04 May 2006 - 08:32 AM

Dom'le, sunt un geniu, ce sa mai spun?

Eu intelesesem ca "aerodromul" e langa o UM, si anume treci de locul descris de mine, faci stanga spre centura, apoi dupa alta benzinarie faci dreapta (parca) si tot asa.

In cazul asta, e loc si de zbor 1:1 acolo (mai subtire cu aterizarea B) ).
Toate bune,

Boddha
0

#17 Useril este offline   KRYSCT 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 03-June 06

Postat 03 June 2006 - 12:23 PM

PT CEI CE VOR SA VINA CU AVIONU LA MARE am teron bun pt amenajarea unei piste de aterizare decolare pt avioane usoare si ultrausoare.locul e linga medgidia 10 km pin-la dunare si40 pin la mare.pote stiti pe cineva cu puterea de a investi in asa ceva nu mai e asa ceva in dobrogea si pina la bucuresti. ar fi super si de viitor.multi membrii ai aerocluburilor din tara detinatori de avioane usoare le-ar place sa vina la mare-dunare -delta cu avionu dar nau unde ateriza.poate ca vor avea
0

#18 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 02 November 2006 - 10:18 AM

io zbor in spatele stadinului la doar 200 m de casa in ghencea.In spatele lui e cun camp imeeeeeeeeeens si cu iarba mica, chiar are si o sosea parasita, neteda care se poate folosi drept pista.E super misto ca daca ai tupeu poti sa survolezi stadionu si sai faci poze, numai sa nu te prinda aia si sa traga cu pusca in el, sa zica cai atentat... B) B)
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#19 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 14-February 03

Postat 02 November 2006 - 11:07 AM

pe unde intri acolo? se strange mai multa lume? sau esti singur prin zona?
Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!
0

#20 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 02 November 2006 - 09:04 PM

din pacate nu sunt decat cativa :(.majoritatea se duc la CLGR si la Clinceni.dar terenul e super.Se intra pur si simplu pe langa stadion
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#21 Useril este offline   Calu2 

• Zbor cu orice navo auto velo sport
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 757
  • Inregistrat: 28-May 05

Postat 02 November 2006 - 09:58 PM

Marinare iar ai incurcat oalele...ia mai citeste odata ce spune omu cu terenu ala dupa Chitila ....trece dupa podu Constanta ...cap tramvai care nu mai este si Petrom care este si dupa e chiar campu pe stinga ...... nu e acolo unde ne-am facut noi veacu ... acolo am vrut sa zbor eu odata da e varza terenu numai gunoaie si iarba foarte inalalta adica numai ciulini ....acces numai printre gunoaie .... de la locul asta pana unde zburam noi mai sunt FIX 3 KM
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu