zilele HOBBYCONSTRUCT 2005
Postat 21 August 2005 - 10:03 PM
deci pregatiri....
Imagini atasate
Postat 21 August 2005 - 10:07 PM
problema care a deranjat definitiv a fost ca dupa ce ca era o bezna absoluta ,si in viraj avionul nu se mai vedea de loc,la aterizare pilotul a prins avionul IN MANA!!!!
pai sa nu dai cu statia de pamant si sa pleci acasa?
in poza ez* in zbor de noapte.
Imagini atasate
Postat 21 August 2005 - 10:21 PM
p.s. undeva in zare sus e twinu lu scorpio,care de la doua lipituri incoace ,face o acrobatie minunata. :D
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 21 August 2005 - 10:23 PM
Postat 21 August 2005 - 10:36 PM
Acrobatiile cu twinul le-a facut Luci, ca io eram ud la pemparsi. Multumesc lui Silviu si lui Luci pentru orele de zbor predate.
Ba si am avut doar un crash! Mi-a dat cineva niste echii, sa mor io daca stiu cine... merci.
Am caseta cu evenimentul si sper sa am timp sa o trec pe un CD sau DVD. Daca are cineva timp sa treaca un MiniDV filmat in NTSC din Buc sa-i dau caseta ar fi super ca sa nu o lungesc cu trecerea ei pe digital. (din pacate a filmat prietena si apare PREA mult mecla mea pe ea, asa ca o sa mai tai din film).
Bai ce m-am distrat cand a zburat la dubla comanda cu Luci si s-au starns "ulii" pe langa ea si au inceput sa strice " trage " "baga looping" "stanga, ma" de era fleashca saraca fata. Bleah, pacat ca n-am filmat faza antologica.
Dau o strigare pe forum cand termin conversia casetei
Postat 22 August 2005 - 05:39 AM
Scorpio, la 21 Aug 2005, 22:36, a spus:
de zburat ai zburat? de rupt avionu l-ai rupt? l-ai reparat si a doua zi iar te-ai dat?
ce, ai fost stresat de 3 picaturi de ploaie?pai daca nu ploua cand mai apucai sa pui micii pe gratar?
Postat 22 August 2005 - 10:00 AM
Zoltan Giro si familia pentru invitatie, organizare (net superioara celei de anul trecut) si suport pentru AMG. A lipsit Big, sa ni se faca si mai foame la vederea lui.
Razvan Bujor, pentru constructia planorului (ASH26 Multiplex-Tangent)
Manel, fara de care n-as fi avut nebunia de a lansa planorul la sandou elastic nepropice pentru traba asta
Men, care s-a bucurat mai mult decat mine pentru primele zboruri
Domnilor Traian Tomescu si Gicu Iordan, cei care m-au incurajat si ajutat la tractarea planorului cu electromosorul lor. Dl. Gicu chiar mi-a dat sa zbor unul din planoarele lor de F3B (sau F3J?)
Tuturor celor care au fost acolo, inclusiv cainilor care mai aveau putin si mancau si rotile de la masini...
Prietenilor Albatros si Corsair4FU, care m-au ambitionat prin posturile lor sa am un planor scale (1:4,5), probabil singurul de acest fel la noi.
Lu' Falte Rashu, ca a stat acasa la nevasta in poala si nu ne-a mancat din gulash.
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 23 August 2005 - 12:43 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 22 August 2005 - 12:43 PM
Sa-i mai multumesc inca odata D-lui Giro? Am mai facut-o, am facut-o si personal (ca fiecare de altfel).
Si o fac in continuare: Multumim din suflet pt. invitatie, pt. excelenta organizare, pt. tot ce-ati facut pt. noi ca sa ne simtim minunat. Pacat ca sa terminat asa de repede. S-au vazut modele noi, modele frumoase, modele deosebite, piloti mai buni ca in alti ani, crash-uri mai putine. Cea mai frumoasa faza, apreciata de catre toata lumea cu ropote de aplauze :huh: a fost aterizarea aripii lui Sergiu direct in foc http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif. (poate a apucat cineva sa-i faca o poza la repezeala)
Cam asta a fost.
Asteptam si alte poze, de la cine a mai facut.
Postat 22 August 2005 - 01:31 PM
SILVIU66, la 21 Aug 2005, 22:15, a spus:
SILVIU66, la 21 Aug 2005, 22:15, a spus:
Il citez aici pe Silviu si ii "fur" si fotografia, pt ca in acel avion eram eu cu fii-miu si cu un prieten. Acel viraj, daca de jos s-a vazut strans, sa stiti ca a fost f. strans special "ca sa simtim si noi ceva". Insa in urma acelui viraj prietenului meu i s-a facut rau si timp de o ora cat a durat zborul, a vomitat de vreo 7 - 8 ori spre disperarea noastra a celorlalti :huh:, ca nu stiam pe unde sa ne mai ascundem nasurile sa le ferim de miros. Dar a meritat, imaginea muntilor vazuti din avion neputand fi descrisa in cuvinte.