Am apucat sa scot F450-ul afara, cat a fost vreme buna anul asta, si a mers foarte bine in configuratia standard.
Adica NAZA+GPS, kitul F450 original si elici Graupner 10x5, plus baterii de 4.0A. Pacat ca vremea nu permite mai mult exercitiu. :)
A avut un drift dubios initial, dar cred ca i-a trecut dupa recalibrare. Daca il reglam intre blocuri, statea in loc, daca il scoteam in camp, iar incepea cu drift si trebuia recalibrat. Sper sa fi fost ceva normal.
Partea a doua ar fi ca din hexa-ul mare pe care vroiam sa il fac la inceput, nu am luat decat 6 ESC-uri SimonK de 40A si un Turnigy 9X.
Intrebarea care urmeaza este cum as putea sa fac un al doilea multicopter cu ce am, insa sa obtin ceva mai bun decat F450-ul, pe care vreau sa il pastrez cum e pentru exercitiu?
Naza nu as mai lua, as incerca un YS-X4, cum a fost recomandat aici pe forum.
Raman vechile probleme, frameul si motoarele, sper sa pot folosi ESC-urile pe care le am.
Aveti vreo recomandare de frame, pot sa merg pe frameul de hexa de 60E de la quadframe.com, de exemplu?
http://quadframe.com...s/mwsix_12x12mm
Iar ca motoare/elici? AX2810Q, AX-4008Q, Roxxy?
As vrea sa ajung cat mai aproape de comportamentul F450, sa fie cat de cat echilibrat..
Mersi.
Aceasta postare a fost editata de paul_e88: 30 March 2013 - 03:58 PM