Modelism - RHC Forum: ESC-urile HK pentru "multicopter"... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ESC-urile HK pentru "multicopter"... Asa NU !

#31 Useril este offline   Marian B. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 13-September 12

Postat 04 December 2013 - 10:39 PM

Care mai dai comanda? Imi luati si mie cateva ca sa nu ma apuc eu sa fac comanda doar pentru cateva ESC-uri. Impartim transportu' si dau si o tuica fiarta. :)
Okto Heavy Lift, Carbon Frame, FC 2.1 ME with ACC upgrade, Navi-Ctrl V2.0, MKGPS V2.1, Graupner MX-20, AXI 2814/22 Gold Line
Okto Heavy Lift, Carbon Frame, FC 2.1 ME with ACC upgrade, Navi-Ctrl V2.0, MKGPS V2.1, Graupner MX-20, Altigator A3536 Motors
Quad X Heavy Lift, PRO Carbon Frame, FC 2.1 ME with ACC upgrade, Navi-Ctrl V2.0, MKGPS V2.1, Graupner MX-20, MK3638 Motors
Hexa, DJI F550 Frame, DJI NAZA v1, DJI GPS, Roxxy 2827-35, Altigator 40A ESC's, Graupner MX-12, Tarot T-2D Brushless Gimbal
Hexa DJI F550 Frame, DJI Naza v2, DJI GPS, DJI Motors, DJI Mini Osd, DJI Bluetooth Module, DJI Zenmuse H3-2D, Graupner MX-20
...si un DJI Phantom, ca e alb! :))
0

#32 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 04 December 2013 - 10:50 PM

Transport la cine? La RCTimer e free, 2$ doar pentru tracking fara legatura cu greutatea, ce sa imparti ? :unsure:
... cu picioarele pe pamant ...
0

#33 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 892
  • Inregistrat: 23-July 09
  • Interests:Familia, aero, navo...

Postat 05 December 2013 - 08:53 AM

Legat de RCtimer, eu am 1 singura experienta cu ei, impartita de fapt in 2, amandoua la fel de proaste. Am comandat motoare pt quad si alte maruntisuri, am platit cei 2 usd pt tracking dar degeaba, a durat in jur de 1 luna din cate tin minte.

Dupa aia, am constatat ca 2 motoare din 4 aveau rulmentii galagiosi de noi, toate erau neechilibrate( in ciuda laudei lor cum ca sunt special pt coptere si sunt echilibrate dinamic). Am reusit sa echilibrez pe unul prin demontare si punerea de epoxy pe interior intre magneti dar apoi am constatat ca unul avea oala descentrata fata de ax, adica nu erau coaxiale, nu aveam cum sa echilibrez asa ceva...

Le-am scris mai multe mailuri , fara raspuns, apoi am scris pe RCG in topicul lor................Abia atunci au reactionat si m-au acuza de crash, povesti, cum ca sunt de la concurenta lor si incerc sa le fac rau, etc.............DUpa cateva saptamani mi-au trimis un motor nou, totusi, care ERA DIN ALTA LIGA, adica clar era ,,ales", nu avea pic de joc dinamic, rulmentii perfecti...........era mai bun decat toate primele 4.................de unde am dedus ca probabil fac sortare la QC si distribuie calitativ in functie de zona, continent, etc........:angry:

Pe RCG puteti vedea o groaza de patanii ca a mea............asa ca nu-i recomand........
0

#34 Useril este offline   Ciprian Dughir 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 564
  • Inregistrat: 30-January 12
  • Interests:Multicoptere

Postat 05 December 2013 - 09:11 AM

Si eu am platit tracking-ul la RCTimer si mi-au dat un numar de urmarire identic la 2 colete comandate la interval de o saptamana, evident ca nu e valid. :D
0

#35 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 05 December 2013 - 09:22 AM

Motoarele nu sunt ale lor, le iau de la DYS. Si eu am crezut la inceputuri ca ar fi producatori, dar m-am lamurit destul de tarziu ca sunt tot un HK.
Experiente personale neplacute nu am avut, dar am citit si eu de faze cum zice serju.
Astept acum niste elici de carbon, vom vedea daca sunt cu recomand sau invers.
... cu picioarele pe pamant ...
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu