Modelism - RHC Forum: RAPA ROSIE 2005 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

RAPA ROSIE 2005 RAPORT DE ACTIVITATE

#1 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1643
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 17 February 2005 - 11:22 AM

Dragi tovarasi si pretini,

In urma sondajului ISMCR (institutul de sondare a modelistilor si ciobanului de rigoare), a consultarii cu colegii, dusmanii, cioBenului si a altor foruri direct implicate, recte nevestele, soacrele si a institutului meteo, s-a decis:

In perioada 6-8 mai 2005 va avea loc, ca in fiecare an, adunarea de la Rapa Rosie. Fata de anii trecuti actiunea a fost amanata cu un wend din motive religioase, unii dorind sa petreaca Pastile cu familia in sufragerie nu cu oile si freza cifulita de elici si vant de primavara la RR.

Locatia va fi tot aia de ne-am invatat noi cu ea, adica to la Rapa Rosie.

Problemele ramase pe tapet inca sunt:
-termica va incepe la ora 12.30 nu la ora 11.30 cum am fi dorit noi
-pista este tot aia cu care v-ati obisnuit, ca nu o putem muta pe aia de pe aerodrom fiind locul prea mic
-cioBenul e mai batran cu un an dar mai profund si poate ca chiar va fi inlocuit cu altul pana atunci.
-cateaua Virca a emigrat in Zanzibar fiind inlocuita la comanda escadronului de cainele Zlingu
-sper sa avem acces in poligonul militar la WC si la curent, dar doritorii pot folosii cu incrdere si serviciile ecologice ale Padurii Verzi, steviei si troscoteilor de primavara.
-tabara de corturi va fi localizata ceva mai departe de fosta locatie, mai la fereala, probabil undeva chiar in poligonul militar
-rezervarea frecventelor va fi sub aceeasi forma ca si pana acum, s-au schimbat doar clipsurile, si vom inlocui suspanta. Poate cu un siret, ori o guma de la bikineii lu Mama Amigdala. Sau poate cu o tabela faina, tocma' buna de ciordit.
-oile la fel de placide au anuntat ca contributia lor in fertilizarea pistei va fi si in acest an considerabila, drept care le vom multumi cu un program de acrobatie la verticala turmei ori de cate ori vom avea ocazia

Programul actiunii respecta acelasi tipic cu care unii deja s-au obisnuit, altii inca mai incearca:

* joi 5 mai punem corturile, tabela de frecvente, dam binete, ne pupam, admiram iarba de pe pista si care chiar se incumeta - zbor de voie
* vineri 6 mai deschiderea oficiala cu ocazia primei decolari/lansari, ca aia cu primul crash e depasita
* sambata 7 mai - zbor de voie, demonstratii de orgolii, modele, suduieli neaoshe ori importate cu ocazia troznelilor, aplauze catre organizatori, mititei, berici si gratare, batai pe burta cu meseriashii, si alte activitati distractive gen foc de tabara seara mentinut de maestrul Catalin, ca in fiecare an.
*duminica zbor de voie care mai are cu ce, ridicarea corturilor, defluirea participantilor in indemnurile patriotice ale organizatorilor, ridicarea gunoaielor, a resturilor de balsa, arcel, elapor, stiro, fibre de sticla, grafit, carbon, kevlar, bor, etc

Note de final unele chiar discordante:
- lansez invitatia si firemlor de profil sa participe, sa prezinte, sa vanda, sa ne incante, sa ne momeasca. Vor avea un spatiu rezervat pt standuri.
- fiecare pilot va completa o declaratie de asumare a responsabilitatii la fata locului
- organizatorul incearca sa fie fie consecvent cu principiul Woodstok modelistic, adica organizare minima, zbor la maxim, distractie la extrem, conflicte - out.

Drept care in numele tuturor semnez chiar eu.
Big secondat de mama Amigdala si restul clanului Archaeopteryx.

Informatii suplimentare la:
0788 527 022
emailul stiut
MI etc.
FROGS CAN FLY!
0

#2 Useril este offline   Ady13 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 364
  • Inregistrat: 27-January 04

Postat 17 February 2005 - 11:35 AM

Big, la 17 Feb 2005, 11:22, a spus:

-tabara de corturi va fi localizata ceva mai departe de fosta locatie, mai la fereala, probabil undeva chiar in poligonul militar

GATA!
Invitatia a fost lansata in mod oficial!
Multumim din suflet nene Big.

E binevenita initiativa cu mutarea taberei in perimetrul militar, pt. ca fiind ingradit se poate delimita mai bine spatiul de zbor.
Orice om are.... un dram de nebunie!
0

#3 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 17 February 2005 - 12:11 PM

O... se pare ca imi fac ziua la rapa rosie(7mai). :D
0

#4 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1643
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 17 February 2005 - 12:18 PM

O sa organizez ad hoc un cor de guristi sa iti cante la multi ani. Fii atent ca astia nu canta melodios, dar canta tare si ii poti opri numai cu bere!

big.
FROGS CAN FLY!
0

#5 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 17 February 2005 - 01:15 PM

Imi dau seama. :D Sa curga berea....... mi-e ca o sa sparga sticlele cu zgomotul din formatie.tre un dirijor bun acolo. :(
0

#6 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 17 February 2005 - 02:33 PM

O sa-mi fie dor de Padre (dar mai ales de bidonu' ala). In rest numai de bine. De data asta Bigule sa te odihnesti, ca anul trecut mi-ai tras clapa si nu am apucat sa facem nici un amical trascaiesc. Pentru ceilalti voi sustine un simultan ( un pahar voi, unu eu, si pe urma invers, un pahar eu, unul voi).

Si la sfarsit, cu totii in cor: Traiasca RAPA ROSIE !!! (chiar daca se supara Bogdan Stancu).
:D
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#7 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 17 February 2005 - 02:49 PM

Tiiii...io voiam la Alba, pe aherodrome! :( :D...de azi pana la sfarsitul vichendului ma imbat frate de bucurie! Ii multumesc personal lui Big "face to face", la Rapa...sa-l vad cum isi spala de data asta pacatele, ca s-au cam adunat!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 17 February 2005 - 03:16 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#8 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 14-February 03

Postat 17 February 2005 - 02:56 PM

baaaaaaaaaaaai , normal! si v-am zis de atatea ori si eu: Alba Iulia era mai misto :D hihihi
acum serios vorbind: YEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! YESYESYESYESYES! ! ! ! !! i'm dancing :( :D :( :(

RAPAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROSSSSSSSIEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ! !
here we come!

Aceasta postare a fost editata de pahguletz: 17 February 2005 - 02:57 PM

Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!
0

#9 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 February 2005 - 03:05 PM

acum, dupa ce m-am mai linistit, sa completam cu ce trebuia: MULTUMIRI organizatorilor in frunte cu BIG, THE BIG!
abia astept ziua de 7 mai, mai bine zis seara de 7 mai, ca vad ca avem un sarbatorit. nu ne cunoastem dar se rezolva la gura berii..
si cum zicea si Olaf, Padre si al lui bidon vor fi uniil din absenti din pacate....
poate totusi reuseste sa ne faca o vizita? ce zici parinte? :(
deja nu mai am rabdare fratzilor!!! mai ales ca anul asta o sa lansez si eu ceva in aer! ! ! :D
Laser frate!
0

#10 Useril este offline   Andyatf 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 21-October 03

Postat 17 February 2005 - 03:07 PM

Siiii....cum ramane cu frecventele pana la urma....cei cu 72 sunt acceptati sau sau raman fiecare pe la casili lor..?

Bafta
Crash is my midlle name
0

#11 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 17 February 2005 - 03:13 PM

si cum ramane cu modelele termice? sunt acceptate sau nu?
flying is my life...
0

#12 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru

Postat 17 February 2005 - 03:22 PM

Andyatf, la 17 Feb 2005, 16:07, a spus:

Siiii....cum ramane cu frecventele pana la urma....cei cu 72 sunt acceptati sau sau raman fiecare pe la casili lor..?

Bafta

Pai e simplu. Veniti, completati declaratia ca stiti de frecventele legale, ca nu zburati pe deasupra oamenilor, masinilor, oilor, etc. Si daca zburati in 72, treaba voastra, voi raspundeti. Asa sunt si Big si Armata acoperiti in caz ca se intampla ceva. Am zis bine, Big?

Si fara termice, beri si gratare... ca vreau sa ma odihnesc, nu sa ma distrez...dealtfel o sa-mi pun cortul jos langa rau, sa nu ma deranjati!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 17 February 2005 - 03:30 PM

0

#13 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 February 2005 - 03:42 PM

cum bai nene fara termice? :o ca mie imi trebe termica pentru planor! :lol:
Laser frate!
0

#14 Useril este offline   Corsarul 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 105
  • Inregistrat: 23-April 04

Postat 17 February 2005 - 04:50 PM

LASER FRATE !!!

Rapa Rosie??? Ne bagam !!!

Big, dupa o gramada de km de asfalt venind tocmai de la Bucuresti, o sa-mi lipseasca foarte mult asfaltul aerodromului din Alba...

Deci pentru Big, un singur gand :lol:

Aceasta postare a fost editata de Corsarul: 17 February 2005 - 04:53 PM

De ce sa alergi cand poti sa zbori?
0

#15 Useril este offline   AB17LUK 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 03-December 04

Postat 17 February 2005 - 05:42 PM

Corsarul, la 17 Feb 2005, 16:50, a spus:

o sa-mi lipseasca foarte mult asfaltul aerodromului din Alba...

daca va e dor asa de mult, o sa pun si asfalt...
pacat de frumusete de gazon ...
Luci
0

#16 Useril este offline   Padre 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 07-November 03

Postat 18 February 2005 - 12:21 AM

"La pomul laudat sa nu te duci cu sacul." Cand eram la malul Dunarii am mancat sute de ciorbe de peste dar numai doua mi-au placut.Tot asa si cu "vinul de Stefanesti" pe care-l tot laudati. Aflati ca vinul care va curs pe gat anul trecut nu a fost vin de Stefanesti pentru ca aici nu am reusit sa cumpar si nici nu am primit un vin ca lumea oricat de laudat este Stefanestiul in domeniu. Vinul a fost de la bunicul meu din Teleorman. Insa ca sa nu imi duceti lipsa (vinului) am urmatoarea propunere: Cineva sa treaca pe la mine (cei din Bucuresti pot face asta) in drum spre RR. Stefanestiul e aproape de Pitesti. Daca veniti pe drumul vechi treceti chiar prin Stefanesti; pe autostrada iesiti undeva in dreapta. Promit sa fac rost de un vin bun care sa-mi suplineasca lipsa la RR. Ramane ca BIG sa mai faca un sondaj: "Cati litri de vin va sunt necesari pe perioada cat stati la RR?" Eu ma conformez si am sa inmanez cantitatea necesara celui pe care-l delegati sa-l ridice. (Puteti veni chiar toti).
Mesajul nu este off topic. Pentru zbor nu numai motorul are nevoie de combustibil.
Va astept la Stefanesti. La nevoie va fac si o harta.
0

#17 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 February 2005 - 11:14 AM

Padre, laudat fie numele tau, nu pomul ! Si al bunicului tau deasemenea!!!
Vinul de anul trecut nu conteaza de une a fost, conteaza ca ne-a ramas in suflet pana anul asta. Si parca si o boare pe papilele gustative...
De venit om veni noi, numai ca era frumos sa te luam si pe tine cu tot cu vin.
Iar de harta, nu-i bai, cred ca ne descurcam sa venim dupa miros. hihihi
Dar pentru orice eventualitate, tu baga, ca la cate mirosuri de vin sunt prin zona, sa nu ne ratacim totusi!
Eu inca mai sper sa iti faci timp sa ne revedem la o bardaca de vin fiert!
Laser frate!
0

#18 Useril este offline   IlPadrino 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1437
  • Inregistrat: 17-January 04

Postat 18 February 2005 - 12:56 PM

beeeton Bigule beeeton
astept sa semnez condica de prezenta si cea de raspundere civila

sa ne (re)vedem cu bine
If You don't have enough time, than sleep faster
0728.26.93.19
0

#19 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 18 February 2005 - 01:45 PM

Bagamiashipicioarele!

Si io care vroiam sa ma eschivez in cazul in care:
1. Rapa Rosie de Intai de Mai se tinea la Alba Iulia;
2. Rapa Rosie de Intai de Mai se tinea de Intai de Mai;
3. la Rapa Rosie de Intai de Mai nu era voie cu canalul faching 55.

Asa ce pielea mea sa mai zic?

Sictir!
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#20 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 February 2005 - 02:09 PM

Valteras, la 18 Feb 2005, 14:45, a spus:

Asa ce pielea mea sa mai zic?

Tu nu mai zici nimic!...o sa-ti tot zica nenea Puiu pe drum si la dus si la intors! :lol: ...ca vine si el!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 18 February 2005 - 02:10 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#21 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 February 2005 - 05:45 PM

auziti ? da cand incepem sa discutam iar despre faza aia cu ecusoanele si cu carligele? :lol:)))) ca imi placea tare mult! oricum nu vor exista nici anul asta ecusoane, dar kiar era misto discutia:) :) :)
Laser frate!
0

#22 Useril este offline   Mamutel 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 700
  • Inregistrat: 18-March 04

Postat 21 February 2005 - 01:43 AM

o sa vie si av. militara cu... nevestili... si plasticaraiele care le mai face in timpu asta. deci doi chilotzi plus tortitzele(unii o sa se gandeasca la chilotzi cu manecutze... dar nevestili de chilotzi, o sa vedetzi voi ca sun femei faine.....), plus ca o sa furam patentu cu rapa si o sa+l implementam la borcea!
0

#23 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru

Postat 28 February 2005 - 02:14 PM

Anul acesta vreau sa vad mai multe ecusoane. Nu pot sa va intreb pe toti 200 cine sunteti. Si as intreba dar sunt multi care nu au auzit de forum si pana le explic eu ce vreau ca sa-mi zica ca nu intra pe forum...
0

#24 Useril este offline   grig 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 263
  • Inregistrat: 24-March 02

Postat 01 March 2005 - 01:31 AM

Citeaza

si cum ramane cu modelele termice? sunt acceptate sau nu?

chiar asa ...sunt incepator in taina zborului rc si am primit cadou..un aeromodel pe care as vrea sa-l incerc pt prima data la RR..
Se cheama "Delta Pulso-Reactor"..si chiar asta este........ o aripa delta cu un pulso reactor...sau stato reactor...in fine...
pot aparea ceva probleme la zborul RC?...pe cutie scrie ca ar fi un model usor de pilotat cu mentiunea
"Park Flyer"...(la sub 1MAC)...sper sa ma descurc
bafta ......ne vedem la RR
0

#25 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 March 2005 - 10:09 AM

Uau!! Bade Grig, tz-ai luatara statoro-pulsatoro-reactor? Cuuul! Mai ie si Park Flaier? Beton! Mai ales ca eshtia de la Capitala zice in legatura cu centrul civic ca-l inchide pentru interzicere de circulatie de autoturismo-vehicule si deci decat ca face parcari (Park!!) pentru ele la limita din margine a lu' centru civic. Deci, zburam cu el in parcarile de le face! Si nici nu ne mai bate ploaiele! Cuuul!
0

#26 Useril este offline   MRX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 403
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 01 March 2005 - 11:25 AM

Mama, nu prea aveam de gand sa vin la Rapa da' acu' chiar am ce vedea. Pana atunci trebe sa-mi fac rost de o lopatica Lineman (parca-i zicea) ca sa-mi sap un transeu si recomand fiecaruia sa aiba asa ceva caci la vro 400-500 km/h cat prinde dracia aia e bine sa fi la adapost. Da' mai bine, poate monteaza Big-ul o cazemata acolo in care sa incapem toti. Oricum Marinaru va fi razbunat ca prea e la moda electricele.
Marius-Dan Morcov
0

#27 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 March 2005 - 11:43 AM

MRX, la 1 Mar 2005, 11:25, a spus:

Da' mai bine, poate monteaza Big-ul o cazemata acolo in care sa incapem toti. Oricum Marinaru va fi razbunat ca prea e la moda electricele.

Stai linistit, deja se ezicsta cazermata si locasuri individuale de tragere si buncar de munitii (nu mai e munitie!) si transee. Ca doar e poligon militar acolo, ce naiba?
0

#28 Useril este offline   Mamutel 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 700
  • Inregistrat: 18-March 04

Postat 01 March 2005 - 09:22 PM

Valteras lasa omu-n pace dom'le......! Grig... rachete are sszburatoarea aia sau e asa pasnica?aiu camuflat-o A/A sau A/G?
0

#29 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2005 - 09:36 AM

Bagabontzii eshtia de capitalisti, pe la sindrofii d'astea, mai organizeaza si ceea ce se cheama "workshop-uri". Adica "ateliere". Adica vine cate unul meserias, care tine o dizertatzie si face o demonstratie practica. De ce stie el mai bine. Si de ce "prinde la public". De exemplu, erau unii pe aiurea, care aratau pe viu, cum se face o coaja de fuselaj intr-o matritza. Altii discutau despre ce matze trebuie si cum se pune in functiune o micro turbina. Altii aratau cum se vacuumeaza o aripa cu kevlar si carbon, etc.

La RR 2005, cu putin efort, am putea si noi? Ceva? Orice? E mare lucru sa vedem pe viu, cum se face una-alta, ca sa nu mai scriem p-acile tone de caractere...

Cu putin efort (de fapt nu e "putin", da' nu trebe speriat omul), careva dintre voi, daca se indura, ar putea cara shandramalele necesare taierii unei aripi din polistiren. Nu ma refer neaparat la CNC ca e comlicat (sau nu prea?) ci la fierastraul de mana, shabloane, etc. Hai, ca nu e mare scofala. Poate, eventual, sa taie pe loc (contra cost simbolic?) cate o pereche de aripi pe la f'un incepator?

Io unul, ma ofer sa va arat cum imi lipesc io acumulatorii, cap in cap, fara tablitze si alte cele. Nu e mare scofala. Pot sa va si fac un pack-doua (cu acumulatorii vostri, ca doar n-oi fi fraier!). Cu conditia sa avem 220, ca anii trecuti.

Haideti, craniati, vedeti cu ce puteti contribui, nu fiti egoisti, pregatiti, inghesuiti SDV-istica prin porbagaje si mai vedem. Comunitatea va va fi recunoscatoare!

Si, decat sa bem ca porcii toata noaptea la foc, mai bine bem ca porcii toata noaptea si ne uitam pe vreun video, la casete, DVD-uri, etc. cu aeromodele. Poate are cineva un proiector maaaare, cu ecran?
Hai sa ne organizam, ca nu mai e timp prea mult!
0

#30 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2005 - 10:07 AM

...Valterase, ma bag io sa le arat tuturor cum deschid dintr-o singura miscare, fara sa-mi tremure mana, capacul de la sticla de bere!!! (numa ca o sa-mi tremure mana, dupa ce o desfac!!!)
Ca sa nu fiu off topic: nenea Big, arata-ne ce contine formularul ala de ne-ai promis ca ne pui sa-l semnam! Ca poate unora nu o sa le convina nush ce pretentii scrise acolo si ca urmare sa nu bata drumul degeaba!...sau daca vrei sa-l tii secret si sa ne faci surprizaaaa....!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

Arata acest topic

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu