Salut,
Nu dispera....daca vrei potihttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif
In primul rind nu stiu daca barcuta ta duce toate piesele alea, care sint cam grele, vad eu. Ar trebui sa le pui in barcuta si sa faci o proba in vana (sa nu uiti ca trebuie sa adaugi si momeala transportata).
Motorul cred ca este unul de turatie mica, dar are putere sigur. (exista si aici solutii, multiplicatoare de turatie, daca este cazul). Era bine sa vedem caracteristicile motorului, macar cele de pe eticheta (nu stiu ce turatie are).
Acceleratia cred ca este pe potentiometru si cum spunea Digitall, nu poti sa-l comanzi din radiocomanda asa simplu. Va trebui sa adaptezi mecanic un servo la potentiometru si asa sa faci accelerarea motorului. Deci ai nevoie de servo in plus fata de normal. Unu la cirma , unu la motor, unu sau doua la cuve pentru basculare , daca optezi pentru sistemul asta.
Inca doi acumulatori de rezerva (4 in total).
Ca pise de achizitionat/confectionat, zic eu, ai cam asa: radiocomanda cu receptor, un numar de servo propus plus cel pentru acceleratie, obligat un BEC de 5V (coboara tensiunea de la 24V la 5V pentru radiocomanda si servouri, etc), daca vrei sa mearga si cu spatele trebuie sa-ti faca cineva un dispozitiv cu releu, cirma si altele.
Sincer nu prea cred ca merita pentru ceva ce vrei sa fie fiabil, economic. Cel mai mult ma indoiesc de bacruta. De amorul propriu si de distractie, eu personal as face asa ceva, dar ti-am spus, nu neaparat pentru pescuit.
Spor la treaba.
Aceasta postare a fost editata de dodo007: 20 September 2012 - 09:17 AM