Modelism - RHC Forum: caut informatii motor magnetic - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

caut informatii motor magnetic functionare , principiu , etc .

#1 Useril este offline   katran 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1143
  • Inregistrat: 08-May 08
  • Interests:CNC , motociclism , aviatie
    comerciala , grafica 3D .

Postat 20 October 2013 - 10:09 AM

Probabil ca exista deja un topic despre chestia asta , nu l-am cautat ... Are cineva informatii si este
dispus sa le impartaseasca ? Eventual un link catre respectivul topic , sa nu aglomeram degeaba spatiul ...
Nu ma intereseaza youtube sau net , am cautat deja si majoritatea sunt fake-uri ... Poate e cineva care
are un model functional , si-mi da voia sa-l studiez ...

Observatie : Am folosit termenii " dispus sa impartaseasca " si " i-mi da voie " patru ca stiu ca
nu e o chestie foarte comuna si e oarecum aiurea sa cer asemnea info ... oamenii au gandit , au muncit , si poate
nu vor sa " bata toba " prea tare , din diferite motive ...

As vrea sa construiesc un asemnea dispozitiv strict pentru nevoi personale si pentru studiu , nu sa-l fac public
sau alte asemenea ...

Multumesc.
0

#2 Useril este offline   Codreanu Petru 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 20-October 13

Postat 21 October 2013 - 02:19 PM

Marea majoritate a informațiilor despre motoarele magnetice sunt în stadiu de dezvoltare incipientă, abia ne învățăm (suntem baby) cum să folosim această formă de energie alternativă superbă, ce doresc să îți propun? foarte pe scurt câteva modele care după părerea mea au potențial:
1.
2. http://codreanupetru...ie-si-practica/
3. http://www.anuntulde...itor-nu-eoliana - caută această persoană este din RO din IASI, a fost un moment când a apărut pe net, iar acum a dispărut total tipul, are un motor magnetic funcțional am văzut înregistrarea video despre (probabil s-a închis din cauza criticilor unor diletanți care încă nu sunt pregătiți să primească/înțeleagă astfel de informație ) .
Îți urez succes!!!
Precum a spus Thomas Alva Edison 1% Inspirație - Vreau să studiez acest motor magnetic și 99% Transpirație - Voi face să funcționeze acest Motor Magnetic.
Cu apreciere Codreanu Petru Cu apreciere Codreanu Petru!!!
0

#3 Useril este offline   Codreanu Petru 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 20-October 13

Postat 21 October 2013 - 02:29 PM

P.S. Pentru ca să fii la curent cu ultima și cea mai nouă informație care te interesează de pe net, setează în google alert cuvântul cheie „Motor magnetic” sau oricare alt cuvânt și vei afla instant informație de ultimă oră - eu astfel am găsit acest topic, ma descurajat puțin că prea târziu mi-a acceptat cererea de înregistrare acest forum nu puteam să postez nimic - peste 8 ore!!! Mulțumesc oricum lor.
0

#4 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8337
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 21 October 2013 - 08:55 PM

Este cumva vorba despre acest motor magnetic ?

http://www.rhcforum....motor-magnetic/
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu