Flying Vampires Weekend Intalnire la Arad 7-10 Iulie
Postat 23 June 2005 - 03:06 PM
Extrem de trist ceea ce s-a intamplat...si mai ales ca ma bazam pe participarea ta fara sa stiu ca acel Extra i-ti apartine.
Avand in vedere ca astfel subiectul s-a tras mai in fata, doresc sa va reamintesc ca au ramas mai putin de doua saptamani pana la deschiderea festivalului!
Avand in vedere ca astfel subiectul s-a tras mai in fata, doresc sa va reamintesc ca au ramas mai putin de doua saptamani pana la deschiderea festivalului!
Postat 23 June 2005 - 03:49 PM
Exact cu 2 saptamini inainte de rr am dat si eu foc unui extra tot din cauza eleroanelor.
Dar am facut rost de altul si in 2 nopti l-am asamblat.
Vezi ca la treaba aia cu datu' foc dupa crash cer drepturi de autor :lol:.
Asa ca, revino-ti si fa cumva si hai la Arad ca nu stii ce pierzi.
Dar am facut rost de altul si in 2 nopti l-am asamblat.
Vezi ca la treaba aia cu datu' foc dupa crash cer drepturi de autor :lol:.
Asa ca, revino-ti si fa cumva si hai la Arad ca nu stii ce pierzi.
Luci
Postat 30 June 2005 - 07:14 AM
Dragi prieteni!
Doar o saptamana ne mai desparte de startul festivalului Fun-Fly si Freestyle "Flying Vampires Weekend"!!!
300 de afise vor colora orasul Arad incepand de maine! Toate tramvaiele vor purta acest afis pe ruta lor!
De maine incep pregatirile direct pe aerodrom. Vom transporta vitrina frigorifica pentru a va putea servi cu bere rece direct la "firul ierbii".
Nu ezitati! Pregatiti-va intens si veniti la zboooor!!!!
Doar o saptamana ne mai desparte de startul festivalului Fun-Fly si Freestyle "Flying Vampires Weekend"!!!
300 de afise vor colora orasul Arad incepand de maine! Toate tramvaiele vor purta acest afis pe ruta lor!
De maine incep pregatirile direct pe aerodrom. Vom transporta vitrina frigorifica pentru a va putea servi cu bere rece direct la "firul ierbii".
Nu ezitati! Pregatiti-va intens si veniti la zboooor!!!!
Postat 04 July 2005 - 11:32 PM
Dragi prieteni!
Pregatirile au intrat pe finala! Aerodromul este amenajat, piscina plina cu apa si pe deasupra la temperatura potrivita! Au fost comandate 1000 de mititei pentru gratar, cartoane de bere suficiente pentru publicul larg si pilotii insetati dupa o zi lunga de zbor! Incepand de Vineri, 120 de tramvaie circula cu afisul nostru prin tot orasul. Intr-un cuvant... veniti la zbor!
Atasez doua poze despre aerodrom si una despre afisul tiparit in 300 de exemplare....
Pregatirile au intrat pe finala! Aerodromul este amenajat, piscina plina cu apa si pe deasupra la temperatura potrivita! Au fost comandate 1000 de mititei pentru gratar, cartoane de bere suficiente pentru publicul larg si pilotii insetati dupa o zi lunga de zbor! Incepand de Vineri, 120 de tramvaie circula cu afisul nostru prin tot orasul. Intr-un cuvant... veniti la zbor!
Atasez doua poze despre aerodrom si una despre afisul tiparit in 300 de exemplare....
Imagini atasate
Postat 04 July 2005 - 11:34 PM
...intalnirea celor doua piste " la vinclu"
Imagini atasate
Postat 04 July 2005 - 11:37 PM
afisul...din lipsa de timp nu am apucat sa-i fac decat o fotografie nu prea reusita....
Apropo! Cine doreste si are cu ce...poate veni si in zbor la Arad!
Apropo! Cine doreste si are cu ce...poate veni si in zbor la Arad!
Imagini atasate
Postat 12 July 2005 - 06:40 AM
Salutare!
Aveti putina rabdare...acum se lucreaza la DVD si se elibereaza zona de mese, banci, vitrina frigorifica, se schimba apa in piscina, etc....
Revin curand!
Aveti putina rabdare...acum se lucreaza la DVD si se elibereaza zona de mese, banci, vitrina frigorifica, se schimba apa in piscina, etc....
Revin curand!
Postat 12 July 2005 - 06:27 PM
Asteptam cu sufletul la gura!
Cu regrete in ceea ce priveste neparticiparea!!
Jimmy.
Cu regrete in ceea ce priveste neparticiparea!!
Jimmy.
SE-5a powered by YS Yamada
Graupner MC-19 powered by HOTT 2.4GHz
Fieseler Storch 2.4m powered by Magnum
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."
Graupner MC-19 powered by HOTT 2.4GHz
Fieseler Storch 2.4m powered by Magnum
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."
Postat 12 July 2005 - 08:35 PM
AB17LUK, la 12 Jul 2005, 20:32, a spus:
nu stiu ce era dar era pozat mult
SUPERB! :lol: