Domnilor,
Sa va fie de bine !
Ne bucuram nespus ca am reusit sa facem aceasta etapa de CPS F5J asa cum toti ne-o dorim, cu vreme frumoasa, zboruri multe si rezultate pe masura, diplome, cupe, premii si multa voie buna.
Sintem bucurosi ca v-ati simtit bine si ca vremea a tinut cu noi, in ciuda perioadei in care a avut loc acest concurs si a temperaturilor scazute din zilele precedente.
Eforturile au fost pe masura reusitei, dar incercam sa ne acomodam cu ritmul si sa privim in viitor la competitiile care vor veni.
Vreau sa multumesc colegilor de echipa care au facut posibila aceasta intilnire, incepind cu Vasile si Iulian, Nicu, Cristi, Doru, Adrian N., Adrian L., Florin si juniorilor acestora.
Tin sa multumesc in special sponsorilor, se stiu ei care :), pentru ca au reusit sa ne bucure cu premii suplimentare, indulcindu-ne si mai mult rasplata pentru efortul depus in competitie.
Multumim de gazduire Primariei Miroslava si speram ca anul viitor sa avem parte de cel putin tot atita intelegere cit am avut in acest an.
Vom incerca sa mentinem stacheta ridicata si speram sa ne intilnim citi mai multi la astfel de competitii.
Felicitari juniorilor care au reusit sa ne depaseasca asteptarile, atit prin numarul prezent dar mai ales prin rezultatele obtinute. Bafta mai departe si spor la scoala !
Ma bucur ca inchiderea anului la aceasta clasa a avut loc intr-un mod placut alaturi de zburatorii si sustinatorii de F5J si nu numai.
Numai bine tuturor si speram in competitii mai frumoase !
Aceasta postare a fost editata de edy_lucian: 31 October 2018 - 09:14 PM