FHSS HobbyKing HK6S 2.4GHz 6ch Tx si Rx
Postat 19 July 2012 - 01:45 PM
9x nu a fost, au citit astia flashul original, l-au hackuit cum au vrut si asa s-a nascut firmware alternativ er9x si altele. Daca o hardcodau pe softul lor de cacao nu mai aveau aceleasi vanzari, dar asta e deja offtopic.
Ar fi bine daca am sti si ce model de paianjen este. Nu ca m-as pricepe eu dar mai sunt si altii, ca doar cand ceri ajutor pe forum dai cat mai multe detalii nu ?
Postat 20 July 2012 - 09:42 AM
REAL DESIGN, la 19 July 2012 - 09:17 AM, a spus:
http://www.rhcforum....ing-24-ghz-6ch/
In lumea asta sint un simplu cersetor .... ca tu citesti toar ce vrei se vede de departe ....... eu nu am habar cu electronica de nici un fel deasata am apelat la EXTRATERESTRI ..... si asa cum am mai spus reparatia va fi de dragul reparatiei , cit priveste modelul propus de tine din ultimul lot au probleme cu raza de actiune pe apa , ca acolo o folosesc
MODELISMUL O SINGURA DEPENDENTA
Postat 20 July 2012 - 09:45 AM
Zen, la 19 July 2012 - 01:45 PM, a spus:
.......Ar fi bine daca am sti si ce model de paianjen este. Nu ca m-as pricepe eu dar mai sunt si altii, ca doar cand ceri ajutor pe forum dai cat mai multe detalii nu ?
Cind se intoarce cumnatul meu din delegatie vin cu date noi ...... pina atunci .... sluga Dumneavoastra
Postat 20 July 2012 - 09:50 AM
WOODFAN, la 20 July 2012 - 09:42 AM, a spus:
Da poate e buna pe gheata ... la copca !! - la asta nu te ai gandit ?
Fir intins !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 20 July 2012 - 09:51 AM
Postat 20 July 2012 - 12:15 PM
REAL DESIGN, la 20 July 2012 - 09:50 AM, a spus:
Fir intins !
De mistocari nu duc lipsa la navomodele pentru nadit..... sint multi slava domnului ....... la mine nu-i bai ca duce baiatul ...... restul ce am vrut sa-ti transmit , nu are rubrica pe acest forum ....dar poti cauta subiectul si cu siguranta iti voi raspunde in masura titlului
Postat 20 July 2012 - 12:40 PM
Sincer pe mine nu ma intereseaza cum se va rezolva in final statia ta .. e prea complicata pentru mine .. imi prefer Futaba 14MZ.
Bafta !
P.S.
Am vazut ca ai postat " extraterestra " ta patanie pe toate forumurile posibile ... e bine , baga tare !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 20 July 2012 - 12:42 PM
Postat 20 July 2012 - 06:47 PM
REAL DESIGN, la 20 July 2012 - 12:40 PM, a spus:
Am vazut ca ai postat " extraterestra " ta patanie pe toate forumurile posibile ... e bine , baga tare !
..... si uite-asa ai facut 3424 postari inutile .... mare realizare .
Te astept cu comentarii si pe celelalte tarimuri poate iti prinde pine un pic de adevar
Postat 20 July 2012 - 06:50 PM
WOODFAN, la 20 July 2012 - 06:47 PM, a spus:
Te astept cu comentarii si pe celelalte tarimuri poate iti prinde pine un pic de adevar
nenea ! nenea ! se programeaza circuitul ?sarumana !!!
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 20 July 2012 - 06:51 PM
Postat 20 July 2012 - 08:39 PM
REAL DESIGN, la 20 July 2012 - 06:50 PM, a spus:
.... si uiteasa ai facut 3425 .. bravo , super realizare , tine-o tot asa
Caragiale avea o vorba ......... AMICE ESTI I - - - T .... tu chisr nu stii sa citesti .... Daca ti-am spus ca nu am habar nu am ce este atit de greu de priceput .
Postat 20 July 2012 - 10:51 PM
Banuiala mea duce spre un microprocesor cu microcontroler integrat, adica obligatoriu trebuie programat. Daca memoria nu imi face feste, acel paianjen este 12C5408AD, sau o alta serie cu un posibil cod intern de producator.
In radicomenzile de la HK, singurele componente care necesita lipire/dezlipire cu aer cald sunt cele de pe partea de frecventa inalta.Piesa arsa se poate schimba relaxat cu un ciocan de lipit, pentru ca nu este un uBGA ....deci problema nu aici apare la inlocuire!
Din punctul meu de vedere, sunt bani aruncati daca se cumpara "paianjenul"..trebuie programat! Daca intradevar este din seria 12C , cam adio fara softul de la HK ! Daca memoria respectiva este din seria F, poate norocul face ca informatia sa nu fie protejata si astfel poate fi copiata din alta RC care functioneaza, ceea ce nu as crede.
In concluzie, nu schimbatul efectiv a piesei e problema, ci informatia....in locul lui WOODFAN as pune-o intr-un sertar si as incerca sa gasesc una defecta, sparta, ceva de genu'.
Postat 20 July 2012 - 11:07 PM
Tel. 0744915775
Postat 20 July 2012 - 11:38 PM
Aceasta postare a fost editata de EBA: 20 July 2012 - 11:40 PM
Postat 20 July 2012 - 11:54 PM
Aceasta postare a fost editata de DigitAll: 20 July 2012 - 11:58 PM
Postat 21 July 2012 - 09:36 AM
WOODFAN, la 20 July 2012 - 08:39 PM, a spus:
Caragiale avea o vorba ......... AMICE ESTI I - - - T .... tu chisr nu stii sa citesti .... Daca ti-am spus ca nu am habar nu am ce este atit de greu de priceput .
Oi fi io IDIOT amice nu contest dar si tu ... eheeeee .... esti mare caracter.
Inca din postul 6 (sase ) ti-am scris de soft .
Te am intrebat DIRECT si EXPLICIT daca trebuie programata chestia aia sau nu.
Ai batut campii cu imparati si cersetori dar nici odata nu ai raspuns concret la intrebare.
Ca nu te pricepi si ca esti bata la electronica am inteles si asta, dar am presupus totusi ca
nestiitor cum zici ca esti nu trebuia sa iei vre-un doctorat ca sa intrebi cumnatu :
" - Buey .. cumnate .. ia uite ce zice IDIOTU asta de pe forum - tu ce parere ai ? "
Si ai fi putut avea un raspuns final si pentru fraierii care s-au bagat in seama sa iti raspunda de genul :
" frate eu nu ma pricep da cumnatu a zis ca ... bla bla bla - deci merge "
sau :
" frate eu nu ma pricep , pe cumnatu il doare in fund ca nu sunt banii lui, asa ca ne distram si noi si vedem ce iese ."
Simplu ca Buna Ziua - deci : Buna ziua ti-am dat - belea mi-am capatat .
Postat 21 July 2012 - 01:09 PM
REAL DESIGN, la 21 July 2012 - 09:36 AM, a spus:
Simplu ca Buna Ziua - deci : Buna ziua ti-am dat - belea mi-am capatat .
o sa-ti raspund pe privat ........
Aceasta postare a fost editata de WOODFAN: 21 July 2012 - 01:10 PM
Postat 21 July 2012 - 04:59 PM
WOODFAN, la 21 July 2012 - 01:09 PM, a spus:
si uite ca mi-a raspuns ..... cum am zis : mare caracter :
" Dupa raspunsurile primite de la EXTRATERESTI DINTRE NOI ...... speram sa te duci si sa iti faci numarul de postari pe la avioane ...... dar tu nimic BATMAN.... BATMAN .....nu vrei tu sa-ti vezi de treaba ca innafara sa iti faci numarul de MEGAMEMBRU ........ nu cred ca am vazut altceva la tine ? "
Pacat ca nu stii sa raspunzi punctual.
1 - suntem la TEHNICE nu in Cismigiu sau Herastrau la Debarcader ( ai vazut ca la navo nu ma bag )
2 - tot nu m-ai lamurit cum e cu programarea circuitului - esti in continuare in ceata ?
3 - Megamembru se aloca automat - Imparat te-ai facut singur !
Acu dupa ce m-ai facut idiot tu la ce te asteptai ? - si inca am ramas in limite de pamflet modest cu scop pur stiintific , tehnic, de cercetare ... sa aflam si noi daca se .. sau nu se ... circuitul ala .
P.S.
Pe langa mare caracter ai dat dovata si de o mare sinceritate .." cica EBA nu are timp !!! " - din ce spune colegul EBA reiese putin altceva - dar ma rog nu e treaba mea .
S-o lasam balta ca daca la mine 1+1 fac mereu 2 la tine pare ca nu e valabil - spor la vandut barcute de plantat - eu am una deja de la H.E.D. de multi ani de zile (erau in Crangasi )
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 21 July 2012 - 05:01 PM
Postat 21 July 2012 - 06:25 PM
Zen, la 21 July 2012 - 05:45 PM, a spus:
" S-o lasam balta ca daca .......... "
asta am scris in final ....... speram ca s-a inteles ca eu unul am terminat.
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 21 July 2012 - 06:26 PM