HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW SANPETRU BRASOV EDITIA A IX-A 27,28,29 iulie 2012
Postat 29 July 2012 - 02:52 PM
-a venit sambata RealDesign, nea Gigi,carcotasul nostru drag.Extra impecabila,zbor de campion,stapanire de sine si stofa de acrobat.E greu sa zbori cu trupa Dream Team in spate,pusa pe bascalie;plus Flypol
cu ultima gaselnitza: F3 Aaaaaahrrrrrrhhhhh.Multumim,domnul Stoica,din suflet ! Ai reusit sa-l impresionezi pe cdt.Cojocaru,care cunoaste aviatie.
_se pare ca tocanitza de caprita de vineri seara a deschis apetitul zburatorilor pentru bunatati si zbor. Fasolea cu ciolan in stil unguresc a fost ceva de legenda; nu,mai bine zis de istoria lumii in arome si
capodopere culinare.Adyc,FlyPol si Zolijet cer desfintarea postului TV Paprika si inlocuirea lui cu ispravile aeroculinare de la Sanpetru,Alba,Copaceni.
-multumim armatei de ajutoare inimoase care au taiat rosiile,ardeii si ceapa si,pe o caldura infioratoare au amestecat in "capodopere".Anonimii soldati din transee,inimosii care misca lumea.
-s-a intamplat si minunea sa-l vedem pe Forever nervos: "cum ti-ai permis nemernicule(sper sa nu fi fost aeromodelist) sa spui ca nu avem nimic la bar,nici macar pahare" "Cereai frumos,imigrantule,si primeai
din suflet","troglodit nenorocit".Barul a fost gratis...zbori bei,nu zbori cere frumos macar.
-multumim TeoCostin ca ai fost langa noi la intalnire.
-Dream Team Bucuresti.......sunt mandru ca sunt honoris membru al acestei echipe de zburatori exceptionali ,prieteni adevarati,pontosi,uniti,plini,de viata .Sper ca spiritul lor sa se fi insamantat la Sanpetru!
Postat 29 July 2012 - 04:17 PM
de la intalnire la intalnire se observa o crestere a calitatii meetingurilor, a pilotilor etc.... EXCELENT!!!!!!!!
Postat 29 July 2012 - 04:59 PM
Erau "pregatiti" pentru a ma intampina .... drept pentru care am primit cadou o punga cu seminte de floarea soarelui din partea lor .. de firma - le multumesc ! :lol:
Lasand carcoteala de serviciu la o parte .... JOS PALARIA, SAPCA sau Scalpul cu de-a intregul.
O atmosfera greu de exprimat in cuvinte ... cert este ca nu am stat jos decat la ora masei .. da ce masaaa ..... ciolan cu mult .... " fainosag " si " unsa bine " - a mancat chitra de mine
ca la mama acasa .
Si ca o astfel de intrunire sa fie incununata de acea noblete specifica aviatiei nu a fost nevoie decat de un singur lucru : aterizarea AN-2-ului .
Nu stiu cum sunt altii dar eu cand vad un pilot si comndant pe deasupra cu ochelarii aia de soare specifici si echipat in combinezon ( culoarea combinezonului e dementiala ) cu insemne de aviatie uit de caldura de afara , uit de toate ... si nu imi pot stapanii admiratia - oameni deosebiti .
Daca noi am incercat sa zburam fiecare asa cum stie mai indraznet sau mai potolit - evolutia AN-2-ului dupa decolare si survolarea pistei la doar cativa centimetrii de firul ierbii
( eu ma impiedicam si daca mergeam pe jos ) continuata cu acea manevra !!!!!!!!!!!!!!!! mi-a confirmat inca odata ca admiratia si respectul meu pentru acesti oameni este pe total indreptatita
iar noi inca mai avem multe de invatat in a ne stapanii modelele care din cate am auzit cica ar fi ceva mai usoare decat ............. AN-2-ul domnului comandant - trebuie sa le cantaresc sa ma conving eu .
Bravo Oameni Buni ! - Felicitari !
P.S.
Comentarea evenimentului la statie ... exact ca la mitingurile aviatice cu staif !
Bine ca nu am luat nevasta cu mine ca dupa ce a preluat microfonul minunatul FlyPol ... superba prezentare ( specifica " poetului " ) era des asortata cu astfel de comentarii :
" ...... acest model deosebit este pilotat de minunatul nostru coleg si prieten .... un model foarte frumos dar si foarte SCUMP ! " paraciosule !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 29 July 2012 - 05:02 PM
Postat 29 July 2012 - 05:55 PM
Decolare:
http://youtu.be/I7Yufs2jYn8?hd=1
Tandem (cu accident):
http://youtu.be/JDnBvDdrgW0?hd=1
Tandem jet: (fara accident :drinks:)
http://youtu.be/f7GaEGKva7o?hd=1
Aceasta postare a fost editata de Alex - K: 29 July 2012 - 05:59 PM
Postat 29 July 2012 - 06:03 PM
nu pot spune decat BESTIAL!
organizare excelenta, show pe masura, mancare asa cum a zis si nenea Gigi, ca la mama acasa!
din punctul meu de vedere, si nu numai, a fost un eveniment f f f reusit.
ca sa nu o mai lungesc, felicitari organizatorilor dar si participantilor
si acum, pozeeee
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 29 July 2012 - 06:13 PM
Mii de multumiri atat organizatorilor cat si participantilor; totul a fost PERFECT in ciuda faptului ca am avut ceva emotii cu Grivei.
Sa nevedem cu totii sanatosi la urmatorul Hobby Construct!
Al vostru,
Gore
PS: Cine a ranit broscuta testoasa?
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 29 July 2012 - 06:20 PM
MLGore, la 29 July 2012 - 06:13 PM, a spus:
Mii de multumiri atat organizatorilor cat si participantilor; totul a fost PERFECT in ciuda faptului ca am avut ceva emotii cu Grivei.
Sa nevedem cu totii sanatosi la urmatorul Hobby Construct!
Al vostru,
Gore
PS: Cine a ranit broscuta testoasa?
Gore! Lui Grivei trebuie sa-i dai calciu mult sa-i intaresti oasele!:drinks: o sa fie OK ! garantez!! SUCCES!!! Sa ne ti la curent!
Postat 29 July 2012 - 06:26 PM
Avem, cum bine zicea cineva, o gramada de povesti pentru gura sobei (pe care n-o avem...).
O gasca minunata, un Zoli Giro de exceptie, un FlyPol stralucitor! Echipele astea ma fac sa simt ca am motive serioase sa ma bucur ca am fost la "intamplarea" anului 2012.
Csongor, iti multumesc din suflet, stim noi pentru ce, nu puteai gasi un cadou mai bun pentru mine.
Jdreang!!!
RD, Traviata, a fost din suflet!
MLGore, la 29 July 2012 - 06:13 PM, a spus:
Cine a ranit broscuta testoasa?
Cred ca melcu'?...
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 29 July 2012 - 06:31 PM
Postat 29 July 2012 - 06:59 PM
REAL DESIGN, la 29 July 2012 - 04:59 PM, a spus:
Si mie!
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 29 July 2012 - 07:05 PM
Multumesc organizatorilor pentru tot ceea ce a insemnat HOBBYCONSTRUCT 2012.
Aceasta postare a fost editata de adyc: 29 July 2012 - 07:09 PM
Postat 29 July 2012 - 07:16 PM
Multumiri tuturor pt ca nu sti cu cine sa incepi cu Flypol,cu Zoli Giro & company ....fara ierarhii toti au fost ADEVARATI.
EXCELENTA A STAT LA BAZA ACESTUI AIR SHOW
:drinks:
Postat 29 July 2012 - 07:36 PM
Postat 29 July 2012 - 07:39 PM
Multumesc HobbyConstruct ca existati ...ptr mine cea mai frumoasa intalnire ...va multumesc din suflet ptr efortul tot depus (NOI apreciam)
pe scurt suna cam asa
Statie 300 de eur
Model 500 de eur
Acessorri 200 de Eur
Sa stau seara la povesti cu totzi colegi din tara, sa vb despre sinucideri de melci, broaste testoase ranite la adiere rece a brasovului ...PriceleSSSSSS
Va SALUT PE TOTZI
Postat 29 July 2012 - 09:35 PM
Multumiri organizatorilor, la multi ani DjAndrei, si saru'mana de gazduire.....acum ma apuc de cropuit pozele si incep sa pun, ca a umplut nevasta'mea 5gigi de poz(n)e pe pc.
Postat 29 July 2012 - 11:06 PM
Regrete : Am luat doar o farfurie de Gulas pe care am impartit-o cu sotia.A fost asa buna...Nu trimiteti si prin curier ? :clapping:
Am fost obosit si nu am reusit sa " stau " sa ascult si eu bancurile cu melci si broscute. :drinks:
Am ratat ziua de Vineri.
Postat 30 July 2012 - 03:57 AM
Postat 30 July 2012 - 04:07 AM
Postat 30 July 2012 - 04:09 AM
Postat 30 July 2012 - 07:53 AM
Tocanita de caprita nu am apucat-o in schimb fasolea cu ciolan si carnaciori a fost un DELICIU, felicitari maxime celor ce au facut-o.