Dupa mai multe peripetii cu PC-ul am apucat sa colectez din pozele facute la Model City cu ocazia primelor zboruri ale Flitzer-ului.
Incerc sa recuperez si un filmulet facut cu un telefon mobil.
Pe scurt: 19-21.05 pierdut timpul cu modificarea din temelii a trenului de fata. Unghiul de incidenta era prea mare si putea crea probleme. In acelasi timp am resetat de cel putin 5 ori sincronizatorul secvential de tren si am schimbat 5 servo la trape in mai multe etape.
Intr-un final pe 22 am facut maidan-ul cu ajutorul lui Dirk si am constatat amandoi ca: aterizarea este dificila datorita turbulentelor de la trapele trenului principal iar franele destabilizeaza avionul la modul barbar. Am decis sa nu mai folosec franele pana nu creez cateva gauri in ele si pana nu imtroduc inca un stabilizator pe coada.
Practic pe panta de coborare , dupa ultimul viraj de aproach are nevoie de 2/3 gaz ca sa fie cat de cat stabil.
In total am facut 5 zboruri, unul cu o aterizare in balarii dar din fericire nu s-a intamplat nimic grav.
Am decis sa continui modificarile pana in Octombrie cand sper sa ma intorc la Model City. Pana atunci sper sa fie totul OK.
Ultimele teste de escamotare:
P1050411.JPG (32.91K)
Number of downloads: 80
Primele teste de rulaj:
IMG_1902.jpg (17.36K)
Number of downloads: 68
IMG_1903.jpg (21.29K)
Number of downloads: 69
Pe cer inainte de aterizare:
P1050410.JPG (14.89K)
Number of downloads: 73
Dupa al treilea zbor cu Gunther Zanetti si Peter Maissinger: