stiganas, la 20 May 2013 - 10:07 AM, a spus:
Se simtea acut nevoia de un eveniment, altul, master, se simtea nevoia de FlyFlower.
Lasand la o parte misto-ul, fix pentru ca nu sunt interese financiare nu trebuie suprapuse intalnirile. Din respect e bine sa adaugi un gram de precautie fix la acele intalniri cu care nu ai nimic in comun.
fix din respect pt cei care vor o alternative, se vor mai organiza si de acum inainte intalniri suprapuse.
Allen cu Andras sunt in relatii excelente, discuta inainte si decid sa faca intalnirea simultan. Ar aparea zero comentarii sau ar fi unele absolut beningne.
ca de obicei vorbesti in necunostinta de cauza
Daca anul asta nu aparea FlyFlower Sanpetru peste Rapa Rosie lucrurile mergeau linistit ca si pana acum (cu simpatiile si antipatiile de rigoare).
si te deranjeaza asa tare ca s-a tinut FFP-ul? mai Stefan, te credeam om cu mintea la cap. tu nu poti pricepe ca daca vreau EU, ca asta imi e dorinta, merg acolo unde ma simt bine? ce dracu tot insisti atat pe asta?? adica, daca vreau un pix si la Mall costa 100 lei, desi la taraba, fic acelasi pix costa 10 lei, sa il iau pe ala mai scump... ca deh... se supara aia din mall, nu??? pana mea, daca am alternative, aleg exact ce imi permite bugetul si /sau nevoia personala.
asa si cu aceste intalniri: de ce sa nu aleaga fiecare ceea ce I se potriveste mai bine? intelegi oameni buni, acestea sunt hobby-uri. nu tine de cariera sau cine stie ce altceva. si atunci... ce atata incrancenare?