Pentru cei care inca nu stiu inca ce inseamna WTP sau Hidrotransfer sau Liquid Printing, este procedeul de imprimare a unui obiect sau piesa din orice material non-poros (lemn tare ,fibra de sticla ,metal,plastic,sticla,ceramica ,etc)cu o multitudine de modele(imitatie lemn,carbon,piele animale,aspect marmura,camuflaje,etc) existente deja pe un film din pva (alcool polivinilic),cu ajutorul apei.Procedeul in 4 pasi consta in : Pregatirea piesei,vopsit culoare de baza,Hidrotransferul si lacuire.
Pentru cei interesati voi da un link cu mai multe detalii vizulale si cateva poze.
Va puteti personaliza proiectul fie el auto navo sau aero dupa bunul plac!
Preturile sunt in functie de complexitatea lucrarii.
Thumbnail atasat
Aceasta postare a fost editata de iohan: 07 December 2013 - 09:36 PM
Faci tu asa ceva? Ce modele de foi ai pe stoc? Poti alege un alt desing? De ex daca eu am un jpeg il poti pune pe o folie de hidrotransfer?
Ce pret e pt o caroserie auto 1:10 si daca poti aplica la interior.
Ignora toate intrebarile daca la prima raspunsul e nu:)
Faci tu asa ceva? Ce modele de foi ai pe stoc? Poti alege un alt desing? De ex daca eu am un jpeg il poti pune pe o folie de hidrotransfer?
Ce pret e pt o caroserie auto 1:10 si daca poti aplica la interior.
Ignora toate intrebarile daca la prima raspunsul e nu:)
Da facem asa ceva ...avem in jur de 15 modele inclusiv carbon si skull...momentan nu itzi pot imprima modelul tau dar in viitor se va putea...o caroserie de 1/10 te va costa cu orice model cam 60 ron ramanand sa-ti dau un raspuns cu privire la imprimarea pe interior..Apropo confectionam si caroserii din lexan. Spor!