Planor ebay
Postat 13 February 2013 - 12:18 PM
http://cgi.ebay.de/w...:EOIBSA:DE:3160
Pentru ca nu avea pret la transport decat pe Germania 6,9 E i-am trimis un mesaj sa-mi comunice unpret de transport pt Romania sa-i platesc. Precizez ca nu scria ca trimite doar in Germania.
Nici un raspuns pana azi desi i-am mai trimis 2 mesaje.
Oare ce sa fac? sa ma adresez la ebay? sa platesc asa si sa-i dau o adresa de Germania unde sa trimita fuselajul? sau sa-l bag undeva de nazist si sa renunt la fuselaj ?
Voi ce ziceti? merita fuselajul sa ma complic sa-l trimita in Germania la un prieten si ala sa-l trimita la mine?
Asa ceva nu am mai patit.
Ciao Sorin
Postat 13 February 2013 - 01:23 PM
Versand nach: Deutschland .
Sa stii ca in general pe ebay.de majoritatea licitatiilor sunt cu transport doar pentru Germania.
Aceasta postare a fost editata de ccatalin: 13 February 2013 - 01:24 PM
Easystar/Bixler
Arcus Airy
Radjet 800
Zagi 1000/1200
Postat 13 February 2013 - 01:55 PM
Iar multi care nu trimit decat in Germania acceseaza o optiune in anunt si daca esti din alta tara nu te lasa sa licitezi.
Sa-i deschid caz pe ebay e usor dar parca nu m-as complica, deja mi-e lehamite si de fuselaj, poate nici nu merita banii la care s-a licitat, dracu stie.
Ciao Sorin
Postat 13 February 2013 - 01:55 PM
Asteapta, sau daca ai relay in Germania, fa plata sa il trimita la amicul tau.
Postat 13 February 2013 - 01:59 PM
Ciao Sorin
Postat 13 February 2013 - 02:48 PM
Postat 13 February 2013 - 11:47 PM
Am mai patit si eu asa ceva. Am patit si cazuri in care am vrut sa mi se grupeze mai multe produse si omu' nu a vrut caci el de fapt castiga din transport fara a plati taxe pe ebay. Ai rabdare putin. Nemtii nu stau pe Ebay pentru ca sunt fomisti.
Postat 14 February 2013 - 07:46 AM
Pana acum nici o veste asa ca mai astept.
Pana la urma nu sunt grabit ca si asa nu as fi avut timp sa ma ocup de planor sa-i fac aripi.
Ciao Sorin
Postat 14 February 2013 - 10:36 AM
Radu_, la 13 February 2013 - 11:47 PM, a spus:
Am mai patit si eu asa ceva. Am patit si cazuri in care am vrut sa mi se grupeze mai multe produse si omu' nu a vrut caci el de fapt castiga din transport fara a plati taxe pe ebay. Ai rabdare putin. Nemtii nu stau pe Ebay pentru ca sunt fomisti.
O fi neamt/chinez.. :yahoo: :drinks: ,dupa 17 se mai vorbeste
Bafta :good:
Postat 17 February 2013 - 12:57 PM
De la vanzator nu am primit nici un semn de viata, asa ca acum ar trebui sa scriu la ebay ca vanzatorul nu-mi raspunde si nu imi da un pret pt transport nu?
Dupa aia il contacteaza ei si il conving ca e mai bine sa raspunda.
Ca sa nu cad eu de fraier .
Ciao Sorin
Postat 17 February 2013 - 01:07 PM
Intre timp, pentru doritorii de fuselaje, a aparut pe piata o firma din Croatia, care o vazusem initial pe eBay-ul nemtesc, iar azi a dat de veste si pe rcgroups, oferta actuala si preturile le puteti vedea aici:
http://www.clm-pro.com/en/pods
Postat 17 February 2013 - 09:51 PM
este un raspuns automat trimis de site.
Asteapta sa ceara el plata.
Postat 21 February 2013 - 01:46 PM
De platit pot plati doar produsul ca nu are si shipping in factura ce-mi apare pe ebay.
Cred ca o sa-i scriu ca nu-l mai vreau fiindca e tampit.
Ciao Sorin
Postat 21 February 2013 - 02:21 PM
SORIN CAIUS, la 21 February 2013 - 01:46 PM, a spus:
Incearca...sunt curios de raspuns. S-ar putea sa ai dreptate. A specificat ca a fost internat la psihiatrie?
Postat 07 June 2013 - 10:14 AM
Pana acum nu am primit raspuns asa ca nu il mai iau nici daca ma roaga si mi-l trimite pe gratis.
I-am scris in ultimul mesaj intrebandu-l daca mai e internat in spital la boli nervoase , dar n-a raspuns.
In tot raul e un bine, m-am ambitionat si mi-am facut o matrita din fibra si apoi un fuselaj care mi-a iesit foarte bine, desi a costat mai mult, cel putin l-am facut cum vreau eu.
O sa deschid un topic pentru asta.
Ciao Sorin