sebyvs, la 31 August 2014 - 08:26 PM, a spus:
salut
nu sunt eu veteran in sportul asta, am primit multe sfaturi de la oameni de treaba ca renatoa sau para si altii, dar ce pot sa iti spun e ca de prin noiembrie-decembrie anul trecut de cand m-am apucat de quadcoptereala, tot trag de cele 4 bucati 2830-11 pe care le-am luat initial de la hobbyking. (
aici link)
bun, nu sunt chiar tot alea... am schimbat pe ele vreo 2 ture de rulmenti, un rand de axe si am inlocuit "penseta" cu care vin ele cu niste monturi de elici prinse pe clopot. Acum, de exemplu, sunt in pana de rulmenti si nu mai zbor pana nu imi vin altii.
de mentionat e faptul ca pentru motorasele astea gasesti, se pare, rulmenti doar la rctimer.com, si costa derizoriu, dar cam asa si tin :)
in prezent, zburatoarea mea cu 4 motoare cantareste vreo 1800 g si are elici apc slowfly 10x4.5.... nu stiu exact cat sta in aer cu 3s-ul de 4500 pe care il are pe el, ca nu m-au tinut niciodata nervii sa il controlez mai mult de 6-7 minute.
sper ca iti vor fi utile informatiile de mai sus, macar ca si referinta... depinde ce vrei, sa mesteresti toata ziua (ca mine) sau sa zbori, in principal ca alti baieti de aci, dar pentru aia iti vor trebui niste motorase la care pretul urca lejer inspre 20-30 USD.... your choice.
bafta in continuare!
A proud member of A.R.A.