Buna seara,
Multumesc, ¨manolo¨ pentru intentie, sunteti amabil.Amabil ca intotdeauna.
In alta ordine de idei:
Multumesc celor care au contribuit pe acest forum si pe altul, la ¨iesirea mea din nestiinta si neindemanare¨.
Prin postarile pe care le-au facut.
Nu, eu nu vreau sa fac din acest hobby nici o ¨afacere¨!Nu ma intereseaza ca si afacere.
Daca pot ajuta cu ceva o fac si o voi face complet dezinteresat
Aici eu vorbesc, despre un hobby, nu despre afaceri.Nu am scris aceste randuri sa ma dau interesant.
Am scris pur si simplu pentru ca am vazut o atmosfera de lucru si pentru comunicare.
Cine considera ca este o afacere, este treaba lui.Cred ca nici nu mai este un hobby...in esenta.
Am incercat o nota de umor, dar, vad ca nu a prins si nu a cazut bine!
Iar pe de alta parte cred ca lipsea ceva, pe aici, chiar de inceput, pentru cei care nu au experienta, motivatiile le-am scris.Paginile de inceput de prin 2009 ale sectiunii acesteia, pastreaza niste marturii, despre cum s-a inceput.
S-a cam uitat!
Am crezut ca lucrurile explicate pe indelete si incepand cu a,b,c-ul,nu deranjeaza.M-am inselat!
Am enumerat niste precautii,unele exagerate voit,la care s-a raspuns cu ironie.Nu cred ca poti sa te apuci de electronica, sa faci ceva serios ca autodidact sau nu,stand pe facebook si conversand pe twiter, sau urmarind si niste filme.
Cine nu stie ce inseamna renuntari, sa mai reflecteze.De la inaltimea suficientei lucrurile se vad altfel.
Chiar ma intrebam cand vor aparea, reactiile,si de un alt anumit gen.
Eu, am precizat cui ma adresez.
A-ti inteles gresit stimate ¨ipsihi¨, ce am scris era o figura de stil.Si a-ti mai inteles gresit tot citatul pe care l-ati postat.
Am exagerat pentru ca am vrut sa-i explic, poate, unui copil de 12-16 ani, cum sa-si faca un cablu serial,de exemplu?
Un copil, care si-a facut prima lui barcuta si poate ca nu are de unde sa cumpere un cablu serial, sau nu gaseste, dar are posibilitate din recuperari, sa faca unul,sau vrea cu tot dinadinsul sa-l faca el, ca sa programeze primul lui PIC?
Credeti ca numai cei experimentati, foarte experimentatii si expertii, citesc forumurile.
A-ti auzit de motivatie, sa incerci sa motivezi pe cineva, sa faca ceva bun, cu mainile lui?
Sa-i trezesti interesul?
Si eu care credeam ca unul dintre veterani si dintre cei pe care-i citeam cu placere si intereres vrea sa-mi spuna ceva pertinent!
Nu vreau si nu ma intereseaza, sa intru in polemica cu nimeni, nu am de ce, iar daca am deranjat cu ceva, i-mi cer scuze!
Promit sa nu mai fac...
Dar, asa cum spunea¨dodo007¨...hoops...cred ca am nimerit in alta camera!
Aceasta este ultima postare,i-mi pare rau. Nu am sa mai postez schemele bloc de conexiune ale barcii, ca sa nu cad in ridicol!Nu am ce sa va mai spun.Cu acesta s-a incheiat ¨spectacolul¨.
Aici este un link,tot pentru incepatori, de unde acestia se pot inspira:
Scheme de conexiuni parti componente barca
Multumesc celor care au avut interventii in cadrul acestui topic, de orice natura!
Le consider pana la urma constructive.
Multumiri, inca o data celor care au avut bunavoita sa raspunda la PM_uri, email-uri sau la telefon sau aici.
Printre ei se numara:
¨mariandmd¨,¨dodo007¨,¨stelian¨,¨Oldman¨,¨manolo¨,¨nid1975¨,¨C&RDINODINOWOODFAN¨,¨DigitAll¨,¨ichim1970¨,¨vasia¨,¨Nicu1976¨.
Rog administratorii sectiunii sa inchida acest topic, sau, daca-l considera inutil sa-l stearga.
Numai bine!
Aceasta postare a fost editata de elk: 15 December 2012 - 02:00 AM