Pagina 1 din 1
Incepator !
Postat 07 December 2012 - 04:23 PM
Salut, vreau sa ma apuc de rc drift doar ca e cam greu sunt multe chestii nu stiu ce sa iau sa nu cheltui prea mult cascaval ca nu are rost din prima.. am un buget de 600-800 ron, m-am documentat eu cat de cat dar e greu raman mereu ;:o " ce era aia aia ce era.." ... mi sa pus pata foarte grav pe hobby-ul asta am zis daca cu masina nu imi permit sa fac...macar cu un rc ..astept sfaturi si pareri multumesc anticipat.
Postat 08 December 2012 - 02:01 PM
Bucuresti. vreau ceva .. sa ma pot baza pe el in continuare sa schimb dupa tot .. sa ii fac upgrade-uri usoare un amortizor o roata o baterie o ce mai contine o masina... la directie ...si as vrea sa invat fiecare piesa ce e si pentru ce e sa imi fie mai usor sa le gasesc bune pentru o masina de drift ...ce reglaje sa ii fac .. asta dupa ce imi iau masina cam pe 15 dec as avea bani
Postat 10 December 2012 - 08:35 AM
yonutschwab
La bugetul tau, singurele modele care imi vin in minte ca masini bune pt drift, rtr si in bugetul tau ar fi:Sprint 2 (SH) si maverick strada.
Gandestete ca pe langa masina+electronica iti trebuie un incarcator lipo si un pack lipo.
Deci bugetul strict pentru masinuta scade cu minim 200ron (asta daca iei si lipo si incarcatorul sh).
Deci iti mai ramane 600ron maxim pt masinuta.Singurele modele sunt cele amintite mai sus.La astewa 2, sa te apuci sa faci upgrade-uri, carbon+alumniu, nu merita, deoarece te va duce la un pret mult mai mare decat al unei masine gandite special pt drift.
Parerea mea, cauta ceva SH, sprint 2.La sprint 2, trebuiesc facute cateva modificari, blocat diff spate si dupa preferinte one way pe fata.
Oricum, 800ron este buget destul de restrans pentru masia RTR +pack lipo+incarcator lipo.
La bugetul tau, singurele modele care imi vin in minte ca masini bune pt drift, rtr si in bugetul tau ar fi:Sprint 2 (SH) si maverick strada.
Gandestete ca pe langa masina+electronica iti trebuie un incarcator lipo si un pack lipo.
Deci bugetul strict pentru masinuta scade cu minim 200ron (asta daca iei si lipo si incarcatorul sh).
Deci iti mai ramane 600ron maxim pt masinuta.Singurele modele sunt cele amintite mai sus.La astewa 2, sa te apuci sa faci upgrade-uri, carbon+alumniu, nu merita, deoarece te va duce la un pret mult mai mare decat al unei masine gandite special pt drift.
Parerea mea, cauta ceva SH, sprint 2.La sprint 2, trebuiesc facute cateva modificari, blocat diff spate si dupa preferinte one way pe fata.
Oricum, 800ron este buget destul de restrans pentru masia RTR +pack lipo+incarcator lipo.
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club