Bun. Mai demult citeam pe net despre Syma S 107. Mi s-a parut destul de haios. Si nici exagerat de scump. Si am zis: hai sa mai incerc un heli. Chiar daca e cam jucarie. Asa ca ieri mi-a venit noul heli. Si am ramas uimit. Este un elicopter foarte stabil, si foarte foarte manevrabil. Ca sa va dati seama cat e de manevrabil: dupa numai doua zboruri cu el, eu, ca incepator reuseam ceva manevre deosebite, gen trecut cu heli pe sub si printre picioarele unui scaun, aterizatul cu heli pe o unitate PC, strecuratul heli-ului prin cele mai ciudate locuri. Nici vorba sa fac asa ceva cu Angel 300. Ce mai, e foarte stabil si manevrabil.
Bile albe la Syma S107: elicopter foarte stabil, foarte manevrabil;
Vine cu o groaza de piese de schimb : un set de pale (4 buc), doua elici coada, tren de aterizare, si inca o piesa pe care se prind palele de deasupra;
Bile negre: cam mica durata de zbor, numai 5 minute si trebuie sa il pui din nou la incarcat. Ma gandesc serios la un upgrade de baterie.
Alta chestie ciudata, nu vrea sa se incarce sub nici o forma de pe USB-ul calculatorului. Totusi aici banuesc PC-ul de vina; am bagat cablu intr-un charger USB si merge perfect (ultima poza);
Alte poze: