Pagina 1 din 1
perhidrol surse de perhidrol
Postat 08 May 2005 - 11:00 PM
Stiu ca ar trebui sa fi scris la rubrica bazar, dar acolo nu se uita nimeni niciodata si e cam mare urgenta.
Am nevoie urgent de perhidrol, concentratie 30% sau mai mult. Am intrebat pe la farmacii si se uitau alea cam ciudat la mine. Daca stiti alte surse spuneti-mi si mie ca am nevoie rpd. Merci !
Am nevoie urgent de perhidrol, concentratie 30% sau mai mult. Am intrebat pe la farmacii si se uitau alea cam ciudat la mine. Daca stiti alte surse spuneti-mi si mie ca am nevoie rpd. Merci !
Am azotat de potasiu la 50 mii kg - care vrea, da MI
Postat 08 May 2005 - 11:38 PM
trebuie sa recunosc cu rusine ca nu-s sigur daca perhidrolul asta e apa oxigenata (H2O2) Daca asta este vezi daca poti lua en detail de la Oltchim. De acolo iau cei de la ARCA apa oxigenata.
Postat 09 May 2005 - 12:29 AM
Perhidrolul este o solutie apoasa de 30 % apa oxigenata (H2O2), deci daca nu te descurci in farmacii (dezinfectant ) incearca la coafor ( cu asta se transforma brunetele in blonde ) sau la un magazin tehnic ( se curata piesele de cupru inainte de a fi lipite ) .
Postat 09 May 2005 - 12:08 PM
merci mult mult de tot!!!
chestia e ca h2o2 30% arde si nu e folosit nici la dezinfectat si nici la decolorat parul decat in concentratii mai mici [3-7%]. La tehnice nu am incercat.
daca mai aveti info despre alte surse postati. merci inca odata
chestia e ca h2o2 30% arde si nu e folosit nici la dezinfectat si nici la decolorat parul decat in concentratii mai mici [3-7%]. La tehnice nu am incercat.
daca mai aveti info despre alte surse postati. merci inca odata
Aceasta postare a fost editata de isilviu: 09 May 2005 - 12:10 PM
Am azotat de potasiu la 50 mii kg - care vrea, da MI
Postat 10 May 2005 - 02:18 PM
Eu am gasit odata perhidrol la un prieten care lucra la o fabrica de modificat blugi, acolo il foloseau pentru decolorarea blugilor (sa-i faca mai "fancy") ; tot la operatia asta foloseau si KMnO4, asa ca daca cunoasteti pe cineva.... intrebati si poate va vor ajuta cu asa ceva.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1