Modelism - RHC Forum: Izolare cutie receptie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Izolare cutie receptie Ce folosim ?

#1 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3965
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Interests:RC-ul

Postat 03 May 2012 - 06:48 AM

Salutam , asa cum spune si titlul topicului ,am avut surpriza neplacuta sa descopar ( in cutia unde se gasesc toate accesoriile electronice ale unei barcute ) putina umezeala de la apa , cutia fiind din fabrica data cu o solutie contra apei dar se pare ca nu si-a facut treaba foarte bine , este vorba de o cutie de receptie de marime medie si anume 15 cm lungime si aproximativ 6 cm inaltime si latime , de unde pot gasii solutia respectiva in Bucuresti ?
Cu stima
0

#2 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1495
  • Inregistrat: 05-January 07

Postat 03 May 2012 - 09:39 AM

Vezi postareamarian.dumitru74, la 03 May 2012 - 06:48 AM, a spus:

Salutam , asa cum spune si titlul topicului ,am avut surpriza neplacuta sa descopar ( in cutia unde se gasesc toate accesoriile electronice ale unei barcute ) putina umezeala de la apa , cutia fiind din fabrica data cu o solutie contra apei dar se pare ca nu si-a facut treaba foarte bine , este vorba de o cutie de receptie de marime medie si anume 15 cm lungime si aproximativ 6 cm inaltime si latime , de unde pot gasii solutia respectiva in Bucuresti ?
Cu stima

La electrice folosim spray contra apei, se gaseste pe Maica Domnului(parca asa ii spune) si se numeste Plastic Spray. Eu il folosesc cu succes pe toata eletronica(RX, esc, servo), am mers cu o barcuta cu toata electronica in apa si nu s-a intimplat nimic.
tel.0745026562
0

#3 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3965
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Interests:RC-ul

Postat 04 May 2012 - 06:28 AM

Vezi postareaZue, la 03 May 2012 - 09:39 AM, a spus:

La electrice folosim spray contra apei, se gaseste pe Maica Domnului(parca asa ii spune) si se numeste Plastic Spray. Eu il folosesc cu succes pe toata eletronica(RX, esc, servo), am mers cu o barcuta cu toata electronica in apa si nu s-a intimplat nimic.

Ok merci , dar cutia receptorului cum o izolez ? merge rasina data pe ea ? partea proasta este ca aceasta cutie este cumva bagata in coca barci , adica coca are o '' scobitura '' unde intra perfect aceasta cutie , si este cam la nivelul liniei de plutire ( asa a fost conceputa ) , producatorul spune ca aceasta cutie este data cu ceva rasina dar probabil ca mai sunt si la ei scapari , o sa incerc cu rasina sper sa nu se incarce prea mult dupa aceea poate nu mai intra in locasul ei
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu