Pagina 1 din 1
PC problem
Postat 13 April 2006 - 06:48 PM
Buna
Am facut o prostie de citeva luni si acum ii trag consecintele.Si anume, am montat Windows XP de la noul computer pe unul mai vechi sa vad cum merge.Si a mers bine
o luna dupa care s-a "decuplat" si-mi cere parola de licentiere.Am niste date in memoria computerului vechi de care am acum nevoie si nu stiu cum sa le "pescuiesc"
afara.Exista vreo modalitate sa salvez datele din memoria computerului vechi sau trebuie sa cumpar o licenta XP.Si cam cit ar costa asa ceva?.Inainte am avut montat
pe computerul vechi Windows Me peste care am tras XP-ul.
Stima
Am facut o prostie de citeva luni si acum ii trag consecintele.Si anume, am montat Windows XP de la noul computer pe unul mai vechi sa vad cum merge.Si a mers bine
o luna dupa care s-a "decuplat" si-mi cere parola de licentiere.Am niste date in memoria computerului vechi de care am acum nevoie si nu stiu cum sa le "pescuiesc"
afara.Exista vreo modalitate sa salvez datele din memoria computerului vechi sau trebuie sa cumpar o licenta XP.Si cam cit ar costa asa ceva?.Inainte am avut montat
pe computerul vechi Windows Me peste care am tras XP-ul.
Stima
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 13 April 2006 - 07:32 PM
Monteaza-l fizic pe un alt PC. Seteaza-l ca slave, si o sa ai acces. Te-ar ajuta mult un sistem rack sau sertar.
Sau boot-eaza de pe un cd/floppy/stick.
Cu stima,
Costel
Sau boot-eaza de pe un cd/floppy/stick.
Cu stima,
Costel
Aceasta postare a fost editata de pavcostel: 13 April 2006 - 07:32 PM
35 MHz, canal 60,62,78.
Postat 16 April 2006 - 10:00 PM
Cred ca imi cere serialul de instalare.Cind dau pe linkul care apare pentru "inscriere" imi apar toti dealerii de Windows din Europa de la care as putea cumpara serialul sau licenta de functionare.
Pentru ca vreau sa folosesc computerul mai departe cred ca va trebui sa cumpar o licenta sa rezolv problema.
Pentru ca vreau sa folosesc computerul mai departe cred ca va trebui sa cumpar o licenta sa rezolv problema.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Postat 19 April 2006 - 10:56 PM
Iti cere activarea windows-ului , nu serial'u de instalare , pe care presupun ca oricum il ai. Daca ai Windows cu licenta pentru primul calculator , nu mai poti folosi si pe al doilea. Ca sa nu te complici ar fi bine sa pui hard disk-u de la al doilea , pe un IDE liber la primul si sa incerci sa salvezi datele pe primul. Toata problema e sa nu ai pusa parola la al doilea , ca in acest caz nu o sa poti scoate nimic din My document si Desktop.
Poti incerca cu ajutorul versiunilor de linux ce ruleaza direct de pe CD , dar cel mai bine apeleaza la un profesionist.
Poti incerca cu ajutorul versiunilor de linux ce ruleaza direct de pe CD , dar cel mai bine apeleaza la un profesionist.
Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 19 April 2006 - 11:00 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1