Postat 03 August 2014 - 11:51 AM
capul HK are mult joc in balde gripuri. Aparent nu pare nimic aiurea, dar poti sa misti gripurile cateva grade bune unul fata de altul (ca si cum ar fi feathering shaft-ul mai subtire decat trebuie)
Ori rulmentii sunt prosti, ori locasurile lor prea mari.
Ma minunam cat de uns mergea headul original (pe care nu l-am folosit niciodata) si asta fara pic de joc. Asa ca m-am hotarat sa il folosesc cumva.
Am avut cateva idei, din care cea mai buna si mai simpla (bun cu simplu se leaga in general) e ce vedeti in poza. Raportul de transmisie pe bratul bricolat e 1/2 si l-am calculat pe baza unui head Mikado original.
Ideal ar fi fost sa fie rotite bratele intermediare cu 90 grade fata de feathering shaft.... Nu se poate, asa ca solutia merge doar daca unitatea FBL permite swash rotation
In statie totul ramane normal. In unitatea FBL, in afara de rotit swash-ul, mai trebuie si colectivul pus pe dos. Apoi verifici ca le-ai pus bine pe toate, cum ar fi ca ai rotit swash-ul cu cele 90 grade in directia buna:) Trebuie sa te uiti la pale, swash-ul se misca total diferit fata e unul normal, evident
A iesit destul de bine, toate pe verde in softul vbar. Ciclicul la limita, (80) dar asta e de la geometria swash-ului Align (Mikado prefera alt raport in swash). Se poate imbunatati daca as schimba bilele swash-ului ce merg catre servo cu unele nitel mai lungi
Zboara mult mai bine si, in general, foarte bine. Spre deosebire de mine, care am luat pauza mai mult de 2 ani de la sportul asta si pare ca reflexele au fost arhivate... trebuie sa le aduc din nou in cache :)
Mircea
Blade 400 3D, Gaui 200V2, Spektrum DX6i 2,4 GHz
Trez 450 Pro FBL, Mikado 400 FBL