Modelism - RHC Forum: Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »

Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... Pro si Contra

#391 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 20 May 2013 - 10:53 AM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 10:07 AM, a spus:

Pai asta am zis si eu acum multe posturi. Parca iarba nu mai e la fel de verde, termica nu trage si e asa, un gol in suflet fix in acel WE cand avea loc RR.

Se simtea acut nevoia de un eveniment, altul, master, se simtea nevoia de FlyFlower.

Lasand la o parte misto-ul, fix pentru ca nu sunt interese financiare nu trebuie suprapuse intalnirile. Din respect e bine sa adaugi un gram de precautie fix la acele intalniri cu care nu ai nimic in comun.

fix din respect pt cei care vor o alternative, se vor mai organiza si de acum inainte intalniri suprapuse.

Allen cu Andras sunt in relatii excelente, discuta inainte si decid sa faca intalnirea simultan. Ar aparea zero comentarii sau ar fi unele absolut beningne.

ca de obicei vorbesti in necunostinta de cauza

Daca anul asta nu aparea FlyFlower Sanpetru peste Rapa Rosie lucrurile mergeau linistit ca si pana acum (cu simpatiile si antipatiile de rigoare).

si te deranjeaza asa tare ca s-a tinut FFP-ul? mai Stefan, te credeam om cu mintea la cap. tu nu poti pricepe ca daca vreau EU, ca asta imi e dorinta, merg acolo unde ma simt bine? ce dracu tot insisti atat pe asta?? adica, daca vreau un pix si la Mall costa 100 lei, desi la taraba, fic acelasi pix costa 10 lei, sa il iau pe ala mai scump... ca deh... se supara aia din mall, nu??? pana mea, daca am alternative, aleg exact ce imi permite bugetul si /sau nevoia personala.

asa si cu aceste intalniri: de ce sa nu aleaga fiecare ceea ce I se potriveste mai bine? intelegi oameni buni, acestea sunt hobby-uri. nu tine de cariera sau cine stie ce altceva. si atunci... ce atata incrancenare?
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#392 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8335
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 20 May 2013 - 11:18 AM

Scuze, vorbeam la modul ipotetic. Eu am citat doar postul tau. Poti sa lamuresti lucrurile fiind in cunostinta de cauza. De ce de (suprapunerea cu) Napoca Air iti parea rau si de (suprapunerea cu) Rapa Rosie nu. Care e diferenta intre cele doua (Napoca si RapaRosie) evenimente si cum e cu libertatea de a alege ?

Vezi postareaALLEN, la 07 May 2012 - 11:48 AM, a spus:

toata lumea este bine-venita. nu conteaza cu ce zboara, nu asta este important. noi va asteptam cu drag pe toti.

imi pare tare rau ca s-a suprapus cu evenimentul Napoca Air 2012, a fost o lipsa de comunicare, dar pe viitor nu se va mai intampla.
Pt cei de la Cluj: facem o transmisie live incrucisata???

Vezi postareaALLEN, la 20 May 2013 - 10:53 AM, a spus:

ca de obicei vorbesti in necunostinta de cauza

Allen cu Andras sunt in relatii excelente, discuta inainte si decid sa faca intalnirea simultan. Ar aparea zero comentarii sau ar fi unele absolut beningne.

0

#393 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 20 May 2013 - 11:30 AM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 10:29 AM, a spus:

Daca nu poti sa pleci prea departe de Bucuresti sunt cateva locuri minunate in care poti sa mergi cu intrega familie si sa te bucuri de hobby.

Poti sa mergi la Adunatii Copaceni, este un loc foarte placut, cu oameni excelenti. Poti sa mergi la Luica, alt loc care pare fabulos - mult in afara orasului (eu inca nu am ajuns)

Daca timpul este limitat si mai ai si alte obligatii poti sa mergi la Chitila sau la CET Vest.

De Florii e liber ?

Ha ! Ha ! Ha ! ... super tare !

Sa merg la Adunati cand cei de acolo se duceau la FlyFlower !
Sa merg la Chitila de Florii sau pe marginea santului la vre-o padure de pe langa Bucuresti ? .. pai nu ai auzit de legea gratarelor ?
La Luica ? ... am mai fost .. e super dar nu eram decat eu si paznicul de acolo ... ( adevarat ca nu de Florii .. ) se pare ca oamenii au o alergie la terenurile de zbor amenajate si cu reguli .. chiar daca accesul ca si cost e simbolic fata de conditii .

Imi plac propunerile .. echivaleaza cu .. vorba cantecului .. Mai date'n dragostea mea si .. stai draq acasa .. unde mai vrei sa pleci si tu acu !...
Da stii ca io nu ma supar .. mergem inainte !

P.S.

Apropo ! .. Si-a luat careva Jet cu turbina pe Chitila ? caci la Sanpetru si asta a inclinat balanta ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 20 May 2013 - 11:32 AM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#394 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 20 May 2013 - 11:31 AM

@Stiganas. Adica oriunde dar nu la Brasov( valea Prahovei e aglomerata,nu e autostrada decat pana la Ploiesti,muntii "e" prea inalti,s-ar putea sa te intoxici cu tocana,iarba de pe pista e prea verde si te dor ochii,n-ai ocazia sa dormi in cort ca aia te cazeaza inside,contabila lor are picioare prea lungi si daca nu esti atent,treci printre....).
De traditie ce sa mai vorbesc.....este deja traditie.S-a anuntat cand se poate tine FFP anul viitor.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#395 Useril este offline   ANDUNG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 493
  • Inregistrat: 11-June 10

Postat 20 May 2013 - 11:31 AM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 11:18 AM, a spus:

Care e diferenta intre cele doua (Napoca si RapaRosie) evenimente ?

Segmentul de participanti vizat ?
Faptul ca anul trecut a vrut sa vorbeasca si anul asta nu a mai vrut?
N-a avut chef?

Are vreun sens raspunsul atat timp cat niciunul din organizatori nu e afiliat la Federatia Romana de Reglementare a Evenimentelor Aeromodelistice?

0

#396 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 20 May 2013 - 11:38 AM

man, ar fi bine sa taci. sau sa nu rastalmacesti dupa bunul tau plac ceea ce scriu eu. .pe Andras il cunosc, normal ca am vb cu el. pe BIG din pacate nu, desi mi-ar face placer.. pana la urma nu trebuie sa-ti dau tie explicatii si nici altcuiva, despre timpul si bugetul meu alocat acestui hobby, cu cine vorbesc sau nu.

oricum, vad ca deviezi/aberezi f mult de la subiect, asa ca te las sa te las, nu vreau sa imi obosesc mintea in incercarea de a te face sa intelegi ceva ce este peste masura ta de intelegere.

zboruri placate voua dragi modelisti si spor la lame/flame-uri in continuare.

PS: ar trebui facuta curatenie pe aici si desigur, un poll sa vedem daca se doreste sau nu suprapuneri de evenimente, daca sunt sau nu in folosul tuturor. aaa... si la ce fel de evenimente ar merge fiecare. si apoi mai discutam. dar nu asa, ca au votat 3 -4 si gata, avem concluzii... nu tata, sa voteze cel putin 100-200 de oameni.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#397 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 20 May 2013 - 11:48 AM

Vezi postareaflypol, la 20 May 2013 - 11:31 AM, a spus:

S-a anuntat cand se poate tine FFP anul viitor.

Ia faceti-ne in ciuda si organizati cu noi in acelasi timp! Va asteptati sa ne suparam?
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#398 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 11:49 AM

FlyFlowerPower,devenit traditie, 25,26,27.04.2014 de "duminica Tomii"( Juni,Maial de Sanpetru,tocanitza la Pietrele lui Solomon
sambata seara,dupa zboruri,"miss iarba","tombola mobilistului",concurs tricouri ude(duminica dimineatza pe racoare,"KARAOKE !!!
vineri seara,FreeFly=3 ore /zi, combat.....
Daca se anunta ploaie : 11,12,13.04 :D
0

#399 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 20 May 2013 - 11:50 AM

Daca ar fi sa fac un rezumat la toata discutia ar iesi asta:
-se anunta o intalnire noua care se suprapune peste alta mai veche, dar numai anul asta cand au cazut Floriile cum au cazut
-sunt vreo doi care ar vrea sa ajunga la ambele dar nu au cum si trebuie sa aleaga
Pana aici e simplu si usor de inteles, toate astea s-au lamurit in maxim o pagina de raspunsuri.
Urmeaza restul de 13 pagini de polemica, in care se gasesc cativa care oricum nu veneau la Bv. iar unii nici macar la RR si care, in general, nu fac altceva decat sa agite apele. Problema lor? DT si restul gastii. Eu m-am convins demult de aceasta atitudine si tin sa-i anunt pe aceasta cale ca nu are nimeni nimic cu ei; faptul ca nu ne place sa zburam in anumite conditii e o decizie ce ne apartine si cerem sa ne fie respectata.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#400 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 11:58 AM

Eu as inchide discutia aici.
Sper ca lucrurile sunt clare pentru toata lumea si asa evitam sa ajungem iar la jigniri.

P.S.

Plus ca am ochit un tapsan cu iarba .. o frumusete .. in Andronache ..
si ma bate gandul sa il ingradesc , sa pun o pancarda cu rezervat ..
cu ceva .. nu stiu .. da sa pot sa il am liber pentru la anul de Florii !
0

#401 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 12:04 PM

@P.S.Da cum iti permiti iubitule sa....te" suprapui" peste mine!?!?Nu esti traditie! Zbori spume!? :lol: :D :yahoo: :rolleyes:
0

#402 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 12:08 PM

Vezi postareaflypol, la 20 May 2013 - 12:04 PM, a spus:

@P.S.Da cum iti permiti iubitule sa....te" suprapui" peste mine!?!?Nu esti traditie! Zbori spume!? :lol: :D :yahoo: :rolleyes:

Nuuu ! FAC .... SPUME ! cand vad modul de gandire al unora
0

#403 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 20 May 2013 - 01:29 PM

Am scris unde puteai sa mergi de Florii daca nu aparea FlyFlower anul asta. Adica unde ai mers si pana acum de Florii (vorbesc de anii astia cu modelismul) si banuiesc ca te-ai simtit bine, cum de altfel de 1 Mai in fiecare an e o adunare placuta la Adunatii Copaceni si numai acolo.

Vezi postareaREAL DESIGN, la 20 May 2013 - 11:30 AM, a spus:

Ha ! Ha ! Ha ! ... super tare !

Sa merg la Adunati cand cei de acolo se duceau la FlyFlower !

Asa e, sper ca nu am jignit pe nimeni, si daca am facut-o imi cer scuze (daca cineva se simte jignit de afirmatiile mele sa ridice mana aici sau PM si imi voi cere scuze), in mod sigur nu asta a fost intentia mea. Asta este un forum, un forum inseamna (si) dezbateri.

Vezi postareaREAL DESIGN, la 20 May 2013 - 11:58 AM, a spus:

Eu as inchide discutia aici.
Sper ca lucrurile sunt clare pentru toata lumea si asa evitam sa ajungem iar la jigniri.

P.S.

Plus ca am ochit un tapsan cu iarba .. o frumusete .. in Andronache ..
si ma bate gandul sa il ingradesc , sa pun o pancarda cu rezervat ..
cu ceva .. nu stiu .. da sa pot sa il am liber pentru la anul de Florii !

0

#404 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 01:40 PM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 01:29 PM, a spus:

Am scris unde puteai sa mergi de Florii daca nu aparea FlyFlower anul asta.
Dar a aparut...

O fi bine, o fi rau? Cine cu ce a deranjat? Ca pe noi, RR nu.

Atunci, cine sunt de fapt, cei care au facut valuri, balacarindu-ne ca vrem sa canibalizam pe cine-stie-ce? Si mai ales, de ce au facut-o?

O luam de la capat?! :wacko:

0

#405 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 01:51 PM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 01:29 PM, a spus:

Am scris unde puteai sa mergi de Florii daca nu aparea FlyFlower anul asta ....

Am inteles .. dar stii cum este : numa ciorba, ciorba, ciorba .. parca mai vrei si altceva ...

Mersul la Adunati pentru mine este echivalent cu mersul pe Chitila pentru tine .. cu diferentele de rigoare ..
.. conditiile de zbor si nu numai - sansa de a vedea si altceva decat ai acasa in dotare - asta pe de o parte iar
alta diferenta ar fi aceea ca tu esti in fiecare zi pe Chitila iar eu la Adunati nu reusesc nici macar in fiecare weekend ( ieri am fost doar in vizita ) - nu implicam factorul uman in discutie ca pot fi subiectiv .. ai vazut ce a iesit de la o simpla vorba , gluma, pe jurnal de zbor Chitila ?

Am pus echivalenta cu Chitila pentru ca la Adunati nu intalnesc in weekend pe FlyPoll si trupa de la Sanpetru ( nu le dau numele ca nu merita sa ii bag in circul asta de dezbatere ), nu in fiecare weekend se echipeaza AdyC cu sort de MasterChef chiar daca ne rasfata cu maiestria lui in a face gratarul , nu in fiecare weekend ai tentatia sa il "cosi" cu ac si ata pe Firicel in hamac in timp ce doarme ... si multe alte chestii care sunt unice ...

Organizarea de intruniri trebuie gandita la scara nationala si sa ne comparam cu ce oportunitati se ofera tuturor romanilor in zilele de Florii - mare, munte, ( si nu doar in aceeasi locatie ) , balta, delta, Mall, acasa, in parc, la padure, la balamuc .. etc ..
Cum ar fi sa existe doar un singur loc unde romanii ar putea merge de Florii sau sa nu aiba voie sa le schimbe de la an la an ?

... apropo ! .. de ce nu organizati si voi una mica pe Chitila ca vad ca va adunati destul de multi in fiecare weekend . .. ii dati un nume de referinta cu rezonanta sau un cod de bare ! .. chiar as fi curios sa vad cine ar veni ... dar pentru un lucru as garanta .. si anume Trupa Dream Team ar fi prezenta !

Ramane doar sa ne spuneti data .. poate la anul de Florii ? ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 20 May 2013 - 01:56 PM

0

#406 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 20 May 2013 - 02:05 PM

Se pare ca de acum incolo de Florii o sa mananci aceeasi ciorba pentru ca FlyPower se tine de "duminica Tomii"

Vezi postareaflypol, la 20 May 2013 - 11:49 AM, a spus:

FlyFlowerPower,devenit traditie, 25,26,27.04.2014 de "duminica Tomii"( Juni,Maial de Sanpetru,tocanitza la Pietrele lui Solomon
sambata seara,dupa zboruri,"miss iarba","tombola mobilistului",concurs tricouri ude(duminica dimineatza pe racoare,"KARAOKE !!!
vineri seara,FreeFly=3 ore /zi, combat.....
Daca se anunta ploaie : 11,12,13.04 :D

Vezi postareaREAL DESIGN, la 20 May 2013 - 01:51 PM, a spus:

Am inteles .. dar stii cum este : numa ciorba, ciorba, ciorba .. parca mai vrei si altceva ...

Organizarea de intruniri trebuie gandita la scara nationala si sa ne comparam cu ce oportunitati se ofera tuturor romanilor in zilele de Florii - mare, munte, ( si nu doar in aceeasi locatie ) , balta, delta, Mall, acasa, in parc, la padure, la balamuc .. etc ..
Cum ar fi sa existe doar un singur loc unde romanii ar putea merge de Florii sau sa nu aiba voie sa le schimbe de la an la an ?

Eu nu fac intalniri si la Chitila suntem squatteri. Peste 10 ani o sa ne fie dor de vremurile in care zburam haotic ce doream, unde doream (da asta e alta discutie apropo de invidia pe conditiile de zbor din vest)
0

#407 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 501
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:0727620967

Vezi postareafurios, la 20 May 2013 - 12:30 AM, a spus:

Bogdane iti multumesc pentru atentionare,am sa incerc sa fiu atent alta data,eu...scriu mai prost....dar zbor mai bine,nu poti fi bun la toate.

Cu ce zbori tu bine, ca pe cine am intrebat de userul "furios" toti au ridicat din umeri, uni au schimbat subiectul instant. Ai pus motorase pe cornetele de hartie? Fa un film si pune-l pe net, nu uita sa mentionezi ca statia e "Open". :drinks:
0

#408 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Vezi postareaREAL DESIGN, la 20 May 2013 - 01:51 PM, a spus:

nu in fiecare weekend ai tentatia sa il "cosi" cu ac si ata pe Firicel in hamac in timp ce doarme ...

D-astia imi sunteti ma? Pai va mai las io sa va uitati la mine cand dorm? :nea:

0

#409 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 20 May 2013 - 02:11 PM

Se pare ca DT are un nou membru, felicitari.

Later Edit

As zice ca se cristalizeaza si un avatar

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 20 May 2013 - 02:12 PM

0

#410 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 02:14 PM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 02:05 PM, a spus:

Eu nu fac intalniri si la Chitila suntem squatteri. Peste 10 ani o sa ne fie dor de vremurile in care zburam haotic ce doream, unde doream (da asta e alta discutie apropo de invidia pe conditiile de zbor din vest)

Nu stiam ce e aia: uite cum arata locul ala de cand l-ati luat voi in stapanire. :unsure:

Imagine atasata: squatter.jpg

0

#411 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 02:16 PM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 02:11 PM, a spus:

Later Edit

DreamTeam are mai multi membri, da' mai sunt si unii undercover, iar altii in devenire.

DT vine de la altceva, sa evitam sa spunem tot pe acest forum ;)

Tu de ieri seara, in continuu, aveai senzatia ca te conversezi cu Adyc?

Aceasta postare a fost editata de Flying Kettle: 20 May 2013 - 02:20 PM

0

#412 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 20 May 2013 - 02:22 PM

Mai degraba aveam senzatia ca vorbesc singur.
0

#413 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 501
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:0727620967

Postat 20 May 2013 - 02:22 PM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 02:11 PM, a spus:

Later Edit

As dori sa va multumesc pentru felicitarile respective, nu vreau sa ma intelegeti gresit, sunteti printre putinii care inca ii mai admir de pe acest forum, altii i-am cunoscut in peroana si mi-am dat seama de niste aspecte. Nu ma consider un membru DT, dar ma consider in aceeasi tabara cu ei, din moemnt ce eu, de cand am pus statia in mana si pana acum numai la Sanpetru am zburat, "prefesorul" meu fiind Flypol si din moment ce el a fost atacat de unii mi se pare mai mult decat normal sa incerc sa ii spal imaginea patata. Toata stima. :good:
0

#414 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 02:25 PM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 02:22 PM, a spus:

Mai degraba aveam senzatia ca vorbesc singur.

Chat, chat:

Acum ai alta senzatie? :pardon:

0

#415 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 02:34 PM

Se pare ca de acum incolo de Florii o sa mananci aceeasi ciorba pentru ca FlyPower se tine de "duminica Tomii"

Pai si de ce nu faci .. ca cica e foarte usor ! .. te pui SEF si ii pui pe ceilalti la munca .. e si mai usor asa .

P.S.

Atat s-a inteles din ce am spus nitel mai sus .. ? doar ca mananc ciorba ? .. atunci o sa trec pe sandwitch-uri ...
0

#416 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 02:41 PM

Peste 10 ani o sa ne fie dor de vremurile in care zburam haotic ce doream, unde doream

Te referi la zbor haotic ca loc, nu ca modalitate, sper.

0

#417 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 02:43 PM

Vezi postareaFlying Kettle, la 20 May 2013 - 02:41 PM, a spus:

Te referi la zbor haotic ca loc, nu ca modalitate, sper.

la amandoua ..

ce doream
unde doream
0

#418 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 02:44 PM

Daca insista ,ma duc eu sef la ei! <_< Am "esperentza" in intalniri bombe =@ :ph34r: Da'tocana la "dushmani" nu fac!
Ceaunul a fost ridicat la rang de obiect sacru,opoera de arta,vaslele sunt stick-uri magice.Si cand ma gandesc la HighFly 2012 si vad pozele ,martore de netagaduit,la ceaun,prietenul nostru era acolo si admira "opera"
0

#419 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 20 May 2013 - 02:45 PM

Inchei cu ceva luat de pe: http://www.redsky.ro/#prima_pagina

Remember, the best pilot is the one that is having the most fun.
- Jocky Sanderson
0

#420 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 03:23 PM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 02:45 PM, a spus:

Inchei cu ceva luat de pe: http://www.redsky.ro/#prima_pagina

Remember, the best pilot is the one that is having the most fun.
- Jocky Sanderson

Coreeeect !

Si au fost multi "the most fun" la intalnirea controversata tocmai datorita faptului ca fiind cozii mari .. la pista, la buda, la bar .. nu aveau altceva de facut dacat " the most fun " !
Deci ... suntem pe drumul cel bun ..
0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »

22 useri citesc topicul
0 membri, 22 vizitatori, 0 utilizatori anonimi