Pagina 1 din 1
Sfaturi pentru inceput
Postat 21 March 2014 - 07:11 AM
Salut! Vreau sa iau un avion care sa fie ingaduitor cu greselile inerente ale unui incepator. As prefera sa aiba anvergura sub 1m, asa ca m-am oprit la asta: Mini Breeze. Cum trebuie sa ma dotez si cu un incarcator, m-am gandit sa iau ceva bun, pe care sa-l folosesc mai mult timp, asa l-am gasit pe asta fiind tare laudat, plus o sursa pe langa el. Ce nu stiu eu este daca mai am nevoie de vreun cablu adaptor ca sa pot incarca acumulatorii astia..
Statie si receiver am. Mai am nevoie si de altceva?
Statie si receiver am. Mai am nevoie si de altceva?
Postat 21 March 2014 - 11:27 AM
Imax-urile vin cu cablu adaptor care are si mufa d-aia mica. Mai ai nevoie de un camp de zbor si de un modelist mai experimentat care sa-ti trimeze modelul si sa te indrume la primele zboruri. Completeaza-ti locatia la profil si sigur vei gasi pe cineva pe langa tine.
Aceasta postare a fost editata de MLGore: 21 March 2014 - 11:29 AM
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 21 March 2014 - 11:38 AM
Mai util ca si prin model este un bixler, oricare din variante. este foarte ingaduitor cu greselile, planeaza excelent, zboara impecabil si este usor de reparat, putin superglue si e gata. mini breeze ala pare prea mic, pe vant nu vei putea zbura, bixleru meu l-am zburat si pe vant si pe vreme domoala.
Fly it, like you stole it!
Postat 22 March 2014 - 10:04 PM
Multam de raspunsuri. Vroiam ceva sub 1m anvergura din pricina lipsei de spatiu de depozitare si pentru ca, pentru inceput, am de gand sa zbor in conditii linistite. Dar daca voi spuneti ca ceva mai mare e mai bun, atunci o sa ma reorientez spre un Breeze de 1400 sau un Bixler.
Postat 23 March 2014 - 08:00 AM
Daca vrei sa zbori saptamana viitoare uita-te la www.phoenixmodels.ro si vezi ca au acolo un model beta 1400 clona easy star.E mai scump decat un bixler dar nu astepti decat 3 zile dupa el.Daca nu, are hobyking pe stoc in depozitul din Olanda bixler si face o saptamana.Cu comandatul de afara e putin mai greu,iti trebuie paypal si un card de debit/credit.
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 23 March 2014 - 08:03 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1