La acest post sunt rugati sa raspunda doar cei care poseda un monster truck de ceva vreme si stiu exact cum sta treaba............... daca poate cineva sa ataseze si eventual sa explice ce reglaje optime trebuiesc facute la unghiul de atac al rotilor pt. rulare optima la mosner truck. eventual roti spate: roti fata vazute de sus si de la nivelul solului .cred ca ar interesa si ar fi benefic pt. multa lume multumesc
Pagina 1 din 1
REGLAJ OPTIM UNGHIURI ROTZI CRED CA MULTI AU DEFICIT LA CAPITOLUL AS
Postat 09 September 2006 - 08:45 AM
E un topic deschis de curand de mine pe exact pe tema asta mai jos un pic si e oarecum valabil si pentru monster truckuri daca nu sti exact cum sa regleaza pe masina ta vezi ca sunt pe net pentru orice masina.Daca ai un savage ai manual si in manula iti zice cum se regeleaza si reglajele standard sau optime si de acolo regelezi in functie de ce vrei tu.Sunt explicate acolo de bugyman toate modificareile toe caster camber etc.
Pentru setarile optime se consulta manualul.Daca nu gasesti pleaca si tu de la 0 gradel a toate si le iei pe rand
Scuze ca nu am monster truck si am raspuns in topicul tau dar sper ca ce ti-am zis eu te-a ajutat macar un pic
Am dat ca exemplu savageul dar orice masinuta are manul online intri pe sit-eul lor si downlodezi de acolo
Pentru setarile optime se consulta manualul.Daca nu gasesti pleaca si tu de la 0 gradel a toate si le iei pe rand
Scuze ca nu am monster truck si am raspuns in topicul tau dar sper ca ce ti-am zis eu te-a ajutat macar un pic
Am dat ca exemplu savageul dar orice masinuta are manul online intri pe sit-eul lor si downlodezi de acolo
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 09 September 2006 - 08:55 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1