-am inceput de 2 saptamani aeromodelismul
-zbor pana il rup si apoi repar un esky dauphin coaxial( de obicei cade afara cand e vant )
-ma antrenez mult adica vreo 3 ore pe zi pe fms(nu vreau sa dau bani pe simulatoare)
-ma duc sa il fac sa zboare pe un stadion nu prea mare
-pe luna fac economie cam 500-600 euro(din salarul de 1000-1100euro)
-imi place 3d desi stiu ca inca nici nu vine vorba sa fac real
-calitativ imi place mai mult align t-rex 450 s
-piese la t-rex gasesc la 2 magazine pe aici (www.cavinatomodellismo.it sau www.lacasadelmodellismo.it, de la ultimul am cumparat materialele)
-t-rex pare cel mai fain dupa discutiile din forum la clasa lui, sau de fapt din cele electrice, iar dupa mine ca materiale si finisare
1...ce ai alege cel mai rezistent , mai stabil, mai promitator acrobatic din clasa lui rex 450 ...sau din clasa lui rex 250??, merita rex la pret/calitate??
2 ce simulator as putea gasi pe dc sau torrent cat mai real si compatibil cu telecomanda de la esky 4canale 35mhz cu adaptor usb??
Poate sunt unu din aia multi dar imi place sa vad un elicoptier care zboara langa mine...f mult
Incerc sa invat cat mai repede si mult
Banii de un rex nu ar fi o problema dar nici nu as cheltuii ca un nebun(adica daca as fi nebun as putea lua acum pe loc 3 trex 450s complet echipate fara probleme..dar parca nu as da banii chiar asa fara sa chibzuiesc un pic )
daca raspunzi thanks!!! Liviu
Aceasta postare a fost editata de firedragon: 05 January 2009 - 11:10 PM