RAPA ROSIE 2005 RAPORT DE ACTIVITATE
Postat 17 February 2005 - 11:22 AM
In urma sondajului ISMCR (institutul de sondare a modelistilor si ciobanului de rigoare), a consultarii cu colegii, dusmanii, cioBenului si a altor foruri direct implicate, recte nevestele, soacrele si a institutului meteo, s-a decis:
In perioada 6-8 mai 2005 va avea loc, ca in fiecare an, adunarea de la Rapa Rosie. Fata de anii trecuti actiunea a fost amanata cu un wend din motive religioase, unii dorind sa petreaca Pastile cu familia in sufragerie nu cu oile si freza cifulita de elici si vant de primavara la RR.
Locatia va fi tot aia de ne-am invatat noi cu ea, adica to la Rapa Rosie.
Problemele ramase pe tapet inca sunt:
-termica va incepe la ora 12.30 nu la ora 11.30 cum am fi dorit noi
-pista este tot aia cu care v-ati obisnuit, ca nu o putem muta pe aia de pe aerodrom fiind locul prea mic
-cioBenul e mai batran cu un an dar mai profund si poate ca chiar va fi inlocuit cu altul pana atunci.
-cateaua Virca a emigrat in Zanzibar fiind inlocuita la comanda escadronului de cainele Zlingu
-sper sa avem acces in poligonul militar la WC si la curent, dar doritorii pot folosii cu incrdere si serviciile ecologice ale Padurii Verzi, steviei si troscoteilor de primavara.
-tabara de corturi va fi localizata ceva mai departe de fosta locatie, mai la fereala, probabil undeva chiar in poligonul militar
-rezervarea frecventelor va fi sub aceeasi forma ca si pana acum, s-au schimbat doar clipsurile, si vom inlocui suspanta. Poate cu un siret, ori o guma de la bikineii lu Mama Amigdala. Sau poate cu o tabela faina, tocma' buna de ciordit.
-oile la fel de placide au anuntat ca contributia lor in fertilizarea pistei va fi si in acest an considerabila, drept care le vom multumi cu un program de acrobatie la verticala turmei ori de cate ori vom avea ocazia
Programul actiunii respecta acelasi tipic cu care unii deja s-au obisnuit, altii inca mai incearca:
* joi 5 mai punem corturile, tabela de frecvente, dam binete, ne pupam, admiram iarba de pe pista si care chiar se incumeta - zbor de voie
* vineri 6 mai deschiderea oficiala cu ocazia primei decolari/lansari, ca aia cu primul crash e depasita
* sambata 7 mai - zbor de voie, demonstratii de orgolii, modele, suduieli neaoshe ori importate cu ocazia troznelilor, aplauze catre organizatori, mititei, berici si gratare, batai pe burta cu meseriashii, si alte activitati distractive gen foc de tabara seara mentinut de maestrul Catalin, ca in fiecare an.
*duminica zbor de voie care mai are cu ce, ridicarea corturilor, defluirea participantilor in indemnurile patriotice ale organizatorilor, ridicarea gunoaielor, a resturilor de balsa, arcel, elapor, stiro, fibre de sticla, grafit, carbon, kevlar, bor, etc
Note de final unele chiar discordante:
- lansez invitatia si firemlor de profil sa participe, sa prezinte, sa vanda, sa ne incante, sa ne momeasca. Vor avea un spatiu rezervat pt standuri.
- fiecare pilot va completa o declaratie de asumare a responsabilitatii la fata locului
- organizatorul incearca sa fie fie consecvent cu principiul Woodstok modelistic, adica organizare minima, zbor la maxim, distractie la extrem, conflicte - out.
Drept care in numele tuturor semnez chiar eu.
Big secondat de mama Amigdala si restul clanului Archaeopteryx.
Informatii suplimentare la:
0788 527 022
emailul stiut
MI etc.
Postat 17 February 2005 - 11:35 AM
Big, la 17 Feb 2005, 11:22, a spus:
GATA!
Invitatia a fost lansata in mod oficial!
Multumim din suflet nene Big.
E binevenita initiativa cu mutarea taberei in perimetrul militar, pt. ca fiind ingradit se poate delimita mai bine spatiul de zbor.
Postat 17 February 2005 - 12:11 PM
Postat 17 February 2005 - 01:15 PM
Postat 17 February 2005 - 02:33 PM
Si la sfarsit, cu totii in cor: Traiasca RAPA ROSIE !!! (chiar daca se supara Bogdan Stancu).
:D
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 17 February 2005 - 02:49 PM
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 17 February 2005 - 03:16 PM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 17 February 2005 - 02:56 PM
acum serios vorbind: YEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! YESYESYESYESYES! ! ! ! !! i'm dancing :( :D :( :(
RAPAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROSSSSSSSIEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ! !
here we come!
Aceasta postare a fost editata de pahguletz: 17 February 2005 - 02:57 PM
Laser frate!
Postat 17 February 2005 - 03:05 PM
abia astept ziua de 7 mai, mai bine zis seara de 7 mai, ca vad ca avem un sarbatorit. nu ne cunoastem dar se rezolva la gura berii..
si cum zicea si Olaf, Padre si al lui bidon vor fi uniil din absenti din pacate....
poate totusi reuseste sa ne faca o vizita? ce zici parinte? :(
deja nu mai am rabdare fratzilor!!! mai ales ca anul asta o sa lansez si eu ceva in aer! ! ! :D
Laser frate!
Postat 17 February 2005 - 03:22 PM
Andyatf, la 17 Feb 2005, 16:07, a spus:
Bafta
Pai e simplu. Veniti, completati declaratia ca stiti de frecventele legale, ca nu zburati pe deasupra oamenilor, masinilor, oilor, etc. Si daca zburati in 72, treaba voastra, voi raspundeti. Asa sunt si Big si Armata acoperiti in caz ca se intampla ceva. Am zis bine, Big?
Si fara termice, beri si gratare... ca vreau sa ma odihnesc, nu sa ma distrez...dealtfel o sa-mi pun cortul jos langa rau, sa nu ma deranjati!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 17 February 2005 - 03:30 PM
Postat 17 February 2005 - 04:50 PM
Rapa Rosie??? Ne bagam !!!
Big, dupa o gramada de km de asfalt venind tocmai de la Bucuresti, o sa-mi lipseasca foarte mult asfaltul aerodromului din Alba...
Deci pentru Big, un singur gand :lol:
Aceasta postare a fost editata de Corsarul: 17 February 2005 - 04:53 PM
Postat 18 February 2005 - 12:21 AM
Mesajul nu este off topic. Pentru zbor nu numai motorul are nevoie de combustibil.
Va astept la Stefanesti. La nevoie va fac si o harta.
Postat 18 February 2005 - 11:14 AM
Vinul de anul trecut nu conteaza de une a fost, conteaza ca ne-a ramas in suflet pana anul asta. Si parca si o boare pe papilele gustative...
De venit om veni noi, numai ca era frumos sa te luam si pe tine cu tot cu vin.
Iar de harta, nu-i bai, cred ca ne descurcam sa venim dupa miros. hihihi
Dar pentru orice eventualitate, tu baga, ca la cate mirosuri de vin sunt prin zona, sa nu ne ratacim totusi!
Eu inca mai sper sa iti faci timp sa ne revedem la o bardaca de vin fiert!
Laser frate!
Postat 18 February 2005 - 01:45 PM
Si io care vroiam sa ma eschivez in cazul in care:
1. Rapa Rosie de Intai de Mai se tinea la Alba Iulia;
2. Rapa Rosie de Intai de Mai se tinea de Intai de Mai;
3. la Rapa Rosie de Intai de Mai nu era voie cu canalul faching 55.
Asa ce pielea mea sa mai zic?
Sictir!
Postat 18 February 2005 - 02:09 PM
Valteras, la 18 Feb 2005, 14:45, a spus:
Tu nu mai zici nimic!...o sa-ti tot zica nenea Puiu pe drum si la dus si la intors! :lol: ...ca vine si el!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 18 February 2005 - 02:10 PM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 21 February 2005 - 01:43 AM
Postat 28 February 2005 - 02:14 PM
Postat 01 March 2005 - 01:31 AM
Citeaza
chiar asa ...sunt incepator in taina zborului rc si am primit cadou..un aeromodel pe care as vrea sa-l incerc pt prima data la RR..
Se cheama "Delta Pulso-Reactor"..si chiar asta este........ o aripa delta cu un pulso reactor...sau stato reactor...in fine...
pot aparea ceva probleme la zborul RC?...pe cutie scrie ca ar fi un model usor de pilotat cu mentiunea
"Park Flyer"...(la sub 1MAC)...sper sa ma descurc
bafta ......ne vedem la RR
Postat 01 March 2005 - 10:09 AM
Postat 01 March 2005 - 11:25 AM
Postat 01 March 2005 - 11:43 AM
MRX, la 1 Mar 2005, 11:25, a spus:
Stai linistit, deja se ezicsta cazermata si locasuri individuale de tragere si buncar de munitii (nu mai e munitie!) si transee. Ca doar e poligon militar acolo, ce naiba?
Postat 11 March 2005 - 09:36 AM
La RR 2005, cu putin efort, am putea si noi? Ceva? Orice? E mare lucru sa vedem pe viu, cum se face una-alta, ca sa nu mai scriem p-acile tone de caractere...
Cu putin efort (de fapt nu e "putin", da' nu trebe speriat omul), careva dintre voi, daca se indura, ar putea cara shandramalele necesare taierii unei aripi din polistiren. Nu ma refer neaparat la CNC ca e comlicat (sau nu prea?) ci la fierastraul de mana, shabloane, etc. Hai, ca nu e mare scofala. Poate, eventual, sa taie pe loc (contra cost simbolic?) cate o pereche de aripi pe la f'un incepator?
Io unul, ma ofer sa va arat cum imi lipesc io acumulatorii, cap in cap, fara tablitze si alte cele. Nu e mare scofala. Pot sa va si fac un pack-doua (cu acumulatorii vostri, ca doar n-oi fi fraier!). Cu conditia sa avem 220, ca anii trecuti.
Haideti, craniati, vedeti cu ce puteti contribui, nu fiti egoisti, pregatiti, inghesuiti SDV-istica prin porbagaje si mai vedem. Comunitatea va va fi recunoscatoare!
Si, decat sa bem ca porcii toata noaptea la foc, mai bine bem ca porcii toata noaptea si ne uitam pe vreun video, la casete, DVD-uri, etc. cu aeromodele. Poate are cineva un proiector maaaare, cu ecran?
Hai sa ne organizam, ca nu mai e timp prea mult!
Postat 11 March 2005 - 10:07 AM
Ca sa nu fiu off topic: nenea Big, arata-ne ce contine formularul ala de ne-ai promis ca ne pui sa-l semnam! Ca poate unora nu o sa le convina nush ce pretentii scrise acolo si ca urmare sa nu bata drumul degeaba!...sau daca vrei sa-l tii secret si sa ne faci surprizaaaa....!
Cu rabdare si ciocan.