Incepator Bucuresti
Postat 13 October 2017 - 09:33 PM
Postat 14 October 2017 - 11:52 AM
Modele la scară, zburătoare sau statice, zbor la scară sau 3D/acro, etc.
Dacă zborul e prima, prima achiziție ți-aș recomanda-o să fie unul din categoria jucăriilor, coaxial.
E ieftin, poți să dai de pământ cu el fără prea multe emoții, nu are forță să rupă degete, mâini, picioare.
p.s. postarea publică pe forumuri a unei adrese de email în formatul user@service.com este o formă de căutat spam, phishing și alțiscamatori, cu lumânarea. Recomand utilizarea "(at)" în loc de "@" și cuvântul punct în locul semnului propriuzis.
Valabil și pentru numere de telefon. E plină lumea de ciudați și scamatori, nu cred că vrei să-ți pierzi vremea cu ei.
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
Postat 14 October 2017 - 04:29 PM
Referitor la elicopter m ar interesa ceva de la Align T rex 600....dar nu am experienta si as dori sa vad live ce inseamna asa ceva.
Postat 14 October 2017 - 06:59 PM
Aceasta postare a fost editata de ALIGN: 14 October 2017 - 07:03 PM
Postat 15 October 2017 - 09:13 AM
Postat 20 October 2017 - 09:19 AM
Cris_81, la 14 October 2017 - 04:29 PM, a spus:
Referitor la elicopter m ar interesa ceva de la Align T rex 600....dar nu am experienta si as dori sa vad live ce inseamna asa ceva.
Daca nu ai mai zburat niciodata elicoptere, te sfatuiesc sa uiti o vreme de clasa 600, 500, 450. Orienteaza-te, nu catre coaxiale ca sunt doar niste jucarii cu care vei pierde vremea, ci catre clasa micro , de exemplu Blade mCpx. Cand vei reusi sa faci hovering cu acela, te poti gandi la o trecere catre o clasa superioara. Altfel, doar vei pierde vremea, banii si vei renunta la elicoptere. In plus, manevrarea unui elicopter de la clasa 450 in sus de catre un incepator, e periculoasa atat pentru posesor, cat si pentru cei din jur. Nu sunt jucarii si devin arme redutabile cand sunt scapate de sub control.
HPI Trophy Truggy 4.6 2013 2.4GHZ Waterproof- nitro
HPI Blitz2 Flux - electric
FG Baja Buggy Sportsline - benzina
AERO
Align T-Rex 450 Pro V2 - Augusta electric
Align T-Rex 500L Dominator - electric
Align T-Rex 700E DFC - electric
Drake by Dululutu -electric
Easy Star II by Multiplex - electric
Phoenix 2400 - electric
Sbach 342 by FMS 1300mm - electric
DJI Mavic Pro
Realacc Real5 215MM FPV Racing Drone
|||Spektrum DX9|||
Postat 20 October 2017 - 09:49 AM
Radubv, la 20 October 2017 - 09:19 AM, a spus:
Pentru ăia 50-100 de lei dați pe o jucărie rtf care, în 1-2 ore totale de zbor, îi crapă motoarele, primește experiența ținerii în mână a unei radiocomenzi, în aer a ceva ce nu pățește nimic dacă îi pierde controlul și care nu e capabilă nici să îl zgârie.
Un micro cu ciclic și colectiv înseamnă pasul următor, însumând elicopterul, o radiocomandă cu 6ch+, acumulatoare, încărcător pentru mai mult de un 1s, etc.
Merită ca prim pas.
Abia atunci, următoarea mișcare ar fi ceva cu care poate să zboare și cu pas negativ dar care e deja mult mai fragil.
După astea ar fi acumulat minimum necesar respectului pentru elicea în mișcare, complexitatea zburătoarei și precizia/grija la detalii și atenția necesară zborului.
Ăsta e motivul pentru care recomand o jucărie. :) E o investiție pentru o săptămână de acomodare și serios, pentru cine-i gata să se bage în portofel pentru zburătoarele complexe de peste 500g, acei 50 de Lei sunt un mizilic.
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
Postat 01 November 2017 - 12:40 AM
Eu iti recomand trex 500, il vezi mult mai bine decat un 450, e mai stabil si poti invata foarte usor pe el.
Un trex 500 flybarless setat bine zboara de vis.