Modelism - RHC Forum: Grand Arena Off-Road Chalange - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Grand Arena Off-Road Chalange Campionat Privat Automodele Off-Road Electric

#241 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 02 April 2013 - 02:15 PM

Vezi postareaEugenS, la 02 April 2013 - 12:29 PM, a spus:

Andrei a venit cu sfatul/rugamintea de a nu mai monta pe/sub/in masini, improvizatii care sa fie periculoase pentru pista, celelalte masini sau chiar integritatea corporala a pilotilor.
Acest aspect cred ca se poate rezolva mai simplu si mai eficient.
In noul mod de organizare a concursurilor, nu va fi nici o problema ca, inainte de fiecare mansa, toate masinile sa fie verificate, astfel incat sa respecte regulamentul EFRA.

corect!
mai pe scurt, REGULAMENTUL, in TOATE aspectele, daca nu...NU!
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 02 April 2013 - 02:15 PM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#242 Useril este offline   cristake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 672
  • Inregistrat: 01-December 07

Postat 02 April 2013 - 02:28 PM

@Mizzone

Daca n-ai mai dezgropa mortii cred ca ai fi muuult mai constructiv ;)
Proud member of MRT Club
0

#243 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 02 April 2013 - 02:33 PM

Per ansamblu toti ne dorim acelasi lucru : cresterea nivelului competitional, a profesionalismului si a distractiei de la curse.

Drumul este unul optimist (concursurile de la bucuresti sunt aproape perfecte din pct meu de vedere) trebuie doar sa conlucram participanti/organizatori pentru un rezultat final foarte bun. Aici trebuie sa participe toti, cu bun simt si solidaritate. Organizatorii respecta opiniile concurentilor pana acum si bravo lor, vor avea doar de castigat. Eu personal nu voi mai rata nici o etapa organizata in bucuresti.

Bravo!
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#244 Useril este offline   Mischu LTB 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11

Postat 02 April 2013 - 02:40 PM

Deci, regulament EFRA pentru masini. Total de acord. Dar acest regulament nu are prevederi legate doar de masini. Ar trebui pus la topicul initiat de moderator tot pomelnicul de norme EFRA care cuprind foarte multe.
In afara de masini si saci incarcare acumulatori nu se discuta nimic?
Ar trebui mutata toata discutia in zona de regulamente si in topicul de concurs sa se faca doar referire la regulamentul tradus acolo sa il poata cit si cei care nu cunosc limba engleza si astfel nu ar mai fi reclamatii din partea celor "trasi pe dreapta".

P.S. Ar trebui adaptat regulamentul pentru conditiile concrete din tara sa nu pierdem oamenii pe care am reusit cu greu sa ii adunam pina acum in aceasta comunitate.

Aceasta postare a fost editata de Mischu LTB: 02 April 2013 - 02:43 PM

0

#245 Useril este offline   EugenS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1262
  • Inregistrat: 08-February 10

Postat 02 April 2013 - 02:49 PM

Pe site-ul FRMD, la sectiunea automodele, sunt disponibile regulamentele tehnice si competitionale ( in limba romana ). Tinand cont de faptul ca FRMD este parte a blocului EFRA, regulamentele nationale ar trebui sa fie in armonie cu regulamentele europene.

http://www.frmd.ro/A...petitionale.htm
The 5 P's theory : Proper Preparation Prevents Poor Performance.
0

#246 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2013 - 02:52 PM

Vezi postareacristake, la 02 April 2013 - 02:28 PM, a spus:

@Mizzone

Daca n-ai mai dezgropa mortii cred ca ai fi muuult mai constructiv ;)

mortii cu mortii, vii cu vii...corect!
insa ce te faci cu vii care sint ipocriti?...
am fost si SINTEM constructivi(chiar daca nu vor unii/altii sa vada), insa nu putem abdica de la conditia umana, cel putin la nivel cognitiv...
AM PRECIZAT: NU VREAU SA MAI FIU ABRUPT in abordari, dar nici sa facem pe prostii nu credem ca e bine, ca stii matale, poti sa faci pe prostul si e pericol sa ramai asa...si nu-i frumos...!
revenind la tema discutiei, ia sa vedem cine si mai ales CUM credem ca ne poate edita/duce la o forma cu cit mai putine erori a unui regulament (de sorginte EFRA, evident...) APLICABIL p-acilea...?
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#247 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2013 - 03:01 PM

Vezi postareaMischu LTB, la 02 April 2013 - 02:40 PM, a spus:

Deci, regulament EFRA pentru masini. Total de acord. Dar acest regulament nu are prevederi legate doar de masini. Ar trebui pus la topicul initiat de moderator tot pomelnicul de norme EFRA care cuprind foarte multe.
In afara de masini si saci incarcare acumulatori nu se discuta nimic?
Ar trebui mutata toata discutia in zona de regulamente si in topicul de concurs sa se faca doar referire la regulamentul tradus acolo sa il poata cit si cei care nu cunosc limba engleza si astfel nu ar mai fi reclamatii din partea celor "trasi pe dreapta".

P.S. Ar trebui adaptat regulamentul pentru conditiile concrete din tara sa nu pierdem oamenii pe care am reusit cu greu sa ii adunam pina acum in aceasta comunitate.

eee...acilea e beleaua aia MARE...
nu atit regulamentele in sine sint, se pare, "cuiul lui Pepelea" din rc-ul autohton, ci mai degraba MODUL in care sint sau mai degraba NU sint aplicate...
pe politica lui "lasa, ca merge...", s-a ajuns sa fie mai multe modele acasa decit la concursuri...
sau, cine stie, poate ca inca nu se vrea in mod categoric o triere pe baza specificatiilor tehnice ale modelelor a celor care sint admisi in concurs, pe principiul si dorinta de a avea cit mai multi participanti, dar reversul acestei asa zise medalii a numarului mare de particpanti credem ca este coclit...
am incercat o discutie fix pe baza unei prevederi regulamentare, in weekendul trecut, si am fost " trimis la plimbare", e adevarat oarecum politicos, dar total dincolo de regulamentul EFRA...
de aceea incercam sa atragem atentia mereu vis-a-vis regulamente si mai ales de aplicarea lor, pentru ca intotdeauna situatiile cel putin neplacute de la concursuri de la regulament au plecat.
va doresc sanatate!
bafta si minuni!

0

#248 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 02 April 2013 - 03:22 PM

Nu inteleg de ce ascunzi tot in ceata asta misterioasa si nu zici exact ce ai patit sau ce nu ti-a convenit.

Eu perosnal nu am sesizat nimic "dubios", dar ce-i drept nici nu am avut timpul necesar in timpul concursului pentru a privi totul prin lupa.

Ca si observatie, desi nu ma priveste absolut deloc, la clasa de incepatori de la on-road, stiu ca nu aveai voie decat cu caroserii scale, cele de touring fiind interzise. regula asta am vazut ca s-a aplicat doar in prima etapa, in urmatoarele 2 erau suficienti participanti cu caroserii touring la incepatori. Repet, este stric o observatie, nu participi, nu intentionez s-o fac, nu ma intereseaza.

Daca ai si tu ceva palpabil, spune exact la ce te referi, ca vorba aia...de vorbe toti suntem satui! :drinks:
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

#249 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru

Postat 02 April 2013 - 03:23 PM

Pentru cei care ati vazut postul meu anterior.... VA PUP :rofl::rofl::rofl::rofl:
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
HPI BAJA 5T

0

#250 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2013 - 03:25 PM

Avem chiar si print screen :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#251 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 02 April 2013 - 03:54 PM

Bine ca s-a terminat concursul.

Si cum ai zis mizzone daca nu NU.
0

#252 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2013 - 04:05 PM

Ca fapt divers la urmatoarea etapa masinile vor fi verificate pentru:
Roti corespunzatoare conform clasei. Mai ales la Short Course.
Sasiul nu trebuie modificat cu bari ,protectii greutati pe parte inferioara samd.
Incarcarea cu Li-po Bag se va face prin sondaj deci trebuie sa incarcati acumulatorii corespunzator nu doar la inceput ci pe toata durata concursului nefolosirea Sacului de Li-Po va insemna excluderea din concurs.

Atentie clasa de truck nu se mai tine e deja a 2 oara cand ne pierdem timpul cu ea.
0

#253 Useril este offline   Memento 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 14-February 13

Postat 02 April 2013 - 04:22 PM

Vezi postareaFlo234, la 02 April 2013 - 04:05 PM, a spus:

Atentie clasa de truck nu se mai tine e deja a 2 oara cand ne pierdem timpul cu ea.

:)) dupa 3 saptamani dupa ce mi-am cumparat ST.... mai bine, acum nu mai au la ce sa se inscrie si apoi sa nu se prezinte.
0

#254 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 706
  • Inregistrat: 03-November 06

Postat 02 April 2013 - 05:24 PM

Vezi postareasandrei, la 02 April 2013 - 03:23 PM, a spus:

Pentru cei care ati vazut postul meu anterior.... VA PUP :rofl::rofl::rofl::rofl:

:))) loool citeam printre randuri pe telefon in masina(ulterior disparuse)....dar mi-a confirmat Uzzy ca am vazut bine! :)))
Favourite racing class:
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy

CSTA Bucuresti

“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
0

#255 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru

Postat 02 April 2013 - 05:55 PM

Vezi postareaMemento, la 02 April 2013 - 04:22 PM, a spus:

:)) dupa 3 saptamani dupa ce mi-am cumparat ST.... mai bine, acum nu mai au la ce sa se inscrie si apoi sa nu se prezinte.

Stai linistit ca se va tine si clasa Truck, daca se vor strange participanti. Oricum mi-am pregatit si eu un truck pentru urmatoarea etapa, din pacate la aceasta nu am mai avut timp sa il termin. In concluzie, ne vom strange incet incet ;)
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
HPI BAJA 5T

0

#256 Useril este offline   rama 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 25-February 11

Postat 02 April 2013 - 09:06 PM

Dupa 2 zile ma bag si eu .

Trebuie sa incep cu organizarea : SUPER si felicitari !

Treaba cu 2 zile un concurs cred ca ar trebui sa o "voteze" cei din provincie. Pt noi cei din Bucuresti este mai usor asa ca indifernt cum va fi eu voi fi prezent.

Tebuie sa remarc un lucru : In acest we eu am participat mort de somn la numai o clasa la cateoria "relxare maxima". Mi-am propus sa nu ma enervez indiferent de ceea ce se intampla.

In mod suprinzator nu am rupt nimic la masina si am avut timp sa oabserv ce se intampla pe acolo.
Sunt oameni care trag la 3 clase si care au rezulte bune. Insa din cauza programului scurt sunt mereu pe fuga iar in finale sunt rupti de oboseala , aproape ca rezultatul nu mai conteaza. Nu dam nume dar se citea pe fetele lor. Va dat seama ca 3 calse de concurs plus inca 3 de ridicat nu stiu cind mai schimbi pack-ul ca sa nu zic sa faci reparatii daca este cazul.

Asa ca poate 2 zile este mai bine si pt rezultat.

pt mine a fost super mai ales ca nu mai pusesem mana pe volan inca de la etapa trecuta.

Si nu in ultimul rand (vad ca nu a remarcat nimeni) felicitari pentru cresterea constanta a gradului de dificultate . Pot sa spun ca fata de ce a fost in IMGB acum cateva luni acum suntem la ani lumina distanta. Si pt asta felictari celor implicati (in organizare, in manufaturare , etc) :good: :good: :good: :good:

Aceasta postare a fost editata de rama: 02 April 2013 - 09:09 PM

Team Associated SC10 4x4 Factory Team
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
0

#257 Useril este offline   Dinutu 

• Baiatu', e pe benzina?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 16-June 12
  • Interests:Nu stiu mosule, nu sunt din cartierul asta.

Postat 02 April 2013 - 10:25 PM

Ideea este ca si la IMGB era la fel de dificil, cu toate ca nu pare, era. Trebuia sa scoti mereu cate o mili-secunda de undeva, era usor sa termini traseul dar dificil sa mai scoti cate o mili-secunda, distanta dintre piloti fiind foarte mica... Intr-adevar, nu am savurat atat IMGB-ul cat sa ma plictisesc de el si nu ne gandeam niciodata atunci ca se putea sa avem o pista apropiata ca idee ca una internationala intr-un mall. Oricum, rampele sunt grele, pista a devenit mai mica si riscul sa rupi ceva creste putin cate putin, ideea este ca aceste rampe te mai incetinesc putin, si nu te bazezi doar pe viteza care o aveai la vechea pista, ci si pe indemanarea pilotului. Accidente mai multe si din pacate s-au ivitf si piloti neexperimentati ( inclusiv eu ) in situatii limita, cu multe masini mari pe pista si oameni carora trebuia sa le dai pioritate... Nu stiu sigur daca a fost o idee buna sa fim asa de multi la SC sau sa bagati juniorii in A, dar asta e, regret un pic ca lui Uzzy i s-a stricat masina dar deh, am experimentat si ultimul nivel, nu pot sa spun ca mi-a placut dar este posibil sa ma mai intalnesc cu el. Nu doar la mine, am vazut si oameni noi ( domnul cu Durangoul 2wd, nu stiu ce experienta avea ) care au batut si oameni cu o experienta mai mare si pregatire, stare materiala mai buna. Nu a fost o surpriza rea deloc, din ce am vazut, majoritatea au avansat fata de nivelul la care eu ii stiam, inclusiv eu. Concursul a fost de nota 10 ca si organizare si abia astept sa-l vedem pe cel de 2 zile care sa speram sa fie mai lejer. Daca luni aveam scoala nu cred ca eram in stare sa ma duc, adultii nu au facut fata, ce sa mai zic de copii. Multumim, sa speram ca o sa terminam cu o etapa perfecta din toate punctele de vedere!

Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.

0

#258 Useril este offline   Radu Cainamisir 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 369
  • Inregistrat: 14-December 12
  • Interests:Cars, RC Cars, Girls, Games, PC, etc

Postat 02 April 2013 - 10:55 PM

Intr-adevar a fost foarte frumos si imi pare rau ca nu m-am inscris si eu...dar fara un servo care sa stie sa si vireze nu aveam ce face decat sa incurc lumea. La urmatorul 100% vin. :) Eh, a fost ok si ca spectator.
Off-road: Team Associated SC10 2wd Factory team
0

#259 Useril este offline   Dinutu 

• Baiatu', e pe benzina?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 16-June 12
  • Interests:Nu stiu mosule, nu sunt din cartierul asta.

Postat 03 April 2013 - 06:04 AM

Si nu puteai sa ceri? Noi ne rugam de oameni ( eu si Tudor ) sa dam servo-urile noastre sa le foloseasca cineva si tu... Data viitoare cere, poate exista cineva care are ce doresti...

Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.

0

#260 Useril este offline   Radu Cainamisir 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 03 April 2013 - 11:55 AM

Stai linistit, oricum mi-a prins bine ca am stat pe margine si am vazut. Am inteles mai bine felul de organizare si tot ce trebuie, deci stiu ce si cum trebuie facut pt urmatorul concurs. Daca tot a ajuns vorba aici imi spune si mie cineva de unde pot cumpara un scaune tip pescaresc? Si cam pe la ce pret.

Imi cer scuze pentru off topic!
0

#261 Useril este offline   Kata4 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 25-April 10

Postat 03 April 2013 - 09:05 PM

dintr-un magazin din incinta aceluias Mall :D
0

#262 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 04 April 2013 - 01:56 PM

Vezi postareaRadu Cainamisir, la 03 April 2013 - 11:55 AM, a spus:

Stai linistit, oricum mi-a prins bine ca am stat pe margine si am vazut. Am inteles mai bine felul de organizare si tot ce trebuie, deci stiu ce si cum trebuie facut pt urmatorul concurs. Daca tot a ajuns vorba aici imi spune si mie cineva de unde pot cumpara un scaune tip pescaresc? Si cam pe la ce pret.

Imi cer scuze pentru off topic!

set masa + 4 scaune - in decatlon
0

#263 Useril este offline   Radu Cainamisir 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 04 April 2013 - 05:23 PM

Multumesc! Deja mi-ati raspuns mai multi prin PM-uri si aici. Voi cauta sa vad unde este cel mai avantajos pt mine :)
0

#264 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 09 April 2013 - 12:39 AM

Vrem clasamentul pe etapa si cumulat!
0

#265 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 April 2013 - 10:19 AM

Vreti voi dar cu toate amenajarile de la sala si concursurile timpul pentru shop a fost limitat cand termin treaba le postez.
0

#266 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 April 2013 - 12:54 PM

Vezi postareaFlo234, la 28 February 2013 - 12:02 PM, a spus:

Buggy 4WD

1 Matei Catalin 200p
2 Manolache Ovidiu 190p
3 Editoiu Bogdan 181p
4 Bogdan Ionescu 173p
5 Cristian Ionescu 166p
6 Enache Cristian 160p
7 Romanenco Vlad 155p
8 Stoiciu Andrei 151p
9 Supeala Florin 147p
10 Vladescu Mihai 143p
11 Valeanu Adrian 133p
12 Rambet Radu 124p
13 Diaconu Alexandru 115p
14 Giger Ioel 106p
15 Rauca Cristian 97p
16 Puscasu Cristian 88p
17 Marineata Ionut 79p
18 Paun Florin 70p

Buggy 2WD

1 Matei Catalin 200p
2 Ionescu Bogdan 190p
3 Manolache Ovidiu 181p
4 Romanenco Vlad 173p
5 Nafornita Valentin 166p
6 Enache Cristian 160p
7 Fridrik Lucian 155p
8 Stefan Bogdan 151p
9 Crihan Liviu 147p
10 Valeanu Adrian 143p
11 Catalin Fernea 133p
12 Nafornita Romulus 124p

Short Course 2WD

1 Sulea Mihai 200p
2 Supeala Florin 190p
3 Andrei Suciu 181p
4 Necrelescu Mihai 173p
5 Pavel Costin 166p
6 Albu Aurelian 160p

ShortCourse 4WD

1 Matei Catalin 200p
2 Manolache Ovidiu 190p
3 Enache Cristian 181p
4 Romanenco Vlad 173p
5 Plavitu Florian 166p
6 David Gafita 160p
7 Dinu Busegeanu 155p
8 Diaconu Alexandru 151p
9 Tudor Lungu 147p
10 Nafornita Romulus 143p

Etapa 2
Buggy 4 wd

1 Matei Catalin -200p+200=400p
2 Manolache Ovidiu 190+190=380p
3 Parvan Cristian 181+0=181p
4 Stoiciu Andrei 173+151= 324p
5 Ionescu Bogdan 166+173=339p
6 Ionescu Cristian 160+166=326p
7 Enache Cristian 155+160=315p
8 Supeala Florin 151+147= 302p
9 Rambet Radu 147+124= 271p
10 Giger Ioel 143+106=249p
11Puscasu Catalin 133+88=221p

Buggy 2WD

1 Matei Catalin 200p+200p=400p
2 Vlad Romanenco 190+173=363p
3 Ionescu Bogdan 181+190=371p
4 Manolache Ovidiu 173+181=354p
5 Enache Cristi 166+160=326p
6 Ionescu Cristian 160p
7 Stoiciu Andrei 155p
8 Nafornita Romulus 151+124=275p
9 Plavitu Florian 147p
10 Diaconu Alexandru 143p
11 Valeanu Adrian 133+143=276p
12 Vladu George 124p

Short Course 4WD

1 Manolache Ovidiu 200+190=390p
2 Matei Catalin 190+200=390p
3 Romanenco Vlad 181+173=354p
4 Diaconu Alexandru 173+151=324p
5 Dinu Busegeanu 166+155=321p
6 Lungu Tudor 160+147=307p
7 Enache Cristi 155+181=336p
8 Nafornita Romulus 151+143=294p
9 Plavitu Florian 147+166=313p

Short Course 2WD

1 Suciu Andrei 200p+181p=381p
2 Sulea Mihai 190+200=390p
3 Stan George 181p
4 Necrelescu Mihai 173+173=346p
5 Giger Ruben 166p
6 Pavel Costin 160+166=326p
7 Supeala Florin 155+190=345p
8 Scurtu Sergiu 151
9 Gorun Victor 147p
0

#267 Useril este offline   Radu Cainamisir 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 April 2013 - 02:24 PM

Cand se va da drumul la inscrieri pentru etapa de pe 28?
0

#268 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2701
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 19 April 2013 - 04:47 AM

De data asta cum va fi?
Samabta onroad si duminica off road sau invers?
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#269 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 April 2013 - 09:05 AM

Mereu a fost ON - sambata si OFF - duminica, de unde deduc ca si acum va fi la fel :)
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#270 Useril este offline   Titirezu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 06-October 07
  • Interests:Off Road + Touring

Postat 19 April 2013 - 09:08 AM

Pe 30 martie a fost ultima etapa la on road, a mai ramas doar o etapa de off road.
XRAY T2 007 / SpeedPassion Citrix Stock/ SpeedPassion Ultra V3 13.5R - De vanzare - http://www.rhcforum....__1#entry645640
Durango DESC210 / Tekin RS Pro / Tekin Redline 8.5T - Race Ready
Spektrum DX3R Pro
0

Arata acest topic

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Raspuns rapid