Il dau cu tot cu lonjeronul si aripile originale (cu servo instalate).
Il dau si cu aripi de Easy Glider cu tot cu lonjeron si servo instalate. Eleroanele sunt refacute de mine din balsa si acoperite cu folie.
Este aproape gata de zbor, mai este nevoie doar de statie si receptor. Are:
- motor brushless 2826-12, 240W, 1450kv (in poza aveam alt motor, cel de acum se afla in caseta avionului)
- acumulator Zippy 20C 2650mah pe care nu l-am folosit mai mult de 10-15 incarcari, este ca si nou. Avionul se echilibreaza perfect cu acest acumulator si tine foarte mult ca si timp de zbor.
- controller de turatie de 25-30A, hobbyking daca imi amintesc bine
- 2 servo instalate pentru directie si profundor + cele 4 servo, 2 pe fiecare pereche de aripi
- elice plianta de 7x6 si con, ambele originale.
Cu aripile de Easy Glider planeaza si mai mult si mai frumos, reuseste sa se descurce mai bine si in termica. De cand le-am luat doar asa l-am zburat. Avionul nu are la activ mai mult de 20 zboruri iar in ultimul an nu l-am zburat de mai mult de 2-3 ori din lipsa de timp, acesta fiind si motivul pentru care il vand.
Pretul cu tot ce am mentionat mai sus este de 399 lei, aproape moca pentru cate are pe el. Noi ar fi peste 750 lei.
In afara de servo-uri pe care nu le pot demonta il pot vinde si fara controller, acumulator si/sau motor, caz in care pretul scade in functie de piesa la care se renunta.
Bonus: Daca se cumpara avionul, pot sa ofer si o camera de filmat HD 1280x720 (keychain #16), toate cu 450 lei.
Fisiere atasate
Aceasta postare a fost editata de ktalyn15bn: 11 July 2014 - 07:14 PM