Airbus 340-600 bete chibrit
Postat 18 April 2006 - 05:43 PM
Bafta
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 18 April 2006 - 06:07 PM
Puteai de exemplu sa tai cadrele de fuselaj,gondolele de motor si profilele aripii din placaj, sa le faci rotunde asa ar mai fi aratat a avion de pasageri.
Si la urma il puteai acoperi cu foita japoneza si iesea un lucru fain.
Aceasta postare a fost editata de Skyspy: 18 April 2006 - 07:47 PM
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 19 April 2006 - 05:37 PM
n-am, la 18 Apr 2006, 17:56, a spus:
nu te mai da asa ranit ca nu tine pe aici si un kit nu se asambleaza in citeva minute.un kit poate include multe sute de ore de munca.bafta
user vechi:stamy
Postat 19 April 2006 - 09:55 PM
aif14, la 19 Apr 2006, 21:14, a spus:
Asa se pare. Dar daca stau sa ma gandesc si el pus aceeasi intrebare in alt topic: "De ce nu incerci sa faci un kit de la 0 in loc sa-l cumperi?", acum el este intrebat de ce nu face F-117 in loc de Airbus.
Si raspunsul este urmatorul: "Ca asa vreau eu". Orice munca merita respectata, mai ales cand e vorba de creatie, pentru ca fiecare are un dram de orgoliu cand vine vorba de asta si nu merita "desfiintat" din acest motiv. Nu zic sa laudam machetele neconditionat dar cand cineva zice "pacat de betele de chibrit" inseamana ca macheta se poate arunca linistit la gunoi.
Fiecare face ce vrea oricat de stupid li s-ar parea celorlalti. Aici e vorba de hobby, de distractie, de cat timp liber are fiecare si cat aloca pentru a lucra. Ca pana nu pui mana sa faci, nu progresezi, oricate forumuri citesti.
Si daca incepem si intre noi sa ne atacam (ca zburatorii sunt mai destepti decat staticii, etc.) chiar nu avem nici o sansa.
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 19 April 2006 - 10:05 PM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 20 April 2006 - 09:29 AM
Prefer aceasta macheta decit cine stie ce bizdiganie din doua lemne cu motor, ce poarta numele pompos de Messerschmitt si care arata a orice, numai a Bf nu!!!
Bravon-am . Ba ai, rabdare si talent!
Poate ar mai trebui sa studiezi nitel tehnica realizarii unor machete de acest gen, dar dai bataie ca ai talent!
Postat 20 April 2006 - 01:22 PM
Postat 20 April 2006 - 01:51 PM
Acum trebuie sa intrebam cati ani are si mai ales posibilitatea materiala pe care o are si mai ales spatiul de lucru, nu cred ca toti care au ajuns adevarati modelisti au fost perfecti din prima si ma refer si la cei care fac kit-uri, tatal meu are 300 de kit-uri acasa si am vazut cata munca este la un astfel de kit, eu unul le fac de la zero, acum fiecare face ce vrea si se duce cu detaliile pana unde il duce nebuneala, si mai ales baza materiala. Eu spre exemplu am inceput lucrari din carton care la vremea aceea le luam de pe prospecte ale tatalui meu, am facut portavionul Nimitz din carton complet, pana si chila si coaste, avioanele ,tot.
Dar apoi am trecut la alt stadiu, placaj, baghete, vopsele, plastic si altele. Deci el a plecat de la un lucru elementar care nu necesita cine stie ce baza materiala si ce experienta, desi ma bucur ca a fost interesat sa faca o replica a unui avion existent.
Desi are greselile lui nu cred ca a avut plan sau nu stiu. Poate data viitoare il face din placaj sau plastic depinde de banii pe carei dispune. Inca o data felicitari si te admir de rabdarea de care ai dat dovada si mult succes in continuare si mai ales SPOR LA MUNCA. :)
Postat 20 April 2006 - 10:18 PM
Salut si multumesc pentru mesaje bune//rele !
Aceasta postare a fost editata de n-am: 20 April 2006 - 10:38 PM
Postat 20 April 2006 - 10:27 PM
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de n-am: 20 April 2006 - 10:31 PM
Postat 20 April 2006 - 10:45 PM
Postat 21 April 2006 - 10:54 AM
Postat 06 May 2006 - 08:37 PM
Apreciez mult lucrarea si dezaprob total criticile! In primul rand nu se poate compara cu o macheta facuta din kit , fiind lucruri total diferite (e o idee mai deosebita). Pentru comparatie sau critica cred ca ar trbui sa folosim articole realizate in acelasi mod. Si kit-urile nu exprima cu mai multa exaccitate modele reale , sau nu ??!
Imi place , daca ai si alte lucrari din bete de chibrit , m-ar interesa sa vad mai multe poze.
Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 06 May 2006 - 08:44 PM