A doua zi, vineri, soare, frumos, zboruri peste zboruri, mai putine prabusiri ca anul trecut (dar si mai putina lume), noi sositi, vorba lungi, povestiri, amintiri, planuri, Aurica ca glontu’, Bitex fleasca, incercare zbor Pletila. Catre seara incepe un fel de burnita.
Sambata au fost ceva reprize de ploaie. Eu ma gandeam ca ploaia o sa ne uneasca pe toti in cortu mare la povesti si nelipsitul vin (traiasca Padre) de data asta din bidonul cu vin alb (da, a fost si alb dar daca nu ati venit la cortu’ cu steagu’ lu’ Olaf pretextand ca “noi nu le avem cu alcoolicele†sa-l gustati nu aveti de unde cunoaste). Oricum m-am inselat, sambata a fost ziua care i-a despartit pe baieti de barbati. Prin baieti inteleg baietii care au venit la Rapa Rosie nu la Sebes, deci nu ma refer la domnisoarele de pension care “vin oricum la Rapa, chiar daca ploua, ca acum mi-am luat liber, nu vreau sa se amane, stau acolo si nu ma misc pana se termina†pentru ca ele au zburat acasa ca niste pui de closca cand iese uliul pe cer. Deci incep primele reprize de ploaie si odata cu ele si primele manifestari defetiste. Sir Zozo incepe sa-si stranga Curtea, transformandu-se astfel din “vampirii zburatori†in “vampirii spalatori de putinaâ€. E drept ca ma ajutasera sa pun cortul asa ca m-am simtit obligat sa-l ajut si eu pe Zozo sa si-l intinda mai bine sa nu-i mai ploua in el reusind sa-i rup capatul unui segment de bat dar care era putred, deci nu-i vina mea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif.
Cand ma uit in spate Aurica fugea ca bezmetica la vale (2-3 km/h). Dau sa fug dupa ea convins ca marineru nu a bagat-o in viteza si nici nu a tras frana de mana asa ca a luat-o la vale. Dar la o privire mai atenta vad ca marineru era mandru la volan ca un capitan la timona, un capitan care de altfel are alergie la ploaie si timp urat. Instructiv totusi sa descopar ca pe langa “marinar de apa dulce†si “marinar de apa sarata†exista si specia “marinar de timp frumosâ€.
Hop si Wabo cu nemtii ca ei se duc la Bistrita sa zboare acolo. Pe ei nu-i condamn prea tare ca baietii aia venisera de mult mai departe sa zboare si inca nu se inscrisesera in traditia RR “vin sa ne cunoastem cu toti de pe forum, pentru traditie, nu vin neaparat pentru zbor†asa cum au sfornait si mugit altii cand s-a propus sa se tina la Alba Iulia si care de traditionalisti ce erau au tulit-o acasa.
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 10 May 2005 - 01:48 PM