Pagina 1 din 1
Mamoli 50 Newport Baltimore Planuri corabie
Postat 19 June 2012 - 12:54 AM
Salutare tuturor,
Ma poate ajuta cineva cu planurile corabiei din titlu?
M-a rugat un prieten sa-i construiesc aceasta corabie, dar din pacate nu mi-a adus si planuririle care in mod normal se livreaza in acel kit, pentru ca, spune el, nu le-a primit, in fine, treaba e ca eu vreau sa i-o construiesc, drept pentru care apelez la "greii" de pe acest forum.
Va multumesc anticipat!
M-a rugat un prieten sa-i construiesc aceasta corabie, dar din pacate nu mi-a adus si planuririle care in mod normal se livreaza in acel kit, pentru ca, spune el, nu le-a primit, in fine, treaba e ca eu vreau sa i-o construiesc, drept pentru care apelez la "greii" de pe acest forum.
Va multumesc anticipat!
Postat 21 October 2012 - 11:25 PM
ursache74, la 19 June 2012 - 12:54 AM, a spus:
Salutare tuturor,
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
nu are nimeni planurile?
Postat 08 May 2013 - 07:07 PM
Postat 09 May 2013 - 10:06 PM
Salut! planurile sunt printate in format A1 cred
Postat 09 May 2013 - 11:04 PM
Eu am cumparat un kit de la MAMOLI .kit care continea si planurile
Postat 29 May 2013 - 07:05 PM
Scuze ca nu am raspuns pana acum am fost foarte ocupat
locuiesc in berceni zona Aparatorii Patriei dar eu ajung seara acasa si nustiu cum am putea face copiile xerox
locuiesc in berceni zona Aparatorii Patriei dar eu ajung seara acasa si nustiu cum am putea face copiile xerox
Postat 30 May 2013 - 02:59 PM
Postat 24 June 2014 - 01:43 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1