Archaeon, la 04 June 2013 - 09:25 AM, a spus:
As dori pe aceasta cale sa multumesc cu caldura si sa imi arat stima si recunostinta fata de domnul Renatoa pentru toate sfaturile dansului, intradevar formidbile si care ajuta si incurajeaza propasirea sportului aeromodelistic multicopterat in tara noastra. Bine ca sunt nitel p'afara de tara noastra, dar inca ma simt cu sufletul, gandul si simtirea alaturi de patria noastra draga. :drinks:
Lasand gluma la o parte, dom' Renatoa, erau canale puse aiurea si fizic si pe Turnigy 9X... Cascat ce sunt... Asa ca multumesc mult inca, inca o data. Cand ajung la Craiova, musai dau o bere. Sau cine stie, ajungeti prin Budapesta, berea-i de la mine :drinks: :good: Da' ceheasca, ca asta ungureasca nu-i asa de buna.
Acu o alta problema, ca vad ca e o continua aventura cu coapterele astea. Luat de la un magazin romanesc online un modul BT Crius. Zicea la magazin ca e setat ca mai jos:
Default Baudrate : 115200
Nume modul : CRIUS_BT
Cod de pairing: 0000
Mufa: UART TTL
Bineinteles ca nu avea baud-ul ala ci 9600 :D. L-am luat la reconfigurat, i-am schimbat numele si baud-ul la 115200, insa nu vrea nici de frica sa se imperecheze cu PC-ul...
Asta-i firmware-le pe care-l are LINVORV1.6.
Simptome... Il bag "in priza", clipoceste becusoiul rosu, activez bt pe pc, dau search. Dupa aproape 5min, zice ca gaseste ceva, dau add, si zice ca ieroare si ca nu poate sa add.
Ce pisici are si-asta? Ati mai patit-o?
asta cu cautatul 5 min, e ceva de la driverele de bluetooth. asa a facut si la mine prima data, noroc ca mi-am dat seama. trebuie sa ti-l vada in cateva secunde. cu un telefon te poti conecta la crius bt ?
pasii oricum sunt astia :
alimentezi modulul bluetooth
-faci pair cu laptopul.
-daca totul merge bine ar trebui sa ai instalate inca 1 sau 2 (cum e cazul meu cu un bluetooth de la sparkfun) porturi seriale.
-in mission planner selectezi portul serial si te conectezi. modulul meu are un led verde care se aprinde cand laptopul incearca sa se conecteze. asta ca un martor ca pc-ul comunica cu modulul bluetooth.
cam atat :)
Aceasta postare a fost editata de hash84: 07 June 2013 - 03:13 PM