Mi-am cumparat de ceva timp un kit de Ansmann Virus lam montat i-am pus un motor LRP Z.21R SPEC.3 cu pull start. Astazi cand am vrut sa il rodez nu tragea combustibil ca lumea. Dupa ce am reusit sa il fac sa traga putin combustibil motorul incepea sa se ambaleze foarte tare. Spuneti-mi dumneavoastra ce sa fac ? Multumesc.
Pagina 1 din 1
Probleme Virus
Postat 22 October 2012 - 10:54 AM
motoru nu trage conbustibil conbustibilu este inpins de gazele de evacuare verifica capacu la rezervor sa fie etans perfect si stutu de gaze catre rezervor sa nu fie infundat cu ulei intarit (caramelizat) daca se tureaza tehnic ar fi prea sarac in carburanr, o parere
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe
PS: fara bautura viata e pustiu "secretu lui bachus"
0723652247
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe
PS: fara bautura viata e pustiu "secretu lui bachus"
0723652247
Postat 22 October 2012 - 03:22 PM
kinderu56, la 22 October 2012 - 10:54 AM, a spus:
motoru nu trage conbustibil conbustibilu este inpins de gazele de evacuare verifica capacu la rezervor sa fie etans perfect si stutu de gaze catre rezervor sa nu fie infundat cu ulei intarit (caramelizat) daca se tureaza tehnic ar fi prea sarac in carburanr, o parere
Multumesc dar nu inteleg dc se accelereaza singur.
Postat 22 October 2012 - 06:32 PM
Pion, la 22 October 2012 - 03:22 PM, a spus:
Multumesc dar nu inteleg dc se accelereaza singur.
inchide-i clapeta care lasa aerul sa intre in carb. pina la 1mm si deschide LOW SPEED NEEDLE cu o jumatate de turatie...motorul este subalimentat,sau mai bine roaga pe cineva care se pricepe sa ti-o regleze altfel nu ii dai de cap.
HPI RS4 3 EVO
CEN FUN FACTOR MT.
BLUE MARINE 540 S
SPEKTRUM DX 3 s
RANGE ROVER 1/8 REALISTIC NITRO
-----------------------
MODELIST PENSIONAR
CEN FUN FACTOR MT.
BLUE MARINE 540 S
SPEKTRUM DX 3 s
RANGE ROVER 1/8 REALISTIC NITRO
-----------------------