Am pierdut semnalul la mai putin de 5-10m. S-a inceput ciudat, pentru inceput mi-a ramas quad-ul spre dreapta, i-am tot dat stanga, nimic, mai avea putin se lovea de ceva, cand a luat comanda aproape la 90º spre stanga...am dat gaz sa-l scot din perimetrul mai strans, s-a dus pe cer. La aproximativ...30m. Acolo...ciuciu control. Spre norocul meu am setat FailSafe pe receptor, cu gaz ceva mai exagerat din pacate s-a tot dus..il purta vantu..de colo-colo prin noapte, noroc cu luminile de navigatie. Nu prea am reusit sa ma prind ca practic nu aveam semnal, stateam la sol si mestecam stick-urile in radio.. initial ma gandeam la setari aiurea din PID. Apoi brusc totul a revenit la normal, am vazut pe cer ca pasarea asculta si de mine, l-am adus repede la sol. cam cu viteza luminii asa, nerabdator. la franare a intrat si alarma lipo, de la prea mult curent absorbit, cu toate ca avea aproximativ 4 minute de zbor din 15 disponibile uzual.
M-am tot uitat la conexiuni, i-am dat un restart, teste...totul ok.
Dar acum...intrebare. Daca mi-a facut chestia asta ciudata o data..ar trebui sa schimb receiverul..ce e de facut, ca nu mai ridic modelul pana nu imi dati o parere :) ..
Aceasta postare a fost editata de mellbo: 05 September 2015 - 03:39 AM