Modelism - RHC Forum: Easy Star 2 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Easy Star 2 cu aripi de EG + aripi originale

#1 Guest_ktalyn15bn_*

• Grup: Guests

Postat 14 June 2014 - 01:55 PM

Vand Easy Star 2 in cutia lui originala.
Il dau cu tot cu lonjeronul si aripile originale (cu servo instalate).
Il dau si cu aripi de Easy Glider cu tot cu lonjeron si servo instalate. Eleroanele sunt refacute de mine din balsa si acoperite cu folie.

Este aproape gata de zbor, mai este nevoie doar de statie si receptor. Are:
- motor brushless Turnigy de 180W 1200kv
- acumulator Zippy 20C 2650mah pe care nu l-am folosit mai mult de 10-15 incarcari, este ca si nou. Avionul se echilibreaza perfect cu acest acumulator.
- controller de turatie de 25-30A, tot turnigy daca imi amintesc bine
- 2 servo instalate pentru directie si profundor + cele 4 servo, 2 pe fiecare pereche de aripi
- elice de 7x4 (sau 7x3 nu mai tin minte exact)
Am avut pe el si o elice de 8*4 si 7*6 dar pentru un planor mi s-a parut inutil sa fie asa rapid. Daca se doreste totusi posibil sa le mai am si le pot pune in pachet.
Motorul si elicea care sunt acum pe el isi fac treaba foarte bine, urca destul de repede si consuma foarte putin, eu reuseam zboruri de cel putin 20 minute folosind motorul destul de des.
Avionul a suferit un crash din care s-a rupt in partea din fata asa cum e obisnuit sa se intample si pe partea din spate a fuselajului. Totul a fost indreptat in apa fierbinte si lipit la loc. Din punct de vedere al zborului acest lucru nu se simte, se vede doar estetic.

Cu aripile de Easy Glider planeaza si mai mult si mai frumos, reuseste sa se descurce mai bine si in termica. De cand le-am luat doar asa l-am zburat. Avionul nu are la activ mai mult de 20 zboruri iar in ultimul an nu l-am zburat de mai mult de 2-3 ori din lipsa de timp, acesta fiind si motivul pentru care il vand.

Pretul cu tot ce am mentionat mai sus este de 470 lei. Il dau in Brasov sau pe o raza de 15-20km, caz in care pot face si proba. Trimit si in tara avand deja cutie pentru el dar nu pot trimite cu ambele seturi de aripi pentru ca nu incap. Costul transportului e suportat de cumparator.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  4.jpg (103.48K)
    Number of downloads: 209
  • Fisier atasat  3.jpg (119.4K)
    Number of downloads: 214
  • Fisier atasat  2.jpg (134.04K)
    Number of downloads: 249
  • Fisier atasat  1.jpg (133.81K)
    Number of downloads: 243

0

#2 Guest_ktalyn15bn_*

Postat 04 July 2014 - 08:00 PM

Up, zboara foarte bine, i-am schimbat motorul cu unul care se poate pune in caseta special facuta pentru el si am pus si elicea plianta care vine stock. Acum planeaza si mai mult iar aripile de easy glider il ajuta perfect la termica ! Mai e nevoie doar de RX si TX.
0

#3 Guest_ktalyn15bn_*

Postat 05 July 2014 - 12:08 PM

A nu se considera up, a intervenit ceva asa ca pana saptamana viitoare (inclusiv) se reduce la 400 lei ! :clapping:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu