Modelism - RHC Forum: masini CNC ( routere , freze ...) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

masini CNC ( routere , freze ...) la cerere , construiesc masini CNC ...

#1 Useril este offline   katran 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1143
  • Inregistrat: 08-May 08
  • Interests:CNC , motociclism , aviatie
    comerciala , grafica 3D .

Postat 04 June 2010 - 12:35 PM

Mai toata lumea stie cum si ce lucrez ... Pana acum am facut masinile si dupa aia am cautat client ...nu mai este cazul.

Construiesc masini CNC ( in special routere ) , modele standard ( K2 , MechMate , etc ) , cu materialele mele sau ale clientului ,
dupa proiect stabilit in comun . Cursele de lucru nu pot depasi 1000mm pe X , 800mm pe Y , 250mm pe Z ( decat in situatii speciale ,
functie de cerinte / asta inseamna costuri semnificativ mai mari ) .

Masinile includ mecanica , motoarele de actionare , controler ( doar la cerere , ca nu prea ma pricep la electronica ) , se testeaza
inainte de livrare in prezenta clientului .

In functie de pretul stabilit si de disponibilitatea materialelor , consider de bun simt achitarea unui avans de 25-50% . Daca materialele
sunt exclusiv ale clientului , avansul nu mai este necesar .

Sunt multe variabile de luat in discutie , asa ca orice intrebare este binevenita , voi incerca ( in limita priceperii mele ) sa
lamuresc orice problema .

Cam asta ar fi , stam de vorba ...aici sau pe P.M. , sau mail , sau telefon ...

Contact : Gabriel Niculae , " romatsa@netscape.net " , 0742 11 30 11 . Bucuresti .

Multumesc pentru atentie si intelegere .
0

#2 Useril este offline   AdrianCh 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 08-September 11
  • Interests:0721149925

Postat 11 September 2011 - 06:26 PM

Salut.
Ma intereseaza o freza cnc 3 axe cu masa de lucru max.500x500mm.Am gasit sa cumpar pe Ebay la 390$ + taxe cam inca pe atat, dar nu am incredere,nu vreau sa iau teapa asa ca vreau sa o cumpar din Romania de la cineva care se pricepe sa o faca.Vreau sa lucrez lemn si metale usoare,aluminiu,alama si cred ca nu este nevoie de racire pt. freza. Daca puteti sa ma ajutati dati-mi un raspuns pe mail la office1968@gmail.com
Va pun cateva poze si un link unde am gasit freza ca sa intelegeti mai bine ce vreau.
http://www.ebay.co.u...=item1e66c9f99c

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: cnc.jpg
  • Imagine atasata: cnc_1.jpg

0

#3 Useril este offline   katran 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1143
  • Inregistrat: 08-May 08
  • Interests:CNC , motociclism , aviatie
    comerciala , grafica 3D .

Postat 27 October 2011 - 08:58 AM

la banii aia mai bine o iei de pe ebay ... nu pot s-o fac in bugetul ala ... mai ales daca vrei sa
lucrezi in aluminiu ... mai bine spune clar cati bani ai de cheltuit si vedem ce putem sa facem ...
0

#4 Useril este offline   micros 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 13-December 12

Postat 15 December 2012 - 08:53 PM

ma intereseaza si pe mine un aparat de sudura prin puncte cat mai mic posibil eventual portabil (alimentare 220V)
ma intereseaza daca poti sa-mi faci asa ceva, sau sa-mi recomanzi pe cineva si cam la ce bani iese.

stima
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu