Intalnire petru toti automodelistii cine vrea, care poate
Postat 17 August 2006 - 11:21 PM
vin si eu cu savage-ul si daca nu este destula zeama iau eu la mine 2litri....e bine???
PS sambata spre duminica ma duc la o nunta, asa ca daca intarzii sa nu va suparati.....(mai mult de o jumatate de ora, o ora maxim sper ca nu......am sa pun ceasul sa sune la 10 juma sa am timp sa ma pregatesc)....nu sta nimeni prin rahova?
PS sambata spre duminica ma duc la o nunta, asa ca daca intarzii sa nu va suparati.....(mai mult de o jumatate de ora, o ora maxim sper ca nu......am sa pun ceasul sa sune la 10 juma sa am timp sa ma pregatesc)....nu sta nimeni prin rahova?
Postat 18 August 2006 - 11:44 AM
haideti mai fratilor, nu mai vine nimeni? in'afara de rcx si diesel
Postat 18 August 2006 - 06:20 PM
mai, hai ca de data asta vin si eu cu una electrica de 1:8.
nu fiti !@#$^*$#^* haideti sa ne dam si sa vorbim
nu puteti spune ca duminica aveti treaba mai ales ca vorbim de chestia asta inca de luni
@ m power
fratioare, tu nu trebuia sa fi la mare?
nu fiti !@#$^*$#^* haideti sa ne dam si sa vorbim
nu puteti spune ca duminica aveti treaba mai ales ca vorbim de chestia asta inca de luni
@ m power
fratioare, tu nu trebuia sa fi la mare?
Postat 19 August 2006 - 01:37 PM
vin si eu............
Postat 19 August 2006 - 02:36 PM
tiziku1, la 19 Aug 2006, 13:54, a spus:
Si eu vin.....ma duce si pe mine cineva la gara ? sau la maxi-taxi dupa ce terminam ? Ca vin cu maxi si il rog sa opreasca la rom-expo sa cobor...
sigur ca da tizikule. se poate? conteaza pe mine
Postat 20 August 2006 - 04:44 PM
iata si cateva poze de la intalnirea din Romexpo, calduroasa la propriu si la figurat......gasca :)
....cu parere de rai tizicule a, "taiat" din voi ca erati prea mari ......in poza si nu incapeati ....grasilor ;)
....cu parere de rai tizicule a, "taiat" din voi ca erati prea mari ......in poza si nu incapeati ....grasilor ;)
Aceasta postare a fost editata de Diesel power: 20 August 2006 - 04:45 PM