renatoa, la 22 December 2012 - 11:22 AM, a spus:
Incredibil cum lucreaza chinezii astia... ajung sa se copieze intre ei, si unii chiar prost, ca sa vezi...
Si nu stiu de ce nu ma surprinde ca ce a bagat recent HK la pret de dumping e clona proasta :)
Precis o sa o vedem la Sierra dupa anul nou :D
http://www.rcgroups....d.php?t=1790506
Pentru cine nu a vazut postul meu anterior acum doua pagini, revin cu el acum in regim de alerta, treaba devine grava si abordarea HK e dea dreptul ticaloasa ! GLB sunt adevarati gentlemeni in comparatie cum intelege HK sa curete mizeria...
Placa AIO PRO de care ziceam ca au bagat-o acum o saptamana la pret de dumping de 48$, s-a dovedit a fi un lot rebutat, un chinez beat a montat o rola gresit in masina de plantat piese, si in loc de regulator de la 12V la 5V pentru alimentare externa a pus alta componenta aiurea, care a dus la fum pentru toti cei care au alimentat placa extern, si nu prin ESC motor.
Cazul este documentat pe rcgroups, evident ca in forumul HK toate postarile incriminatoare au fost scoase...
Cum intelege HK sa rezolve problema ?!... Au redus azi pretul la 36$ fara sa adauge nici o nota de avertizare ca sa stii ca iei ceva partial nefunctional !!!
Evident ca celor care s-au parlit nu le returneaza nimic si se face ca ploua.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 29 December 2012 - 11:48 AM
... cu picioarele pe pamant ...