Modelism - RHC Forum: Vand coca navomodel din ABS - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Vand coca navomodel din ABS Model Colibri II

#1 Useril este offline   BillyBoy32 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 756
  • Inregistrat: 18-August 08

Postat 25 December 2012 - 05:40 PM

Vand o coca Colibri II din ABS, cumparata asta vara la pretul de 250 lei, nou nouta. Din motive personale n-am mai apucat s-o echipez si a ramas undeva sus pe sifonier de s-a pus praful pe ea. Coca arata impecabil, nu este crapata, fisurata, gaurita sau alte defecte ascunse. Prin urmare o scot la vanzare pentru ca nu-mi mai este necesara, la fel si navomodelul cu care obisnuiam sa ma duc la pescuit. Pozele sunt de asta vara. Acum, capacul din fata si cuvele sunt vopsite in negru. Pret de vanzare, 250 lei cu transport inclus cu posta romana sau 230 lei cu ce curier doreste clientul sau predare personala daca se poate deplasa pana in Targoviste.
Relatii la tel: 0766710585 sau MP.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC08741.JPG
  • Imagine atasata: DSC08737.JPG

Aceasta postare a fost editata de BillyBoy32: 25 December 2012 - 05:41 PM

0

#2 Useril este offline   BillyBoy32 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 January 2013 - 10:06 AM

Vezi postareaBillyBoy32, la 25 December 2012 - 05:40 PM, a spus:

Vand o coca Colibri II din ABS, cumparata asta vara la pretul de 250 lei, nou nouta. Din motive personale n-am mai apucat s-o echipez si a ramas undeva sus pe sifonier de s-a pus praful pe ea. Coca arata impecabil, nu este crapata, fisurata, gaurita sau alte defecte ascunse. Prin urmare o scot la vanzare pentru ca nu-mi mai este necesara, la fel si navomodelul cu care obisnuiam sa ma duc la pescuit. Pozele sunt de asta vara. Acum, capacul din fata si cuvele sunt vopsite in negru. Pret de vanzare, 250 lei cu transport inclus cu posta romana sau 230 lei cu ce curier doreste clientul sau predare personala daca se poate deplasa pana in Targoviste.
Relatii la tel: 0766710585 sau MP.

Oferta generoasa pe 2013. Coca ABS si cele 2 chargere LI-PO (http://www.rhcforum....__1#entry616882) la doar 300 lei. Transportul suportat de cumparator.
0

#3 Useril este offline   BillyBoy32 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 January 2013 - 10:23 AM

Vanduta!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1