Modelism - RHC Forum: HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW SANPETRU BRASOV - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »

HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW SANPETRU BRASOV EDITIA A IX-A 27,28,29 iulie 2012

#31 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 05 July 2012 - 01:45 PM

Continui acest demers strict modelistic, aducandu-le aminte celor implicati direct anul trecut, ca mancarea de orice fel este strict interzisa Sambata, deoarece interactioneaza nefast cu gulasul (adica ii ocupa locul in stomac). Pe cale de consecinta, va invit sa va dati in stamba vineri seara.

Totodata, stimati tovarasi, va informez cu deplina bucurie in suflet, ca poprtia lui Zozo imi e cedata in mod oficial.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#32 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 16-March 11
  • Interests:Jets

Postat 05 July 2012 - 03:28 PM

Te-am sunat si eu azi si nici eu n-am reusit sa te prind! ieri te-a sunat si Zoli Giro si Vasile! La nr de telefon de mai sus!
0

#33 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 05 July 2012 - 09:05 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 05 July 2012 - 01:15 PM, a spus:

Eu .. ca sa ma bag in seama .. daca se doreste pot sa aduc ceva din care sa iasa o SARAMURA deosebita ( cu tot ce se mai pune pe gratar pe langa obiectele de baza - inainte de a se baga la " fund " in zeama ).
As fi lasat la latitudinea Mester Sefilor capitolul pescarie dar riscam caci dupa ultima iesire la balta Masterii nu ne-ar fi putut oferii altceva decat ceva legat de breasla ciobanilor .

Astept O.K.- ul !

Daca te-ai oferit sa aduci ceva din care sa iasa o saramura, atunci nu inteleg de ce mai implici Ciobanul in discutie!
0

#34 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 06 July 2012 - 12:48 PM

25 kg.crap ? S-ar bucura iezii.....Da' ,daca nu face saramura buna trebuie s-o aduc pe nevasta-mea care e din tiliorman,ruda cu moromete,sa faca ce n-ati visat....saramura nene( cu rosii coapte si ardei de toate felurile,dafin,cimbru cat cuprinde,tzusca fortzoasa de la Silistea Gumesti,iute de trebuie s-o stingi cu palincutza de 50 grade) cu mamaliga neaosa ardeleneasca,vartoasa sa stea protazpu-n ea.Crapceni de 2 kile taiati in 4.Si daca tot raman vreo 12-13 capete si cozi,se poate incropi un borsulet ,racoros, iute de sa ne-apouce dorul....de zbor.Seara de vineri ,ar merge!
Bine ca zboara si....insectele !
0

#35 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2012 - 03:54 PM

..atunci cum ramane, mergem pe saramura? Daca mergem pe saramura, ia zi Nea Gigi cum facem, ii pescuim sau ii cumparam?
0

#36 Useril este offline   ALBERT STEFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 766
  • Inregistrat: 16-November 10
  • Interests:AEROMODELISM - PLANOARE ELECTRICE , si nu numai

Postat 06 July 2012 - 05:15 PM

Pentru Sergiu......Salut, ce clasa (1-10) are cardul de memorie SDHC folosit la minicamera ta HD Wing ?
0

#37 Useril este offline   sergiu22 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 15-February 11

Postat 06 July 2012 - 06:00 PM

Vezi postareaALBERT STEFAN, la 06 July 2012 - 05:15 PM, a spus:

Pentru Sergiu......Salut, ce clasa (1-10) are cardul de memorie SDHC folosit la minicamera ta HD Wing ?

Salut,sigur nu stiu ce clasa are,dar cred ca merg de la minim clasa 4.
0

#38 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 06 July 2012 - 06:56 PM

Vezi postareaadyc, la 06 July 2012 - 03:54 PM, a spus:

..atunci cum ramane, mergem pe saramura? Daca mergem pe saramura, ia zi Nea Gigi cum facem, ii pescuim sau ii cumparam?

Eu cerusem O.K.-ul de la voi dar Bogdan Stancu a "interzis" pestele pentru ca vroia musai gulas , altcineva nu a mai zis nimic in afara de FlyPol - intuiesc insa un O.K. indirect asa ca o facem - da nu cu baboi de 2 Kg cum a spus FlyPol ci cu unii mai mari sa ii intreaca capra cu blana cu tot in greutate !

Daca vrei facem si o incercare de pescuit la Hobaia ca acolo are crap sigur dar sa intreb zilele urmatoare daca mananca acum pe caldurile astea si organizam o incercare cu o saptamana doua inainte ( functie de timpul liber ) si daca iar ajungem la stana ciobanului aduc eu - numa sa spui cam ce cantitate totala trebuie cu aproximatie asa incat nici sa nu ni se bolboace ochii in cap de la atata scuipat de oase dar nici sa nu ne umflam in burta doar cu paine inmuiata in zeama de la saramura.

P.S.

Ai vazut de ce am amintit mai sus de stana ! ... bine ca era si o gluma ... ca asa sunt eu mai de la .. glumeti.
Ne auzim sau poate ne si vedem la teren daca nu o fi canicula duminica ( sambata lucrez ).
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#39 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2012 - 07:36 PM

Flypol! De-abia asteptam capritzele de la Alba sa fie "imbalsamate" si la Brasov !!Vineri seara capritze.... sambata gulas de fasole unguresc cu ciolan afumat........cand o sa fie rau asa sa ne fie!!!!! ne mai lipsesc capritzele 90-60-90 si atunci poa' sa vina sfarsitul lumii!!!:drinks:) ..nu chiar....:)
0

#40 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2012 - 08:14 PM

Tati, chiar ca asa iti vine sa traiesti... "caprite a la Flypol" sau "sirene a la Nea Gigi" indiferent de dimensiuni , ar putea ispiti pe oricine in asa fel incat sa fie prezent la ceea ce va fi inegalabilul HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW de la SANPETRU. Cine rateaza acest eveniment va avea mari regrete deoarece se anunta lume aleasa cu demonstratii aeriene cum putini au mai vazut, urmate de seri incandescente in care va prima voia buna si veselia.
0

#41 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2012 - 08:03 AM

Programul de arta culinara : vineri tocanita de caprita Adyc/Flypol(se apeleaza la maestrul Lajos ca expert tehnic) start:ora 17,45.Ucenic:RealDesign
sambata: dementza ungureasca propusa de Maestrul ZoliJet( sponsori: si MobanticqFlypol- 8 kg de carne de vitzel,ceapa,ardei,rosii si ce mai comanda ZJ......JD,s?
Vineri foisorul Flypol inchis pentru amenajari culinare.
duminica:mic dejun ciobanesc,bulz cu smantana .....iresponsabil Flypol.
Dragi pretini si tovarasi,sa contribuim cu totul pentru gloria aeromodelismului romanesc!
ORGANIZATIRII AU DREPTUL DE A MODIFICA IDEEA DE MAI SUS,CUM II TAIE CAP' numai sa fie bine.
Bine Zoli !!!!!!!!!!!!!
0

#42 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2012 - 08:39 AM

Am inteles ! deci .. lasam " sirenele " in pace sa zburde printre valuri si mergem inainte cu :

" .. totii DA numai tu NU ? !
- .. dar eu o iubesc sincer ! "

de caprita era vorba .
0

#43 Useril este offline   Hobby Construct 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 09-January 09

Postat 07 July 2012 - 12:48 PM

Vazand atata inflacarare, ma gandesc ca la anul sa organizam GASTRO AIR SHOW, pana atunci se mai pot folosi si termenele ca aeromodel, avion, planor, elicopter, parasuta, elice, turbina, zbor, pilot, decolare, aterizare, acrobatie, looping, tonou, ranversare, vrie, formatie, vant, soare, termica, mosor, lansare, pista, telecomanda, motor, acumulator, combustibil, fum, culoare, spectacol, spectator, participant, pe cat posibil asociate cu voie buna si prietenie.
0

#44 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 07 July 2012 - 03:44 PM

Bai, ati inebunit cu totul! Afara-s 40 de grade si voua va arde de tocanite si alte sosuri! Eu ma multumesc cu branza, ceapa, rosii daca am bere rece destula. Chiar, sa iau dozatorul? Cat despre termenii aeromodelistici enumerati de Giro, am retinut unul: parasuta; adica sa vin cu nevasta sau cu parasuta?
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#45 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2012 - 04:36 PM

Vezi postareaMLGore, la 07 July 2012 - 03:44 PM, a spus:

Bai, ati inebunit cu totul! Afara-s 40 de grade si voua va arde de tocanite si alte sosuri! Eu ma multumesc cu branza, ceapa, rosii daca am bere rece destula. Chiar, sa iau dozatorul? Cat despre termenii aeromodelistici enumerati de Giro, am retinut unul: parasuta; adica sa vin cu nevasta sau cu parasuta?

..... cu Jet-ul la care ii pui o parasuta pentru franare !
0

#46 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2012 - 05:28 PM

Domnilor, datorita referendumului sotia mea este consemnata la locul de munca asa ca modific planul initial dupa cum urmeaza: imi arunc la repezela un AEROMODEL in porbagaj pe langa celelalte necesare pentru festin si o tai in cea mai mare liniste pe soseaua de centura de unde sper eu sa ma pricopsesc cu o PARASUTA dupa care ne indreptam in FORMATIE catre Sanpetru. Ajunsi la destinatie, dupa ce salutam prietenii si trec acele ore de acomodare, probabil voi da un ZBOR sau doua cu AVIONUL dupa care ne pregatim pentru ceea ce va fi delicioasa tocanita de caprita descantata cu povesti la foc mic in timp ce ne racorim cu o sticla de COMBUSTIBIL marca "JACK" ....si inca o sticla...si inca o sticla...pana cand imi aduc aminte ca trebuie sa sar si cu PARASUTA...daca am putin noroc si ma mai tine MOSORUL, DECOLAM spre un tufis ferit de ochii SPECTATORILOR si incepem un advarat SPECTACOL de ACROBATIE. O prind de mijloc si ne prabusim in iarba dar nu oricum, caci in cadere tipa foarte priceputa face un LOOPING pentru dezechipare partiala si apoi un TONOU pentru dezechipare totala. Fermecat de formele ce mi se arata, intru in VRIE ATERIZAND ca un PLANOR la punct fix ... si da-i MOTOR pana mi se termina ACUMULATORUL. Dimineatza, printre ramurile boschetilor isi face aparitia cu multa timiditate SOARELE .

Sunt sigur ca mai sunt unii carcotasi care vor avea ceva de comentat , cum ca n-am facut nici o referire la ELICE, ELICOPTER, PRIETENIE si VOIE BUNA.... ei bine nu cred ca e cazul sa intram prea tare in amanunte si consider ca e mai bine sa ma opresc aici.
0

#47 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 July 2012 - 08:08 AM

@ML Gore.Ia dozatorul.Toate costurile vor fi suportate de Mobantiq Flypol.In foisor am pregatit loc de "adapat".(apa Tusnad,Pepsi,dozator plata,lamai,pahare,EXISTA !).Cafea,non,stop. Frigider de foisor.Stewardesa.
Da Zoli draga,nu ai inceput tu,cu ani buni in urma,dementza cu gulasul secuiesc?Macar 30% HobbyConstruct Show inseamna prietenie in jurul ceaunului.Promitem sa zburam in draci !
BINE Adyc. !!!!!!
0

#48 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 July 2012 - 08:15 AM

La Brasov este suportabil!! Chiar 40 grade nu sunt!! Temp si in aceste zile este in jur de 33!! Dupa ora 17 este super si pana la ora 10-11.
Asteptam sa vedem L-39 Super Gore!:clapping:
0

#49 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 08 July 2012 - 10:10 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 05 July 2012 - 09:34 AM, a spus:

Sigur o sa vin coleg Flypol ( coleg de lemnaraie - la unul intregi ca din natura la altul sub forma de praf presat ) si nu pentru capra , iada , cutu-cutu sau ce-o fi ci doar pentru ... hobby - !

Bine ca s-a mutat data ca se suprapunea ( iar eventuri suprapuse ) cu etapa II F3A si parca era pacat sa fii pus in situatia de a alege unde sa mergi.

sa-nteleg ca vii la Brasov???? pana nu vad... nu cred!

in alta ordine de idei, la fel ca Adi, o sa vin singur din pacate, fetele vor fi plecate in tabara, ceva mai su de Bv cu 100-150Km. asa ca...

sa ne vedem cu bine si sa zburam indelung!
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#50 Useril este offline   zoli_jet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 July 2012 - 10:28 AM

Gore! daca vii cu parasuta atunci trebuie sa promiti un lucru!! facem o echipa in 3 !:clapping:) "zbor in paralel" , ranversare, pauza pt alimentare cu carburant si ........din nou in doi, pregatire turbina pilot 3, incercare la full gaz,:)decolare, trimare si finalizare, approch si ......LANDINGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!:( wawwwwwwwwwwwwwwwwwwww si dupa aia realimentare cu berbecutz..... asta da!!!!:) deci te rog sa actionezi ca atare! :)
0

#51 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 July 2012 - 04:06 PM

Ia dozatoru !....................
0

#52 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 08 July 2012 - 04:29 PM

Vio si io(nu ca mas fi gandit vreodata sa nu vin). Cu o zi inainte de a se anunta plecarea voi ajunge in buc sa pregatesc aviatia. Sponsorizez cu Dorna ?stiti voi de care.

P.S.
@flypol cu o saptamana inainte te anunt daca am nevoie de 1 sau 2 locuri de cazare
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#53 Useril este offline   Hobby Construct 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 July 2012 - 10:28 PM

Imagine atasata: afis 2012.jpg
0

#54 Useril este offline   djandrey 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 600
  • Inregistrat: 15-June 09
  • Interests:Automodelism , Aeromodelism , IT

Postat 08 July 2012 - 10:44 PM

Parca am m-ai vazut avionu acela . :yahoo:
ON-AIR
TX : Spektrum DX9
ParkZone VisionAire - Electric
F3P Mustang 3D - Electric
Multiplex Twister EDF - Electric

OFF-ROAD
Traxxas TRX4 4WD - Electric
0

#55 Useril este offline   Hobby Construct 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 July 2012 - 11:09 PM

Azi am cateva motive de bucurie. In primul rand ma bucur ca doi proprietari de Sbach de talie mare (modele si piloti) au reusit la examenul de bacalaureat. Tin sa-i felicit din toata inima, cu toata stima pe care o am pentru ei, tineri pe care am avut norocul sa-i cunosc de cand au fost incepatori si pana cand au ajuns sa fie fara nici o exagerare personalitati ai modelismului liber din Romania. M-as bucura foarte mult sa-i vad din nou impreuna la noi, cu o evolutie in formatie de doi sau chiar trei Sbachuri(Cristi ar fi al treilea). Ar fi spectacol de 300%. Ma mai bucur si pentru zborul de seara splendid al lui Zoli astazi la Sanpetru, pentru afisul conceput ca in fiecare an de fiul meu Csongor, si de cadoul lui Calin care mi-a oferit comenzile avionului lui pe noul aerodrom din Prejmer.
Va doresc numai bucurii si voua.
0

#56 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2012 - 07:57 AM

Ma alatur de prietenului nostru, Zoli Giro ,la felicitari! Deci,aeromodelistii ,la bac,sunt mai mult de 45% media generala;sunt.....100%!!!!!
Afisul e superb,tipic lui Csongy. FlypolAerogrup ia in serios sprijinirea evenimentului.Ce,cat,cand,unde ?( foloseste mesageria !)
Camil BM ;esti in rezervare cu 3 locuri.
Caut fata isteata,draguta,cunoscatoare de PR,sa gestioneze barul.(nu contam pe oratania de filipineza).
0

#57 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2012 - 08:14 AM

Propun ca deviza intalnirii sa fie: "ACROMANIA" ( nebunia dusa la extrem ?).
Organizare bar: frigider,dozator apa,filtru si expresor cafea,dozator apa plata.aparat de gheata .Set pahare bere/set pahare racoritoare.
Inca nu am dozator de bere .Am comandat butoi bere 50 lit.
In frigider: 2x 1 lit. Jack Daniel's ,vodca Absolut,bere fara alcool,Pepsi,apa minerala Dorna,sirop zmeura,lamai,1x Havana Club,
Schwepps Bitter Lemon(retete de bauturi pentru dame).
Tombola Flypol : fiecare participant primeste un talon de participare la tombola HobbyConstruct/Flypol Aerogrup ,pe baza caruia are sansa de a castiga:
1 buc . "Ladita rustica pictata si antichizata " (dimensiuni 800 x 600 x 500- atentie daca va incape in portbagaj,la plecare).
Extragerea castigatorului : la inmanarea diplomelor
0

#58 Useril este offline   roby1986us 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 97
  • Inregistrat: 16-February 09

Postat 09 July 2012 - 04:09 PM

Vezi postareadjandrey, la 08 July 2012 - 10:44 PM, a spus:

Parca am m-ai vazut avionu acela . :drinks:

Pacat ca nu o sa il vedem si anul acesta live... :blink:
0

#59 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2012 - 06:09 PM

Flypol, stai linistit, dozatorul e pregatit, ramane sa iti comunice Gore ce fel de butoaie se potrivesc la cupla.
0

#60 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 09 July 2012 - 08:53 PM

Vezi postareaflypol, la 09 July 2012 - 08:14 AM, a spus:

Inca nu am dozator de bere .Am comandat butoi bere 50 lit.

Vezi ca pe dozatorul meu nu merg decat urmatoarele: Ciuc, GoldenBrau, Heineken sau Tuborg, Skol, Carlsberg. (difera cupla ce se pune pe butoi si eu numai pt cele enumerate am cuple)
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

Arata acest topic

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu