RAPA ROSIE 2005 RAPORT DE ACTIVITATE
Postat 22 April 2005 - 06:46 PM
Si stai linistit ca daca ai ratat pusca anul trecut, anu' asta nu te mai rateaza ea pe tine http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif :( :(
Asa ca tine aproape!..... sau cum vrei ca oricum luneta bate si la distantza. :( :D
Postat 23 April 2005 - 01:15 PM
Asa ca ochii pe cer, reparati ce e de reparat si... mai vedem noi.
Exista o varianta de cazare in apartamente, la 150 000 lei patul/noapte. Dar e pt. cei ce nu vor nici luxul de hotel, si nici distractia, gratarul, vinul, mititeii de la cort.
big.
Postat 24 April 2005 - 11:41 AM
Probleme de "decalare" au fost ridicate la fileu si anul trecut, insa unii si-au rezolvat zile de concediu, libere, etc cu greu pentru acea perioada. Nici anul acesta nu nu cred sa fie altfel... este riscul meseriei...din pacate... deci avem de ales, parerea mea. Un decalaj de ultima ora...poate diminua mult lista participantilor...altfel? Ori ne iese ori nu... sa vedem!
zozo
Postat 24 April 2005 - 12:26 PM
Pana si un necaz are farmecul lui daca esti cu cei apropiati. In fond orice eveniment "ratat" e o experienta castigata. Am mai spus ca RR e bine sa fie un motiv de intalnire nu neaparat de zbor. Fiecare zboara unde poate, cand are chef, si cu ce vrea. Acolo ne intalnim sa ne cunoastem, sa vorbim, sa facem schimb de experienta, eventual sa ne incarcam bateriile pentru inca un an. RR sa fie un fel de charger pentru modelistii din Romania, unde fiecare vine, sta la incarcat 1-2 zile dupa care rezista inca un an, pana la alt eveniment.
Nu-i frumos sa spun ce gandesc, dar dupa 1 litru de vin bun parca mi-as dori sa inceapa o ploaie continua macar 1 zi si sa fie vreme frumoasa in ultima. Sa avem timp si motiv sa stam mai inghesuiti fie si intr-un cort mare si sa ne cunoastem mai bine. Ca vad ca de buna voie n-o facem.
Spre marea mea deceptie o sa fie vreme frumoasa (poate mai rece nopaptea) si iar n-o sa avem timp de nimic... Fiecare o sa incerce sa zboare cat mai mult, si pe net o sa stam sa ne intrebam cum dracu nu ne-am cunoscut, ca doar am fost cu totii la RR. Ata ete.
Hai pa!
Telefon: 0721 385365
Postat 24 April 2005 - 02:46 PM
EGZACT !
De zburat se poate zbura oriunde!
De intilnit cu totii e mai greu!
Postat 24 April 2005 - 09:29 PM
noi azi am fost la RR, desi la inceput a fost un vantalau de nu-ti venea sa scoti steagul rosu al partidului, chiar asa dat la vopsit cum era. Iarba este faina, nu e prea mare, panta la locul ei, ciorile ashijderea. Mai sunt inca in zona 3 familii de ulii. Dupa ce am facut inventarul, am spus cateva bancuri porcesti si chiar oripilante, si vantul a mai scazut devenind orgasmic de inmiresmat si placut de calarit. Drept care s-a zburat cu planor la panta si delta scoala vreo cateva lansari. E adevarat ca numai catre seara, dar tot zbor se cheama!
Big.
Postat 25 April 2005 - 09:07 AM
Postat 25 April 2005 - 09:16 AM
Royal Evo 9, sinteza 35 MHz, dar in principiu folosesc canalul 187
Matei Stancu - care tocmai a iesit la simpla ieri
Pico MPX 35 Mhz canal 65
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 25 April 2005 - 03:53 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 25 April 2005 - 11:02 AM
ZOD, la 22 Apr 2005, 20:33, a spus:
Pletila, la 22 Apr 2005, 20:13, a spus:
Hmm.. creca am . Daca nimeresti delta ai o lada de bere de la noi. Din 3 incercari
nenea zodel, ma primesti si pe mine la pariul asta, ca mi-au placut si mie "talerele" cindva...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 25 April 2005 - 11:19 AM
...asta daca intre timp nu pun zozii un motor ca lumea pe delta aia...
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 25 April 2005 - 12:01 PM
Postat 25 April 2005 - 11:50 AM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 25 April 2005 - 12:37 PM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 25 April 2005 - 03:43 PM
Vivi, la 25 Apr 2005, 09:07, a spus:
Corect se spune:
"Fortuna audaces iuvat"
Si daca tot barfim vremea, aduceti-va aminte ca si anul trecut a fost de kk pana fix inaite de RR, can ne-am copt cu totii la soare...
Postat 25 April 2005 - 04:56 PM
Postat 25 April 2005 - 05:02 PM
Postat 25 April 2005 - 10:13 PM
Zod, mi-ar placea si mie o lada de bere pe seama aripii tale delta. Ca si Mizzone am facut candva talere. Si daca e nevoie pot astepta se termina gazul si vii la aterizare. Inainte de a atinge solul -BUM- si delta ta ia in greutate 3-400g alice (asta daca ne unim mai multi)
Timpul o sa fie bun, asta pentru ca eu nu pot veni.
Daca totusi se incumeta cineva si trece pe la mine - poate are ceva fotografii sau filmulete de la RR din anii trecuti pe CD. M-ar interesa, bineinteles contra cost. Si nu uitati sa faceti si anul acesta poze si filme ca sa mi se albeasca barba de suparare.
Suparat, ....
Pun eu harta cu RR-ul.
Aceasta postare a fost editata de Padre: 25 April 2005 - 10:45 PM