skymule luat din HK eu, 140$ sau pe acolo. Modelul are niste imbunatatiri la jamba de bot si nacelele scurtate.
motoare 30$ ambele
esc-uri 30 a 20$ ambele
packuri propulsie 4S 3700mah 25c 2 bucati cu 3cicluri fiecare 60$ ambele
servo 5 bucati metalice 25$
receptor D8R 25$
OSD+Autopilot 130$
VTX 5.8G 600mw 40ch + antena aomway RHCP 30$
Camera 1080p 60fps 75$
Camera de zbor fpv nu as da-o decat daca ia cineva tot pachetul de mai sus.
Despre model: autonomie o ora, cruise la 6-7a, viteza de cruise 50-55km/h, greutate RTF cam 2kg. Cu autopilotul pus pe stabilizare zboara ca un model de simulator, un alt mod permite zbor fixat pe altitudine si directie + auto throttle(are airspeed sensor si mentine singur un airspeed de 50km, reglabil). RTH(+controlul vitezei), zbor in cercuri, zbor manual 100% sau zbor level fara controlarea vitezei.
Aripi demontabile, elici 10x7 + 2 rezerva. Gimbalul pe servo care se vede in poze nu este inclus si nu este de vanzare(decat daca-mi gasesc de cumparat ceva asemanator intre timp).
Mai am si cupola originala, in caz ca puneti camera altundeva decat pe cupola din poze(modelul vine cu 2 cupole). Mai am si schiurile de zapada.
Un pachet excelent ca prim model FPV, gata setat de zbor. Eu l-am luat pentru layout-ul bimotor si spatiul generos, acum imi caut un planor pur de zburat FPV la panta.
Pret pentru tot ce are linkuri mai sus 350$(1400lei). Pret de achizitie 535$(2140 lei fara transport la nimic).
Poze aici:
https://drive.google...aWM&usp=sharing
0751538090. Asigur transport personal in limita a 100km in jurul Galatiului. In tara, prin posta sau curier. Modelul se demonteaza in fuselaj, capetele aripilor si sectiunea centrala a aripii, nu vor fi probleme de facut colet cu el.
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 14 August 2016 - 08:52 PM