Postat 28 October 2013 - 11:35 AM
L-am zburat cu 3s(11,1v)-2200 mAh...Dar poate fi zburat cam cu orice acumulator LiPo cu 3 celule...De la 1300 mAh, pana la 5000 mAh...Modelul suporta fara probleme greutate suplimentara (inclusiv camera foto sau echipament FPV)pt. ca are suprafatza portanta uriasa in raport cu greutatea lui...In plus are si flapsurile care maresc portantza...
...Personal as recomanda un acumulator intre 2200 si 3300 mAh, pt. ca modelul sa nu fie nici prea usor nici prea greu. Pt. ca daca e prea usor il ia vantul si nu pot fi folosite flapsurile, iar daca e prea greu incepe sa zboare "bolovanos"...vine ca o torpila...la aterizare si nu mai iarta greselile...
...Are suficienta suprafatza portanta cat sa suporte si un motor mai puternic (de genul 3542...3548)...Deci chiar are resurse uriase!!! Poate fi configurat oricum...
Cu un motor 3542-1250kv zboara ca un warrbird...Urca la verticala nelimitat...executa zbor acrobatic...etc... :D ...Am incercat asta acum 2-3 ani, pe un alt FunCub pe care l-am avut...
...Eu nu mi-am dorit asta...si l-am echipat cu o motorizare mai echilibrata...pt. ca mi-am dorit sa zboare "scale"...Si am reusit acest lucru!...Chiar zboara "scale"...Zboara bine, urca destul de usor...are suficiente resurse...fara sa-l ingreunez prea tare...
Messersmitt ME 109 G - Parkzone - 1100mm
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz