1. Maraton 24, 30cc - povestea lui - aici. Modelul încă mai poate spune multe. Servourile şi motorul (AGM30) sunt de origine amazon.com din SUA. Modelul se dă cu tot ce e pe el, fără receptor. Necesită minim 7 canale. (sau 6 dacă renunţaţi la Killswitch).
2. Sbach 342 - electric - povestea lui aici. Servouri Hitec HS225Mg, aceeaşi provenienţă ca cele de pe Maraton. Modelul vine cu doi lipo 4S. Se dă fără receptor sau, pentru valoarea receptorului, acesta poate rămâne, fie el Hitec fie Frsky.
3. Un Hely la alegere, pentru că nu mă pot decide:
este vorba fie de T-rex-ul 600 sau de cel mai mic, 500. Ambele sunt Align, ambele vin cu tot ce le trebuie pentru zbor, mai puţin receptoarele...600-le vine cu un lipo 6S 5000mah, iar 500 vine cu două perechi de 3S 2200mah. (pentru hely mai am şi câteva piese de schimb). Povestea lor, şi a periplului meu în lumea hely, aici. Hely va veni fără receptor.
Cea mai recentă poze cu modelele:

Number of downloads: 284
Preţul cerut - 2.500 lei pentru toate trei modelele (pachetul cu 500) sau 2.800 pacehtul cu 600..bineînţeles că putem discuta preţul. Asigur transportul la nevoie pentru, hai să zicem 100km. Le pot da cu probă de zbor, dacă permite vremea, sau doar cu probă la sol dacă nu.
Contact, Mihai, 0748788076
PS - Bonus, un motoplanor Guppy, anvergura 1,8m care zace la mine pe un dulap de ceva vreme. (e şi el parcă complet, dar ar trebui să mă uit că nu mai ştiu). Povestea lui aici
- nu ţin neapărat să le dau, şi aş preferea să le dau la pachet, sau eventual pe toate odată...
- estimez valoarea modelelor cam aşa: Sbach - să zicem 600 lei, Maraton cam 1500 lei, şi la preţurile astea Hely iese cam degeaba...(dacă punem doar materialele şi electronica planorului, asta să evităm din start unele comentarii). Trebuie să specific totuşi că preţurile astea sunt la pachet.