salutare as vrea sa stiu si eu daca se poate modifica viteza unui servo?stima
Pagina 1 din 1
nelamurire servo
Postat 18 September 2012 - 07:56 PM
sunt proiectate si construite sa raspunda unor cerinte , acum sa faci modificari sa ai o viteza de reactie mult mai mare inseamna sa o faci in detrimetrul cuplului mecanic , si nu merita , si este destul de greu de pus in practica . Poti cumpara servo mai performante ! ....
Postat 18 September 2012 - 09:40 PM
Superman, la 18 September 2012 - 07:33 PM, a spus:
salutare as vrea sa stiu si eu daca se poate modifica viteza unui servo?stima
Sunt circuite de incetinire, pentru aplicatii specifice, gen deschidere trape tren de aterizare.
Pentru accelerare, numai schimband servo-ul.
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 18 September 2012 - 09:54 PM
Da, pentru accelerare prin alimentare de la un voltaj mai mare, cu riscurile de rigoare care nu merita desigur!
Alimentarea de la un voltaj mai mic scade viteza (dar nu considerabil), in timp ce scade si cuplul. Riscul e ca daca esti prea la limita e posibil sa functioneze sporadic.
Alimentarea de la un voltaj mai mic scade viteza (dar nu considerabil), in timp ce scade si cuplul. Riscul e ca daca esti prea la limita e posibil sa functioneze sporadic.
Aceasta postare a fost editata de Zen: 18 September 2012 - 09:57 PM
It's difficult to make things simple!
Postat 21 October 2012 - 01:31 PM
se poate modifica dar trebuie sa modifici bobinaju motorului adica sa il rebobinezi cu sarma mai groasa
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe
PS: fara bautura viata e pustiu "secretu lui bachus"
0723652247
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe
PS: fara bautura viata e pustiu "secretu lui bachus"
0723652247
Postat 21 October 2012 - 02:06 PM
Si sa zicem ca reuseste (nu-s chiar mari motoarele astea si nici facute sa fie modificate)
Motorul o sa consume mai mult
Comanda de la motor care probabil e dimensionata la limita, o sa se incalzeasca mai tare
La un moment dat o sa iasa un firicel de fum...
Motorul o sa consume mai mult
Comanda de la motor care probabil e dimensionata la limita, o sa se incalzeasca mai tare
La un moment dat o sa iasa un firicel de fum...
USER BANNED BY ADMIN
Arata acest topic
Pagina 1 din 1