Modelism - RHC Forum: HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW SANPETRU BRASOV - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »

HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW SANPETRU BRASOV EDITIA A IX-A 27,28,29 iulie 2012

#241 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 30 July 2012 - 09:22 AM

Eu nu am poze de postat.Va rog puneti cat mai multe.Am incercat sa ne apropiem de ce am visat intotdeauna: o comunitate unita
de iubitori ai aeromodelismului,independenta,puternica. De ce "centru national de aeromodelism"? Centru pentru ca Brasovul e
cam in centrul tarii;national pentru ca la Sanpetru maghiarii si romanii colaboreaza si prospera;de aeromodelism pentru ca
e iubirea noastra vesnica,mod de educatie si disciplina. Centru pentru ca Dream Team,HobbyConstruct,Red Sky,Flying Vampires...
sa poata avea un loc in care sa vina oricand sa zboare,sa aiba gratis loc de pus capul sau de gatit omeneste.
ML Gore a avut o idee buna: prin rotatie sa facem o intalnire anuala a grupului unit( manifestare grandioasa cu posibil 200-250 participanti ,cu efort financiar insemnat insa cu reguli de contributie dinainte stabilite.
Eu ma bucur continuu de prietenia cu Hobby Construct si sunt convins ca nu vor exista bariere in dezvoltarea ei.(ZoliJet,Andrei,Vasile,Eugen,Stefan Albert,Roby,Roby,Lajos,Csongorutz,Kati,Bogdan M,....si cati mai sunteti dragilor?)
Cum sa nu-l sprijini pe Zoli Giro,autoritate de necontestat in aeromodelism.Prietenia noastra e ca Dream Team,de nezdruncinat!
Sa ne amintim ca acum acum 5 ani eram spectator pe digul "portavionului" jinduind la zbor,asa cum facusem cu 35 ani inainte.
M-a invatat sa tin radiocomanda in mana,mi-a adunat modelele crashuite si m-a incurajat.
Tot ce am investit si realizat la Sanpetru e cadoul meu pentru doi oameni minunati: Zoli si Cdt.Stelu Cojocaru
Azi ,Flypol,zboara cu adevarat,liber,forever!
Bine ca zboara si....insectele !
0

#242 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 09:50 AM

Jurnal de campanie:
- aseara pe la ora 20 m-am intors la Sanpetru.Curat,spalat,ordonat,totul la locul lui.Exista ,totusi, civilizatie in Romania !
- @ Iamzoli.Sper ca ai ajuns bine acasa impreuna cu minunata ta pereche.Sticlele sunt la mine,multumesc de ele.Desi sustin ca
ma las de alcool,le voi considera medicament si voi urma o cura decenta de insanatosire.Va iubim vesnic!
- @ Phoenix Models.Kele e ca norocul,te urmareste si sta aproape de tine.Tehnica succesului e sa-l vezi si sa te bucuri de el.
Oare cati prieteni( implicit clienti) ai stimat amic? Eu as incerca o satisfactie continua vazand oameni care zboara si
se bucura de munca mea( comertul cu modele).Succes in continuare.Flypol cumpara deoarece are incredere in PROFESIONISTI !
- Profesionistii din Bucuresti zboara bine deoarece au "scule bune",motoare,modele.Intrebati-i de unde?
- Bogdan Stancu,cand ne punem amandoi la un JD's,in tihna...simt ca se schimba fata Romaniei!
Admir consecventa ta si rolul in intarirea relatiei mele cu Giro( care,pe cinstite,a avut si sincope).
Ce s-a intamplat acum e meritul tau ! Multumesc ,"pretene" !
- @ Passion. Dragilor( inclusiv Pinti),palinca si Grapa de colectie din frigider era cadoul lui Iamzoli.Nu-l dadeam nici mort!
Oricum voi ati fost privilegiati la umbra foisorului.Va mai asteptam !
- @ Andu.Esti ,incepand de ieri,membru in Centru National de Aeromodelism.Multumesc! Fain baiat aeromodelist!
0

#243 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 09:52 AM

HobbyConstruct Airshow nu a fost perfect: a lipsit ZOZO! Prietene,te salutam ,si te iubim ,oriunde ai fi!
0

#244 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8335
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 30 July 2012 - 09:53 AM

Am fost si eu sambata in vizita (sotia mea a fost fata buna) si la fel ca toti ceilalti m-am simtit foarte bine. Putina teorie a chibritului:

- cred ca a fost cea mai mare intalnire (din cate am vazut eu pana acum)
- cei din Brasov sunt de departe cei mai diplomati/destepti - ne mai distram noi pe seama poeziei marca flypol dar omul stie sa ii faca fericiti pe toti. Sa vedem:

- au fost de la spume la planoare de 1000 EUR si jeturi de 5000+ EUR
- au fost maghiari si romani
- au fost de la toate grupurile/teamurile si gastile din tara - inclusiv RealDesign (care a si zburat)
- a fost Bogdan Stancu
- au fost modele (sute) si avioane reale - ete ca se poate modelistii si cei 1:1 folosesc un aerodrom comun si pun toti osul la intretinere.
- au fost si contributii/donatii benevole. Din fericire cutia de colectare era transparenta asa ca am avut un ghid rapid privind culoarea bancnotelor - nu se dadea rest.
- dl.Giro si dl.Flypol au vorbele la ei si se descurca foarte bine ca DJ. De multe ori era ireal - parea ca sunt baietii de la ProFM.

Era bine sa fie Brasovul capitala (asta o tot gandesc de multi ani de trait in Bucurestiul cel nasol).

O poza mica cu un captiv mic de peste 20 ani (a zburat bine)
Imagine atasata: IMG_5303.jpg
0

#245 Useril este offline   ANDUNG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 493
  • Inregistrat: 11-June 10

Postat 30 July 2012 - 09:56 AM

Vezi postareaflypol, la 30 July 2012 - 09:22 AM, a spus:

ML Gore a avut o idee buna: prin rotatie sa facem o intalnire anuala a grupului unit( manifestare grandioasa cu posibil 200-250 participanti ,cu efort financiar insemnat insa cu reguli de contributie dinainte stabilite.

Povesteam ieri cuiva despre cum a fost ( persoana nu are legatura cu aeromodelismul) si vreau sa va zic ca omului nu-i prea venea sa creada ca mancarea a fost gratis, ca apa, berea a fost la liber, ca aveai pana si expresor de cafea la botu-calului, etc...
Daca vrem aceleasi standarde ( si cred ca vrem :-)) eu zic ca firesc ca la un moment dat sa se stabileasca niste taxe de participare, sau ceva in sensul asta...

0

#246 Useril este offline   Iamzoli 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 815
  • Inregistrat: 08-January 10

Postat 30 July 2012 - 09:59 AM

Vezi postareaflypol, la 30 July 2012 - 09:50 AM, a spus:

- @ Iamzoli.Sper ca ai ajuns bine acasa impreuna cu minunata ta pereche.Sticlele sunt la mine,multumesc de ele.Desi sustin ca
ma las de alcool,le voi considera medicament si voi urma o cura decenta de insanatosire.Va iubim vesnic!

Multumim inca o data ptr implicarea/organizarea evenimentului...noi am ajuns cu bine...cat despre sticle(cura) ...doctorul recomanda (recomanda ,nu telecomanda) cate un pahar pe zi, desigur paharul poate sa varieze intre 50ml -500 de ml .... sa va fie de bine :clapping:

sper ca totzi colegi au ajuns cu bine am vazut catva pe FB ca erau blocati prin trafic
....in Thrust we trust....
Flying Vampires Arad
0

#247 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 30 July 2012 - 10:08 AM

Aoleu, bancul ala nu era despre melcul tau din avatar, vad ca are turbina; era vorba de melcii aia standard, lenti. Se stiu ei...
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#248 Useril este offline   Iamzoli 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 10:29 AM

Vezi postareaBogdanStancu, la 30 July 2012 - 10:08 AM, a spus:

Aoleu, bancul ala nu era despre melcul tau din avatar, vad ca are turbina; era vorba de melcii aia standard, lenti. Se stiu ei...

hehehe acuma ca ai zis tu ....mi-am dat si eu seama de coincidenta ...probabil melcu din avatar pleaca asa turbat la aparitia unei prize :clapping:)))

apropo cica doi melci se urca pe o broasca testoasa ..... la care zice unul catre celalalt "HOLD ON JOHN,HERE WE GO"......
Flying Vampires Arad
0

#249 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 30 July 2012 - 11:11 AM

Vezi postareaIamzoli, la 30 July 2012 - 09:59 AM, a spus:

Multumim inca o data ptr implicarea/organizarea evenimentului...noi am ajuns cu bine...cat despre sticle(cura) ...doctorul recomanda (recomanda ,nu telecomanda) cate un pahar pe zi, desigur paharul poate sa varieze intre 50ml -500 de ml .... sa va fie de bine :)

sper ca totzi colegi au ajuns cu bine am vazut catva pe FB ca erau blocati prin trafic

Da.. Camil era un pic panicat.. :) .. Eu am ajuns in 2.5 ore acasa .. o medie de 80 km/h ce vrei mai mult...

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 30 July 2012 - 11:11 AM

DT
0

#250 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 30 July 2012 - 11:14 AM

panica se trage de la Costin care ne-a sunat si ne-a zis ca se sta. dar.... s-a merg f bine, de la valea sipotelor pana la ploiesti media 110, de la ploiesti la buc pe autostrada noua, 130.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#251 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 30 July 2012 - 11:31 AM

Vezi postareaALLEN, la 30 July 2012 - 11:14 AM, a spus:

panica se trage de la Costin care ne-a sunat si ne-a zis ca se sta. dar.... s-a merg f bine, de la valea sipotelor pana la ploiesti media 110, de la ploiesti la buc pe autostrada noua, 130.

Eu am stat de la Predeal pina in Busteni bara-la-bara ..... poate se eliberase cand ati ajuns voi, iti dai seama ca u aveam nici un interes sa fac misto mai ales ca puteam sa nu sun .....
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#252 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 30 July 2012 - 11:34 AM

Vezi postareaTeo-Costin, la 30 July 2012 - 11:31 AM, a spus:

Eu am stat de la Predeal pina in Busteni bara-la-bara ..... poate se eliberase cand ati ajuns voi, iti dai seama ca u aveam nici un interes sa fac misto mai ales ca puteam sa nu sun .....

bre, nu de tine ziceam... inainte sa suni tu a sunat Costin Gore sa ne zica de aglomeratie. numai ca noi am prins liber. s-a stat doar in zona statiunilor, in rest... liber!!
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#253 Useril este offline   ANDUNG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 493
  • Inregistrat: 11-June 10

Postat 30 July 2012 - 11:56 AM

Da', Grivei, ala mare cu lesa-n bot, a zburat pana urma? Ca eu nu m-am prins din postari... Are cineva vreo filmare?

0

#254 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 30 July 2012 - 12:40 PM

Ideea cu intalnirea prin rotatie nu-mi apartine, e idea lui Real Design. Oricum trebuie sa ne intalnim si sa o punem pe hartie, nu o sa fie usor de realizat astfel incat sa fie toata lumea fericita.
Grivei a zburat in final, cu aterizarea stau mai prost. Acuma e la cura de epoxi si atele.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#255 Useril este offline   Iamzoli 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 01:00 PM

sa discutat idea prin rotatie sambata seara la brasov... e greu sa ii aduni odata pe totzi + ii mai fain sa fie mai multe intalniri (cat mai centrale in tara)..cu o singura intalnire sug apoi pe deget tot anul ....asa e mai fain in fiecare luna de vara sa stiu ca undeva e cate o intalnire....

Aceasta postare a fost editata de Iamzoli: 30 July 2012 - 01:00 PM

Flying Vampires Arad
0

#256 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 01:06 PM

@Teo-Costin.Nu-i bai.Regret ca nu i-am pus in portbebeul lui "bebe mic" "doua frunze de cimbrisor si-un sangele voinicului inmiresmat de arsita verii "de pe Lempes si nu i-am facut un"voodoo" de viitor aeromodelist,sanatos si voinic.Sa-ti traiasca si sa facem din el campion F4C!
0

#257 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 16-March 11
  • Interests:Jets

Postat 30 July 2012 - 01:10 PM

Vezi postareaIamzoli, la 30 July 2012 - 01:00 PM, a spus:

sa discutat idea prin rotatie sambata seara la brasov... e greu sa ii aduni odata pe totzi + ii mai fain sa fie mai multe intalniri (cat mai centrale in tara)..cu o singura intalnire sug apoi pe deget tot anul ....asa e mai fain in fiecare luna de vara sa stiu ca undeva e cate o intalnire....

Eu sunt de aceasi parere! Daca se organizeaza 3, 4 intalniri ca si pana acum trebuie facut in asa fel incat sa fie facute lunar sau cu un interval de timp intre intalniri bine definit. Daca de exemplu eu nu pot veni la o intalnire, vin precis la urmatoarea.....dar daca e una singura atunci si eu sug degetul pana la anul!!:) Eu zic ca e bine sa se faca 2,3,4 intalniri dar asa cum am spus trebuie facute cu cap si sa fie o comunicare intre organizatori!!
Asta e parerea mea! :)
0

#258 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 01:25 PM

Cu planificarea intalnirilor de anul viitor e bine sa ascultam toate opiniile.Contati pe dl.Giro,e cunoscator si priceput.
Nu contati pe mine la gasirea solutiei optime;sunt "GRANDOMAN,EGOIST si INVIDIOS" .Va sprijin cu tot ce pot;de barman,comentator sportiv,crescator de capre,voodoo maker,castinger( adica ala care incearca sa convinga),platitor onest sigur
aveti nevoie.
Rog sa-l consultati pe Zoli-Jet; stie ce trebuie facut,tehnician rasat, caracter cizelat;mai injura el insa are,de multe ori,si motive :) :) si.....mai e vreme.Puneti poze,nu va sfiiti,le vom savura si lauda.Urmati exemplul lui Allen;superbe!
0

#259 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 30 July 2012 - 01:56 PM

Pt mine e bine oricum... atata timp cat intalnirile sunt anuntate dinainte. Dupa cum ati vazut DT a fost prezenta cam la toate intalnirile organizate prin tara chiar daca...tara nu a venit la intalnirile organizate de DT... :)

Ar fi frumos sa fie una, pt a imparti efortul si a reusi sa strange mai multi modelisti deodata. Dupa cum ati vazut sunt doar o mana de oameni aprox 20 care sunt prezenti peste tot si astia vor veni oricum.. daca se va face una singura pe an, noi astia avizi de intalniri o vom pune de intalniri intre noi ad-hoc ca avem precedent si stim cum se face asa ca , cum ziceam pt mine si ceilati baieti ca mine e cam acelasi lucru.
DT
0

#260 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 30 July 2012 - 02:04 PM

Ideea cu intruniri prin rotatie a venit din faptul ca anul asta spre exemplu a fost inflatie de intruniri .
Asta inseamna mai multe invoiri de la munca ( pentru cine nu este propriul patron ) si buget suplimentar alocat ( pentru cine nu conteaza ... nu se pune ).

Fata de cele de mai sus participantul are o dilema : - "la toate nu pot merge ca ma omoara la card si la zilele de concediu basca ca trebuie sa multumesc si pe ceilalti din familie care vor si altceva decat avioane .. deci la care sa ma duc ? ".
Si din aceasta dilema participarea a fost mai mica fata de alti ani .. la Alba , la Adunati .. nu stiu la celelalte.

Din aceasta dilema exista riscul ca foarte multi sa se muleze pe o intrunire si sa dea pass alteia - tare dar tare neplacut pentru organizatorii acelei .. alteia ! - zic eu !

Daca se mai si suprapun sau sunt foarte apropiate ca data ori au date comune cu intruniri competitionale ( Cupe, Campionat National, F3A-uri etc ) ... e naspa !

1 - Foarte important si pe primul plan : Comunicare care a lipsit din pacate
2 - Inventariate locatiile unde se pot organiza si cine si vrea sa organizeze.
3 - Stabilite prin consens si bine negociate date de organizare
4 - Exista ZONE CENTRALE unde se poate ajunge repede din toate colturile tarii
5 - Exista ZONE EXTREME unde se poate ajunge mult mai repede doar prin ... teleportare
6 - Zonele centrale ar trebui prinse in programul ANUAL de organizare daca se poate si organizatorilor le face placere.
7 - Zonele extreme pot organiza alternativ 1 an DA , 1 an BA.

... si nu in ultimul rand ... tocana cu caprita am inteles ca a dus la uzura prematura a peretilor vaselor in care a fost preparata ............ eeee daca insa veti manca in fiecare zi tocana de caprita - "YAK 54" - .... da daca o sa mancati la doi ani ohoooo valeuuuu !

Eu nefiind organizator ci doar .... sabotor ... mi-am dat aceasta parere mai demult - nu trebuie luata in seama .

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 30 July 2012 - 02:08 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#261 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 03:03 PM

Dupa cum am mai spus mai inainte si asa cum a spus RD pana acum principala problema a fost comunicarea intre organizatorii intalnirilor si corelarea acestor intalniri cu concursurile anuale. Dupa parerea mea daca toti organizatorii se unesc pentru a avea un obiectiv comun totul ar iesi ca la carte!! Trebuie o analiza clara si o inventariere a tuturor locurilor unde pana acuma se fac intalniri si de vazut infrastructura acestora, pista etc. Cu siguranta deja rapa rosie pentru cei cu jeturi pica!Nu exista pista corespunzatoare de decolare. Ca spectator e OK si asa pentru a intalnii prietenii dar ...parca te arde sa dai putin kerosin....si ....pe cer! Ok, suntem doar o mana de piloti de jeturi asa ca poate nu suntem cele mai bune persoane de a da cu parerea dar este doar o parere. Este adevarat ca unii muncesc si trebuie sa se invoiasca asa cum spune RD! Dupa parerea mea daca se fac pe an max 3 intalniri mari si late toata lumea ar fi multumita si ar putea face eforturi sa ne onoreze cu prezenta.

este doar o perare!:) asteptam altele!
0

#262 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 04:40 PM

ce se intampla cu fotografii nostri de elita Albert si Pop Vasile ca nu ne incanta cu obisnuitele poze de mare clasa?:)ati plecat in concediu?:drinks:
0

#263 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 30 July 2012 - 05:12 PM

Vezi postareaflypol, la 30 July 2012 - 09:52 AM, a spus:

HobbyConstruct Airshow nu a fost perfect: a lipsit ZOZO! Prietene,te salutam ,si te iubim ,oriunde ai fi!

Multumesc prietene! Chiar daca nu am fost prezent, am stat cu ochii pe voi. Felicitari organizatorilor si tuturor participantilor. Astept cu nerabdare pozele!
0

#264 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 06:31 PM

Zozo, Aradul a fost reprezentat cu brio!

Renatoa, astept linkul cu filmul onboard de la jet. Multumesc!

Propun unui moderator (bineinteles, daca si voi sunteti de acord) sa desparta postarile cu organizarea anului viitor intr-un subiect separat, e foarte important, in asa fel incat sa ramana HC 2012 intreg si la obiect. Dupa aceasta, va rog stergeti si acest post. Multumesc.

0

#265 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 06:50 PM

Ati uitat sa scrieti/puneti poze cu coltul de la bar, Flypol Canada, desigur facut cu gandul la Dan Mitea :drinks:

0

#266 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 828
  • Inregistrat: 01-July 10
  • Interests:modelismul

Postat 30 July 2012 - 06:57 PM

Vezi postareaBogdanStancu, la 30 July 2012 - 06:50 PM, a spus:

Ati uitat sa scrieti/puneti poze cu coltul de la bar, Flypol Canada, desigur facut cu gandul la Dan Mitea ;)

din pacate ..."cortul " il am.... dar coltul barului :drinks: :yahoo:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC14605.JPG
  • Imagine atasata: SDC14664.JPG

Aceasta postare a fost editata de tom cat: 30 July 2012 - 06:58 PM

Imagine postata
......si poate totusi
0

#267 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 07:00 PM

Ceva poze de la mine

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC14600.JPG
  • Imagine atasata: SDC14601.JPG
  • Imagine atasata: SDC14603.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#268 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 07:01 PM

...inca

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC14604.JPG
  • Imagine atasata: SDC14606.JPG
  • Imagine atasata: SDC14609.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#269 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 07:03 PM

......

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC14622.JPG
  • Imagine atasata: SDC14626.JPG
  • Imagine atasata: SDC14628.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

#270 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 07:05 PM

.... Numai sa nu ma injurati ca le pun asa sacadat..... daca-mi intra numai 3 pe un post!!!!!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC14634.JPG
  • Imagine atasata: SDC14636.JPG
  • Imagine atasata: SDC14637.JPG

Imagine postata
......si poate totusi
0

Arata acest topic

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8